ΑΡΗΣ

Έντονες διαμαρτυρίες εν πλω

Έντονες διαμαρτυρίες εν πλω
Πρόμπιερζ INTIME SPORTS

Η εμφάνιση του Άρη στην Κέρκυρα και ήττα με 1-0 όπως αποδείχθηκε ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Υπομονή τέλος στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη μετά και την σημερινή εμφάνιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Κέρκυρα και την ήττα με 1-0.

Κάτι που η αποστολή του Άρη που βρέθηκε στο νησί των Φαιάκων το γεύτηκε στον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα μέσα στο πλοίο από την Κέρκυρα για την Ηγουμενίτσα.

" Εξαντλήθηκε η υπομονή μας… Δεν πάει άλλο" ήταν μεταξύ άλλων κάποια από τα παράπονα που ακούστηκαν από τους 20 περίπου φιλάθλους του Άρη που βρέθηκαν στην Κέρκυρα αψηφώντας την οικονομική κρίση.

Με σκοπό να βρεθούνε στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και επέστρεψαν με το καράβι της αποστολής που ξεκίνησε στις 18.00 στο νησί των "Φαιάκων".

Δεν ήταν όμως τα μόνα αφού παράπονα ακούστηκαν και για την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του Άρη όπως: " Πού είναι το πάθος σας;" και μαζί: " Όποιος παίκτης δεν αντέχει το βάρος της φανέλας να ζητήσει να αποχωρήσει".

Επόμενο ήταν τα μέλη της αποστολής να ακούσουνε τα παράπονα δυσαρέσκειας των φιλάθλων του Άρη με κατεβασμένο το κεφάλι και φανερά προβληματισμένα γνωρίζοντας πως η νίκη την Κυριακή επί του ΠΑΣ Γιάννενα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος.

Κάτι που επίσης τους έγινε ξεκάθαρο ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η κύρια μάζα των φιλάθλων του Άρη που βρέθηκε στο νησί των "Φαιάκων" για το σημερινό παιχνίδι και στις κερκίδες του γηπέδου της Κέρκυρας επέστρεψε με το επόμενο καράβι. Σε αυτό όπου βρέθηκαν και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αθανάσιος Αθανασιάδης.

Εκτός πάντως από τα παράπονα στα μέλη της αποστολής του Άρη ιδιαίτερα σκληρή ήταν και η αντίδραση του μεγαλύτερου συνδέσμου των φίλων του Άρη του SUPER 3 μέσω της τοποθέτησής του στην ιστοσελίδα του μετά από την σημερινή εμφάνιση στην Κέρκυρα κι εν όψει της επόμενης ημέρας.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί αν και όχι έντονα έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται πως σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο 39χρονος Πολωνός Μίχαλ Πρόμπιερζ τότε αντικαταστάτης του θα είναι ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Του νυν τεχνικού συμβούλου της ΠΑΕ Άρης από τις αρχές του Νοέμβρη (08/11/2011) κι οποίος από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου (19/01/2011) είχε διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον Αργεντινό Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ