ΑΡΗΣ

Σεμερτζίδης και ίδωμεν

Σεμερτζίδης και ίδωμεν

Ο Γιώργος Σεμερτζίδης από προσωρινός διάδοχος του Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί και μόνιμος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Sport24.gr ο Γιώργος Σεμερτζίδης φαίνεται να κερδίζει πάνω στο νήμα τον Γιάννη Μιχαλήτσιο στην κούρσα του διαδόχου του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Κάτι που απομένει να επισημοποιηθεί μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ Άρης και από το ποιος θα κάνει την αυριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αφού ρεπό δεν υφίσταται πλέον.

Ρεπό που είχε δώσει για αύριο ο Πρόμπιερζ παρά το γεγονός ότι δύο μέρες μετά ακολουθούσε για τον Άρη το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ένα ρεπό ωστόσο που από την στιγμή που αποτέλεσε παρελθόν ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός έπαψε να ισχύει με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ενημερώνονται για την άρση του. Ακόμη και εκείνοι που δεν ήταν στα πλάνα του Πρόμπιερζ όπως οι Νέρι Καστίγιο, Σάκης Πρίττας και Μανόλης Παπαστεριανός.

Κι όσο για την ακριβή χρονική διάρκεια της παραμονής του Σεμερτζίδη στην τεχνική ηγεσία του Άρη; Είναι κάτι που την στιγμή αυτή παραμένει άγνωστο. Αν δηλαδή θα είναι προσωρινός ή μόνιμος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου κάτι που σήμερα τουλάχιστον φαντάζει και ως το επικρατέστερο σενάριο.

Με το σημαντικότερο ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το τι εστί Άρης αλλά και το υλικό της ομάδας. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να σημειωθεί ότι την στιγμή αυτή φέρεται να μην υπάρχει καμία λίστα τεχνικών στα χέρια της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης που αναμένει τις όποιες προτάσεις είναι να τις γίνουν από αύριο το πρωί χωρίς να αποκλείεται ήδη να καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σημαντική παράμετρος στην όποια επιλογή γίνει σε περίπτωση που αποφασιστεί να μην παραμείνει ο Σεμερτζίδης – από την στιγμή που ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης η ανάληψη των καθηκόντων του ως πρώτου προπονητή – θα αποτελέσει το οικονομικό.

Πάντως όσον αφορά την ισπανική αγορά, πριν από έναν χρόνο και στο ίδιο χρονικό σημείο με σήμερα, φέρεται μέσω του Μανέλ Φερέρ να είχε γίνει κρούση στον 39χρονο Ισπανό τεχνικό Σέρχι Μπαρχουάν.

Κι από εκεί και πέρα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πρόμπιερζ διαδεχόμενος τον Σάκη Τσιώλη είχε ακουστεί και το όνομα του Έβαλντ Λίνεν χωρίς όμως να είχε γίνει κάποια επαφή. Απομένει βέβαια να φανεί αν θα γίνει και πάλι τώρα.

Διάψευση της ΠΑΕ

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει αγοράσει το ΑΦΜ της Αναγέννησης Επανομής το βράδυ υπήρξε η σχετική ανακοίνωση διάψευσης.

Αναλυτικά το κείμενο διάψευσης της ΠΑΕ Άρης ανέφερε το εξής: «Παρακολουθούμε το τελευταίο καιρό μία ενορχηστρωμένη και κακόβουλη διασπορά της απόλυτα ψευδούς είδησης ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει αγοράσει το ΑΦΜ μιας ομάδας της football league. Επειδή το «αστείο» αυτό συνεχίζεται και πλέον διαφαίνεται ότι οι εμπνευστές του έχουν άλλους σκοπούς εκτός από την πληροφόρηση και ενημέρωση του κόσμου, τους παραδίδουμε στην κρίση του κοινού με την εξής απλή ερώτηση:

Είμαστε άραγε τόσο ανόητοι να έχουμε πληρώσει ίσως τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με άλλες ΠΑΕ σε υποχρεώσεις προς το δημόσιο τα 2,5 τελευταία χρόνια (περίπου 6 εκ ευρώ) και την ίδια στιγμή να σκεφτόμαστε ότι θα βρεθούμε στην ανάγκη να αγοράσουμε ΑΦΜ;

Οι εμπνευστές θεωρούν ότι θα αγωνιζόμαστε στην Δ΄ εθνική. Αυτό μπορούν ίσως να το σκέφτονται άλλοι για τις ομάδες τους.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί και θα λύσει τα όποια προβλήματά του (αγωνιστικά-εξωαγωνιστικά), μόνος του και με τον κόσμο του, που είναι πάντα δίπλα του».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ