ΑΡΗΣ

Πρώτη παρουσία Σκόρδα πριν το διπλό

Πρώτη παρουσία Σκόρδα πριν το διπλό

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στην τελευταία προπόνηση για το σημερινό παιχνίδι-τελικό κόντρα στον Ατρόμητο (19:30) δίνοντας το δικό της σύνθημα για το "διπλό".

Το δικό της σύνθημα φρόντισε να δώσει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για το σημερινό παιχνίδι τελικό κόντρα στον Ατρόμητο (06/04, 19:30) δίνοντας το παρών στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στην τελευταία προπόνηση.

Εκεί όπου το νέο σχήμα με πρόεδρό του τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα είχε μία πρώτη γνωριμία με την ομάδα και συνάμα ομιλία τόσο με τους ποδοσφαιριστές του Άρη όσο και με τον τεχνικό της Σούλη Παπαδόπουλο.

Οι κ.κ. Σκόρδας, Βογιατζής, Βασβάνης, Τσιόνκης και Ανδρεάδης μίλησαν στους παίκτες πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης εν όψει του σημερινού τους ραντεβού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Μέσα από τα λόγια τους φρόντισαν να τους εκφράσουν την στήριξη και το πιστεύω τους στο πρόσωπό τους για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Super League.

"Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε σε εσάς. Μπορείτε να σώσετε την ομάδα και εμείς θα είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος", τους είπαν μεταξύ άλλων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή του Άρη στην Αθήνα.

Μετά δε το τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή του για το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.Κι όσο για τους απόντες είναι οι τραυματίες Κώστας Κοτσαρίδης, Νίκος Ψυχογιός, Μιχάλης Γιαννίτσης, Άντι Ρένια και οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο, Γιάννης Ζαραδούκας, Μανώλης Παπαστεριανός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ