ΑΡΗΣ

Εκ νέου πρόεδρος ο Σκόρδας

Εκ νέου πρόεδρος ο Σκόρδας
Σκόρδας INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Σκόρδας επέστρεψε από το μεσημέρι στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης διαδεχόμενος τον Γιάννη Ψηφίδη.

Νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης είναι από το μεσημέρι ο Λάμπρος Σκόρδας - για δεύτερη φορά - μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης διαδεχόμενος τον Γιάννη Ψηφίδη.

Συγκεκριμένα το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το νέο διοικητικό σχήμα που πρότεινε η ΚΜΑ και ο Ερασιτέχνης Άρης αφού είχε κάνει πρώτα αποδεκτή την αίτηση ανάκλησης της εμπιστοσύνης στο προηγούμενο.

Με την εξέλιξη αυτή ο Σκόρδας επιστρέφει στην θέση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης μετά από κάτι λιγότερο από πέντε χρόνια με νέο διοικητικό σχήμα. Σε αυτό συμμετέχουν οι κ.κ. Νίκος Βογιατζής, Γιώργος Βασβάνης, Στέφανος Τσιόνκης και Γιώργος Ανδρεάδης ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πήρε προσωρινή διαταγή ως τις 16 Απριλίου οπότε και θα συζητηθεί μετά από έντεκα ημέρες η κύρια συζήτηση.

Υπενθυμίζεται πως το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σκόρδα στην θέση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης είχε ακουστεί για πρώτη φορά την Δευτέρα και στην πορεία έγινε πράξη παρά την δική του αρχική θέση.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι από χθες κιόλας και πριν ακόμη αναλάβει και επίσημα πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε αρχίσει ήδη να κινείται ερχόμενος σε επαφή με τους αρχηγούς της ομάδας ενώ αύριο πρόκειται να βρεθεί και στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Αρχικά στο ξενοδοχείο της αποστολής και να μιλήσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό τιμ και ακολούθως φυσικά και στο γήπεδο του Περιστερίου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (06/04, 19:30).

Κινήσεις με τις οποίες ο Σκόρδας θέλει με την σειρά του να συμβάλει στην ανύψωση της ψυχολογίας της ομάδας στο ξεκίνημα του 3 στα 3 στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League που θα ισοδυναμεί και την επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς. Της παραμονής στην Super League.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ