ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Πασιαλή - Μπουγιουκλή

Προπόνηση με Πασιαλή - Μπουγιουκλή
INTIME SPORTS

Υπό τις οδηγίες των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Η απογευματινή προπόνηση του Άρη και πρώτη μετά την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη από την τεχνική ηγεσία του Άρη έγινε υπό τις οδηγίες των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή.

"Αυτοί θα είναι οι προπονητές σας μέχρι νεωτέρας", είπε ο Σταύρος Λαμπριάκος στους ποδοσφαιριστές του Άρη που βρέθηκε εκ μέρους της διοίκησης μαζί με τον Αλέκο Κατσιαούνη.

Μεταξύ άλλων ο Λαμπριάκος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη να δείξουνε επαγγελματισμό στο διάστημα της οριστικής απόφασης του διαδόχου του Κατσαβάκη.

Υπενθυμίζεται πως από την στιγμή της ανακοίνωσης της παραίτησης του Κατσαβάκη το όνομα του Μπουγιουκλή είχε ακουστεί στο πρώτο σενάριο μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου και αυτό του Πασιαλή από χθες το βράδυ μαζί με του Τάσου Θέου.

Απών από την προπόνηση του Άρη ήταν ο Νταβίντ Αγκάνθο που βρίσκεται στην Ισπανία μετά από άδεια που του είχε δώσει ο πρώην τεχνικός του Άρη Μάκης Κατσαβάκης. Ωστόσο θα επιστρέψει την Πέμπτη αντί της Παρασκευής όπως του ζητήθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Ισπανός επιθετικός δεν ήταν ο μόνος απόντας αφού κάτι ανάλογο ίσχυε και με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο μετά από απόφαση του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, για να προφυλαχθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ