ΑΡΗΣ

Όλα ανοιχτά στο διοικητικό

Όλα ανοιχτά στο διοικητικό
INTIME SPORTS

Μία μέρα πριν από την κατάθεση προτάσεων για την ΠΑΕ Άρης εν όψει της συνέχειας της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα με όλα να παραμένουν ανοιχτά.

Παραμονή της κατάθεσης των προτάσεων για την ΠΑΕ Άρης εν όψει της συνέχειας της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει.

Αν θα υπάρξει πρόταση ή ακόμη και όχι με την σημερινή ημέρα να κρίνει και κατά πόσο μπορεί να υπάρξει μία ενωτική πρόταση των δύο ψηφοδελτίων που είχανε τεθεί αντιμέτωπα στην τελευταία εκλογική διαδικασία της Λέσχης Φίλων Άρη για την ανάδειξη διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης.

Η τοποθέτηση του Φερνάντο Πλα και η διάθεση του να συνδράμει οικονομικά βοηθώντας τον Γιάννη Κόντη επιβεβαιώνει την βούληση του Ισπανού τραπεζίτη και αντιπροέδρου της Morgan Stanley στην Ελβετία να εμπλακεί έμμεσα ή άμεσα στα κοινά της ΠΑΕ Άρης φανερώνει ότι κάτι υπάρχει.

Αυτό που μένει ωστόσο από το προφορικό, όπως εκφράστηκε δια στόματος του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κόντη από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη την περασμένη Παρασκευή, είναι να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

Στις μέρες που ακολούθησαν όμως υπήρξε η παραίτηση του Κόντη, και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα από την ΠΑΕ Άρης, χωρίς όμως να εγκαταλείπει την πρόταση που έφερε την περασμένη Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Το μεσημέρι εξάλλου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ των Αθανάσιου Αθανασιάδη και Παναγιώτη Στεφανίδη, μετά την χθεσινή τηλεφωνική του επικοινωνία.

Σκοπός της συνάντησής τους που διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες και έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ήταν να ενημερωθεί ο δεύτερος για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ για την κατάθεση της πρότασης του ψηφοδελτίου "Άρης Ενότητα".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ίδιο τραπέζι έκατσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, μαζί με τον διευθύνων σύμβουλό της, Αντώνη Ζαμπέτα και το μέλος του ΔΣ της, Τάσο Ορφανίδη, και από πλευράς του ψηφοδελτίου «Άρης Ενότητα» των Παναγιώτη Στεφανίδη και Νίκο Ιατρού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ