ΑΡΗΣ

Κόντης: "Το πλάνο θα εφαρμοστεί"

Κόντης: "Το πλάνο θα εφαρμοστεί"

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, με νέες δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο ότι το πλάνο που ανέφερε στην Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη θα εφαρμοστεί.

Την πεποίθησή του πως το πλάνο που ανέφερε στην Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη την περασμένη Παρασκευή θα εφαρμοστεί υποστήριξε με νέες του δηλώσεις ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης.

Ωστόσο παραδέχθηκε για τον ίδιο σχετικά με την δήλωση περί αποχώρησής του ότι η ΠΑΕ Άρης έχει διοίκηση αλλά και ότι χρειάζονται λεφτά που θα πρέπει να εμφανιστούν κι όχι με λύσεις τύπου δάνειο.

Σχετικά με την δήλωσή περί αποχώρησής του ο Κόντης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis επεσήμανε: "Κάθε μέρα θα λέμε τα ίδια; Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει διοίκηση.

Το πλάνο που είχα στο μυαλό μου θα εφαρμοστεί κατά γράμμα. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται από άγνωστους μέχρι χθες. Γι` αυτό και εγώ λέω `ιδού η Ρόδος και ιδού και το πήδημα. Χρειάζονται λεφτά. Ας εμφανιστούν, όχι με λύσεις τύπου δάνειο με τα τηλεοπτικά και θα βοηθήσει ο κόσμος".

Για σήμερα εξάλλου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του Μανουέλ Μασάδο από την Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων συντήρησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί στην τελευταία του ομιλία να είχε ανανεώσει ουσιαστικά το ραντεβού για τις 2 Ιουλίου παρόλα αυτά όμως πολύ δύσκολα να παραμείνει στο τιμόνι του Άρη με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Δεν είναι τυχαίο ότι εξαιτίας κυρίως των διοικητικών εξελίξεων δεν κατέστη δυνατό να γίνει η συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και του Μασάδο μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη αλλά και των προπονήσεων συντήρησης την περασμένη Παρασκευή.

Κατά τα άλλα ο Μιχάλης Σηφάκης στην χθεσινή του παρουσία στον ΑΝΤ1 με αφορμή τον τεχλικό του Europa League όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο μίλησε για την επόμενη μέρα της καριέρας του.

Ο Κρητικός διεθνής τερματοφύλακας που αποχωρεί από τον Άρη μετά από τέσσερα χρόνια παρουσία υποστήριξε ότι: "Με τον μάνατζέρ μου κοιτάμε αποκλειστικά για ομάδα στο εξωτερικό. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, πάντως, για να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Μέχρι τον Αύγουστο έχουμε πολύ δρόμο".

Όσον αφορά το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ Άρης προς τους ποδοσφαιριστές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 χθες υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ του προέδρου της, Αθανάσιου Αθανασιάδη, με τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Μανόλη Παπαστεριανό. Σε αυτήν έγινε ξεκάθαρο πως στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα εισπράξουνε μέρος των όσων έχουνε λαμβάνειν.

Τέλος ο Νέρι Καστίγιο που χθες αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη εσπευσμένα για την Ουρουγουάη για να διευθετήσει προσωπικές του υποχρεώσεις και είναι να παραμείνει για δύο εβδομάδες απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση που του έγινε να συμπεριληφθεί στην Ολυμπιακή ομάδα του Μεξικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ