ΑΡΗΣ

Κιλκισιακός - Άρης 1-1

Κιλκισιακός - Άρης 1-1
INTIME SPORTS

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Άρης στο Κιλκίς σε φιλικό παιχνίδι με τον τοπικό Κιλκισιακό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης είδε την ομάδα του να προηγείται με τον Κανούλα στο 25΄ ενώ για αυτήν του Γιώργου Γεωργιάδη σκόρερ ο Ντουντούκης στο 45΄.

Η λογική του Σερραίου τεχνικού ήταν να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση όσων παικτών του δεν πήραν μέχρι σήμερα χρόνο συμμετοχής σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο 16' ο Αγγελούδης δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μετά το κόρνερ του Καραγιάννη ενώ στο 22' ακυρώθηκε ως οφ σάιντ το γκολ του Αγγελούδη.

Στο 25' ο Άρης άνοιξε το σκορ μετά την πάσα του Κανούλα στον Τσουκάνη και τον Μπαντή να μην μπορεί να αποτρέψει το 0-1.

Κι αν ο Άρης δεν μπόρεσε στην συνέχεια να κάνει το 0-2 ήρθε το 1-1 για τον Κιλκισιακό στο 45' με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ντουντούκη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 51' με την μπάλα από το σουτ του Ασλανίδη να περνάει μόλις άουτ, ενώ η κεφαλιά του Κοτσώνη στο 59' από την εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή.

Στο 69' ο Ασλανίδης δεν μπόρεσε να κερδίσει στο τετ α τετ τον Μπαντή που στο 79' απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ταυταρίδη.

Στο 82' η μπάλα από το εξαιρετικό σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπαντή, ενώ στο 83' είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι για να κάνει το 2-1 με την κοντινή κεφαλιά του Στεφανίδη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Ευθυμιάδης, Κοτσαρής, Ασημακίδης, Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης, Κεφαλίδης, Στεφανίδης, Σουλτανίδης, Ντουντούκης, Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ: Γκούσεφ, Ασλανίδης, Τσουκάνης, Γιανννίτσης, Αντωνιάδης, Ψυχογιός, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Ρένια, Αγγελούδης, Κανούλας

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ