ΑΡΗΣ

Έτοιμος για υπαγωγή στο άρθρο 99

Έτοιμος για υπαγωγή στο άρθρο 99
INTIME SPORTS

Όπως όλα δείχνουν, το πρωί της Πέμπτης θα κατατεθεί η αίτηση για υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99 και δεν αποκλείεται η σχετική αίτηση να κατατεθεί αύριο το πρωί.

Η Κοινωνία Μελών Άρη μέσω των δικηγόρων της ολοκλήρωσε την διαδικασία συμπλήρωσης του φακέλου με γνώμονα την έγκριση της αίτησης.

Παράλληλα η ΠΑΕ Άρης συνεχίζει την προσπάθειά της ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο των προσωρινών δελτίων με την σχετική προθεσμία να εκπνέει μεθαύριο Παρασκευή.

Για αυτό και η διοικούσα επιτροπή φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους εμπλεκόμενους - πρώην ποδοσφαιριστές και μάνατζερ - για να νομότυπη από όλες τις πλευρές εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.

Ένα θέμα για το οποίο στις τάξεις της ΠΑΕ εκφράζουνε την σιγουριά τους ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει ότι στο ΟΑΚΑ θα μπορέσουνε να αγωνιστούνε κανονικά όλες οι φετινές μεταγραφές.

Τέλος ο Νταβίντ Αγκάνθο έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter πως: «Ο καλύτερος μαχητής δεν είναι αυτός που κερδίζει σε όλες τις μάχες αλλά αυτός που επιστρέφει χωρίς φόβο στις μάχες».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ