ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Αντίθετος με τον Εμπαπέ ο Σιμόν: "Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για το ποδόσφαιρο, όχι για πολιτική"

Spain's goalkeeper Unai Simon arrives for a press conference at his base camp in Donaueschingen, Germany, Monday, June 17, 2024, ahead of their Group B soccer match against Italy at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's goalkeeper Unai Simon arrives for a press conference at his base camp in Donaueschingen, Germany, Monday, June 17, 2024, ahead of their Group B soccer match against Italy at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Manu Fernandez) @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η επιλογή του Κιλιάν Εμπαπέ να πάρει πολιτική θέση ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών στην Γαλλιά βρήκε αντίθετο τον Ουνάι Σιμόν, με τον γκολκίπερ της εθνικής Ισπανίας να καταθέτει τις ενστάσεις του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η εθνική Ισπανίας προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Ιταλία για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2024, με τον Ουνάι Σιμόν να εκπροσωπεί την ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε σε συνέντευξη Τύπου και να ξεκαθαρίζει πως στόχος της "φούρια ρόχα" δεν είναι άλλος από τη νίκη.

"Ο κόσμος θα θέλει να διασκεδάσει το ματς, εμείς έχουμε ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν μας ξεγελάει η μεγάλη σε έκταση νίκη που σημειώσαμε κόντρα στην Κροατία. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα", τόνισε χαρακτηριστικά ο κίπερ της Αθλέτικ, ο οποίος δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά θέλησε να πάρει θέση και για ένα ζήτημα που "καίει" την... Γαλλία.

Αυτό αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στη χώρα (30 Ιουνίου - 7 Ιουλίου), με τους άσους των μπλε, Κιλιάν Εμπαπέ και Μάρκους Τουράμ να δηλώνουν δημόσια πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να στηρίξει με την ψήφο του την άνοδο της ακροδεξιάς (που εκφράζεται από το κόμμα "Εθνικός Συναγερμός" της Μαρί Λεπέν) και τον Σιμόν να εκφράζει διαφορετική άποψη.

"Ο Κιλιάν είναι ένα άτομο που έχει τεράστια επιρροή στα social media και εμείς μιλάμε για ένα θέμα αποκλειστικά πολιτικό.

Μερικές φορές επιχειρούμε να καταθέτουμε τη γνώμη μας για διάφορα ζητήματα, δεν ξέρω όμως αν πρέπει να μιλάμε για τέτοια θέματα, όπως αυτά των εκλογών.

Πιστεύω ότι με αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να ασχολούνται άλλα άτομα. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν το άθλημά μας", τόνισε χαρακτηριστικά, με τις δηλώσεις του Ισπανού τερματοφύλακα να έχουν ήδη διχάσει την κοινή γνώμη.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ