ΑΡΗΣ

Εξετάζει τον Τζόρτζεβιτς της Ναντ ο Άρης

Filip DJORDJEVIC - 22.10.2010 - Nantes / Chateauroux - 12eme journee Ligue 2
Photo: Ouest Medias /  Icon Sport *** Local Caption ***
Filip DJORDJEVIC - 22.10.2010 - Nantes / Chateauroux - 12eme journee Ligue 2 Photo: Ouest Medias / Icon Sport *** Local Caption *** OUEST MEDIAS / ICON SPORT

Ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς είναι ο επιθετικός με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις η διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Την περίπτωση του 24χρονου Σέρβου επιθετικού της γαλλικής Ναντ, Φιλίπ Τζόρτζεβιτς (1.86μ.), εξετάζουν στον Άρη, με το φλερτ να είναι προχωρημένο, αν και ξεκίνησε μόλις την Τετάρτη.

"Απομένει μία λεπτομέρεια", τόνιζαν το βράδυ της Πέμπτης στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με αυτήν να είναι η λύση του συμβολαίου του.

Κάτι που ανέμεναν από την τελευταία επικοινωνία με τον Τζόρτζεβιτς μέχρι τα μεσάνυχτα χωρίς όμως να συμβεί κάτι και έτσι απομένει να δούμε αν θα γίνει σήμερα.

Στην περίπτωση αυτή θα ανοίξει ο δρόμος της απόκτησής του αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το συντομότερο δυνατό θα τεθεί στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη εξάλλου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού παιχνιδιού του Άρη επί γερμανικού εδάφους, στο Φούσταλ, με την Αλ Χαλίλ από την Σαουδική Αραβία, είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αλλαγή δεδομένων στο θέμα του επιθετικού.

"Μιλώντας και με τον πρόεδρο αναμένεται μέχρι να πάμε στην Ιταλία η απόκτηση ενός επιθετικού αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού", χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει διαρρεύσει δεύτερο όνομα για τον χώρο της άμυνας.

Ο Τσιώλης φρόντισε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι: "Να έρθει ένας καλός ποδοσφαιριστής είναι καλοδεχούμενος αρκεί να έχει κάνει προετοιμασία γιατί θέλουμε να μας βοηθήσει άμεσα", κάτι που ισχύει στην περίπτωση του Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός αν και δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της φετινής Β΄ Γαλλίας με την Ναντ, στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Σεντάν, αγωνίζεται στα "καναρίνια" από το 2008 με γεμάτες χρονιές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει 90 συμμετοχές στις τρεις αγωνιστικές περιόδους που προηγήθηκαν με 23 γκολ και έχει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Τσιώλης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ