ΑΡΗΣ

Διάταση Τάτος και Ηρακλής

Διάταση Τάτος και Ηρακλής
INTIME SPORTS

Ανδρέας Τάτος και Ανδρέας Ηρακλής υπέστησαν διάταση όπως έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκαν με τους δύο ποδοσφαιριστές του Άρη να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αμφίβολοι είναι οι Ανδρέας Τάτος και Ανδρέας Ηρακλής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" καθώς υπέστησαν διάταση όπως έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκαν.

Συγκεκριμένα η μαγνητική του Τάτου έδειξε ότι υπέστη διάταση προσαγωγού και του Ηρακλή διάταση ορθού μηριαίου και για αυτό αμφότεροι θα ακολουθήσουνε αύριο ατομικό πρόγραμμα.

Τάτος και Ηρακλής θα δοκιμάσουν να προπονηθούν το Σάββατο παραμονή του παιχνιδιού με τον Πλατανιά Χανίων όπου και ουσιαστικά θα κριθεί η παρουσία τους όχι στην βασική ενδεκάδα αλλά στην αποστολή.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, πρόκειται να δώσει το παρών αύριο το πρωί στην εκδίκαση τα υπόθεσης υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Μία απόφαση που λήφθηκε στην ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Σε αυτήν συμμετείχαν τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη και η ομάδα των νομικών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ