ΑΡΗΣ

Δεν εφησυχάζει ο Μιλίνκοβιτς

Δεν εφησυχάζει ο Μιλίνκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το δύο στα δύο της ομάδας, όμως έχει προβληματιστεί με την διαιτησία του Βοσκάκη. Το μυαλό ωστόσο είναι στο ματς του Άρη με τον Πλατανιά

Το μυαλό του Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι της Κυριακής του Άρη με τον Πλατανιά Χανίων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το δύο στα δύο της ομάδας, προβληματισμένος μετά την διαιτησία του Βοσκάκη ωστόσο θέλει να τριτώσει το καλό με την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Για τον λόγο αυτό και θέλει να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του μέσω της ομιλίας του. «Οι δυο νίκες είναι μεν σπουδαίες, μας έδωσαν ανάσα και ψυχολογία, αλλά μας απαγορεύουν να ησυχάσουμε.

Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς τους παίκτες εξηγώντας ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να το πληρώσουν. Ο Πλατανιάς έρχεται για να ζητήσει το καλύτερο, τα παίζει όλα για όλα και πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι.

Αν δείξουμε την εικόνα, το πάθος και τη συγκέντρωση όπως στη Βέροια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Προσγειωμένοι θα πάμε για νέα νίκη, αυτή τη φορά μπροστά στον κόσμο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σέρβος τεχνικός του Άρη.

Ο Μιλίνκοβιτς πάντως προετοιμάζει τα πλάνα του για την βασική του ενδεκάδα απόντος των αποβληθέντων στην Βέροια Οικονομόπουλου, Αγκάνθο και Πουλίδο με τον Ουντότζι να παραμένει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην κορυφή της επίθεσης απόντος του Αγκάνθο.

Το μεγάλο ερώτημα για τον Σέρβο τεχνικό του Άρη την στιγμή αυτή έχει να κάνει με τον Ανδρέα Τάτο που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του με εναλλακτική λύση να αποτελεί ο Δημήτρης Σουνάς στην περίπτωση που ο 23χρονος διεθνής μέσος δεν μπορέσει να αγωνιστεί τελικά.

Μεταξύ άλλων ο Μιλίνκοβιτς δείχνει να στηρίζει τον Γιώργο Μαργαρίτη για την θέση του αριστερού μπακ μετά την εμφάνισή του στην Βέροια και παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Τσουμάνης εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ