ΑΡΗΣ

Αποχώρησε ο Ηρακλής

Αποχώρησε ο Ηρακλής
Ηρακλής INTIME SPORTS

Διπλό ερωτηματικό για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" καθώς ο Σέρβος τεχνικός του Άρη εκτός της αναμονής της μαγνητικής του Ανδρέα Τάτου είδε τον Ανδρέα Ηρακλή να αποχωρεί στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (24/10).

Στους αμφίβολους για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και το παιχνίδι του Άρη της Κυριακής με τον Πλατανιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" προστέθηκε μετά από τον Ανδρέα Τάτο ο Ανδρέας Ηρακλής που αποχώρησε στην σημερινή πρωινή προπόνηση.

Για αυτό τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, περιμένει διπλή εξέταση το αποτέλεσμα της οποίας θα δώσει την δυνατότητα στον Σέρβο τεχνικό να γνωρίζει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι.

Ο Τάτος και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, θα κάνει μαγνητική και το βράδυ αναμένονται τα αποτελέσματά της.

Κι όσο για τον Ηρακλή ο 24χρονος μεσοαμυντικός που αποχώρησε για καθαρά προληπτικούς λόγους προς το τέλος της προπόνησης με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Από εκεί και μετά, ο Κώστας Κοτσαρίδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με την σειρά του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νταβίντ Αγκάνθο έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας σε ισοκινητικό μηχάνημα.

Κι όσο για αύριο το πρόγραμμα του Μιλίνκοβιτς περιλαμβάνει για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πρωινή προπόνηση αλλά τη φορά αυτή όχι στο «Δασυγένειο» αλλά στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Σέρβος τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά Χανίων στους αποβληθέντες στο τελευταίο παιχνίδι στην Βέροια στους Οικονομόπουλο, Αγκάνθο και Πουλίδο.

Ειδικά για τον Πουλίδο η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης όσο και αν κυνήγησε την υπόθεση της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Βοσκάκη που ακολούθησε της λήξης του παιχνιδιού για την χειραψία του Ισπανού κεντρικού αμυντικού δεν πέτυχε την διαγραφή της.

Κι αυτό γιατί η Πειθαρχική επιτροπή της Super League προσυπέγραψε το φύλλο αγώνα του διαιτητή από την Ένωση Ρεθύμνου παρά το ότι όπως φαίνεται και στο βίντεο κακώς του την έδειξε.

Εν τω μεταξύ την παραμονή της εκδίκασης της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 εγκρίθηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 7 εκ. ευρώ και η ΚΜΑ δημοσίευσε τα σχετικά έγγραφα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Μία εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ