ΑΡΗΣ

Διάταση ο Κοτσαρίδης

Διάταση ο Κοτσαρίδης
INTIME SPORTS

Ο Τζον Ίμπεχ δεν είναι το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην διάρκεια της διακοπής καθώς ο τεχνικός του Άρη έχει στο απουσιολόγιό και τον Κώστα Κοτσαρίδη.

Ο Κώστας Κοτσαρίδης πλαισιώνει τον Τζον Ίμπεχ στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Άρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής αριστερός μπακ/χαφ του Άρη αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχοντας κληρονομήσει μία διάταση και για αυτό αποκλείστηκε της αποστολής.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλό του και σύμφωνα με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, πιθανότατα έχει μια διάταση.

Εν τω μεταξύ ο Μιλίνκοβιτς επιθυμεί τη διεξαγωγή δυο τουλάχιστον φιλικών παιχνιδιών στο διάστημα της διακοπής των δυο εβδομάδων του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια μπαράζ της Εθνικής μας με την Ρουμανία στον δρόμο της πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το ένα από αυτά θα διεξαχθεί την Τετάρτη κόντρα στον Μακεδονικό και συγκεκριμένα στην έδρα του τελευταίου στην Νέα Ευκαρπία ενώ το δεύτερο εφόσον βρεθεί αντίπαλος θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Σήμερα το μεσημέρι εξάλλου και μετά από τρεις αναβολές είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν οι προσφυγές των Μανόλη Παπαστεριανού, Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Ζήση Ναούμ κατά της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ