ΑΡΗΣ

Χάνει ΠΑΟΚ ο Ίμπεχ

Χάνει ΠΑΟΚ ο Ίμπεχ
Ίμπεχ

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζον Ίμπεχ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που θα ακολουθήσει της διακοπής.

Ο Νιγηριανός χαφ υπέστη θλάση στον τετρακέφαλό του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες.

Σε αντίθεση με τον Ίμπεχ κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Κύργιας μετά την σύγκρουσή του με τον Νίκο Μαρινάκη του Παναθηναϊκού στην φάση του 56΄.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός εξετάστηκε νευρολογικά από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, που δεν διαπίστωσε κάτι το ανησυχητικό και δεν χρειάστηκε καν να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Πέρα από ένα ελαφρύ πονοκέφαλο που υποχώρησε χθες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον Κύργια που ταξίδεψε στην Αθήνα εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό του Μιλίνκοβιτς.

Αύριο ωστόσο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, και το τεχνικό τιμ του Άρη στην προσπάθεια εύρεσης του τι φταίει στα τρία τελευταία παιχνίδια και το πώς θα επιτευχθεί η έξοδος από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ