ΑΡΗΣ

Αποκάλυψη Κόντη για Morgan Stanley

Αποκάλυψη Κόντη για Morgan Stanley
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κόντης αποκάλυψε στην Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη την πρόταση της Morgan Stanley για την ΠΑΕ και ότι ο αντιπρόεδρός της Φερνάντο Πλάια είχε παρακολουθήσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Την αποκάλυψη περί πρότασης της Morgan Stanley για την ΠΑΕ Άρης έκανε ο Γιάννης Κόντης κατά την παρουσία του στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη .

Ακόμη ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είπε ότι ο αντιπρόεδρός της Φερνάντο Πλα είχε παρακολουθήσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

"Είπαμε ότι θα φέρουμε κάποια χρήματα, τα προσδιορίσαμε σε 2-2,5 εκ. ευρώ, τα οποία ήταν απόρροιας μιας προσέγγισης σε κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να το κάνουν.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Morgan Stanley, το όνομά του είναι Φερνάντο Πλάια, είναι Ισπανός, είδαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο και μπορούν να βοηθήσουν και με την προοπτική ίσως κάτι καλύτερο.

Αν κάποιος αμφισβητεί αυτή την πρόταση, εδώ είμαστε... Ανοίγουν οι κυλιόμενες πόρτες της αίθουσας, για να επεκταθεί, γιατί η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται ακόμα και τώρα...

Συζητήσαμε για την χρηματοδότηση με τον αντιπρόεδρο της Morgan Stanley, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει τον Άρη και στο μέλλον θα δούμε τις προθέσεις του. Εγώ ανέτρεξα σε μια οικονομική εταιρία. Δεν πήγα στον Ολυμπιακό όπως άλλοι.

Τα χρήματα τα βάζει προσωπικά ο Αθανασιάδης. Αν συμβεί κάτι θα χρωστάει τα χρήματα. Δνε ήρθε η εταιρία να αγοράσει τις μετοχές. Ο Άρης χρειάζεται μετρητά. Δεν μπορεί όμως κάθε δέκα μέρες να κάνει πρόταση μομφής και να ακυρώσει τη διοίκηση.

Εφόσον υπάρξει πρόβλημα θα πρέπει τα χρήματα να επιστραφούν πίσω, αν όλα κυλήσουν ομαλά, τα χρήματα θα μετοχοποιηθούν", ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Κόντη στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, ωστόσο παίρνοντας αμέσως μετά τον λόγο χαρακτήρισε την πρόταση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης ως ανακριβή και ανολοκλήρωτη.

Στην συνέχεια παρουσίασε για περίπου 15 λεπτά οικονομικά στοιχεία για την οικονομική του διοικητική παρουσία, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αντικρούσει τα επιχειρήματα των νυν διοικούντων.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως για τον ίδιο: "Η λύση είναι να παραμείνει η πλειοψηφία των μετοχών στην Λέσχη και να αλλάξει το δ.σ. του φορέα, ώστε να ελεγχθεί την ΠΑΕ".

Σε εκείνο το σημείο δια εκπροσώπου του ο Super 3 ζήτησε όποια πρόταση υπάρχει για την ΠΑΕ Άρης αυτή να κατατεθεί γραπτώς και να δοθεί χρόνος στα μέλη της Κοινωνίας Μελών ώστε να την μελετήσουν πριν πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση.

Με τον τρόπο αυτό οι εκπρόσωποί του αποχώρησαν στέλνοντας το ξεκάθαρό τους μήνυμα δια εκπροσώπου τους: "Δε θα πάρουμε μέρος στις προσωπικές σας κόντρες. Δε θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Βαρεθήκαμε. Καταθέστε προτάσεις να έρθουμε να τις ψηφίσουμε".

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και προεδρεύων της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, πρότεινε να την διακοπή της διαδικασίας και να συνεχιστεί στις 14 Μαΐου.

Κάτι όμως που δεν έγινε και με την επιστροφή μετά το πεντάλεπτο διάλειμμα υπήρξε πρόσταση για τον τρόπο διοίκησης της ΠΑΕ Άρης από την Κοινωνία Μελών Άρη δια του Γιώργου Μποτζώρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ