ΑΡΗΣ

Προσφυγή από Ντίκο και Φατί

Προσφυγή από Ντίκο και Φατί
INTIME SPORTS

Φράνσις Ντίκο και Ρικάρντο Φατί προχώρησαν το πρωί σε κατάθεση προσφυγής κατά τις ΠΑΕ Άρης.

Όπως φάνηκε το πρωί με την κατάθεση προσφυγής από τους Φράνσις Ντίκο και Ρικάρντο Φατί κατά της ΠΑΕ Άρης η υπομονή τους εξαντλήθηκε.

Μία υπομονή που είχε να κάνει για τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν από την ΠΑΕ Άρης και με την κίνησή τους θέλησαν να τα διασφαλίσουνε αλλά και να αποκτήσουνε την ελευθερία τους.

Συγκεκριμένα ο Ντίκο διεκδικεί το ποσό των 350.000 ευρώ και ο Φατί αυτό των 820.000 ευρώ με τις δύο προσφυγές να είναι προγραμματισμένο να εκδικαστούνε στις 14 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ντίκο και Φατί με την προσφυγή τους και σύμφωνα με το παραπάνω ποσό διεκδικούνε όλο το συμβόλαιό τους. Εκτός από όσα έχουνε λαμβάνειν και ότι έχουνε συμφωνήσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όταν και ολοκληρώνονται και για τους δύο.

Στην περίπτωση του Ντίκο είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γκανέζος κεντρικός αμυντικός που είναι κάτοχος διαβατηρίου από την Δανία αναχώρησε το μεσημέρι από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κοπεγχάγη.

Όσο δε για τον Φατί έχει προγραμματίσει την δική του αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη για την επόμενη εβδομάδα μαζί με την οικογένειά του χωρίς όμως ακόμη να έχει κλείσει τα αεροπορικά του εισιτήρια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ