ΑΡΗΣ

Ανανέωση Μασάδο με αντίο από Μίσελ

Ανανέωση Μασάδο με αντίο από Μίσελ
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο στον επίλογο της σημερινής τελευταίας του ομιλίας προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους στις 2 Ιουλίου όχι όμως και ο Μίσελ.

Ο Μανουέλ Μασάδο μπορεί να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να μιλήσει σε πρώτο πληθυντικό στην τελευταία του ομιλία.

Αντίθετα με τον Μίσελ Γκαρμπίνι καθώς ο Βραζιλιάνος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά τον Μασάδο αν τελικά το ανοιχτό ενδεχόμενο παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του Άρη που άφησε στον επίλογο της σημερινής του ομιλίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι κάτι που θα φανεί στην συνάντηση που έχει με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο Μασάδο στην σημερινή του ομιλία υποστήριξε: "Θέλω να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλατε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Σε γενικές γραμμές έχω μείνει ικανοποιημένος από όλους σας. Προσπαθήσατε παρότι είχαμε και αρκετά προβλήματα, ειδικά στο οικονομικό.

Βέβαια η κατάληξη της χρονιάς δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά αν δεν ήμασταν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, και δεν συνέβαινε το περιστατικό με το μπουκάλι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα συνεχίσουν σε άλλη ομάδα και εύχομαι με τους υπόλοιπους να τα πούμε στις 2 Ιουλίου», και κατέληξε: «Είστε όλοι επαγγελματίες και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που θέλω να τηρείτε ώστε να είστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε".

Κι όσο για τον Μίσελ Γκαρμπίνι; Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε χθες συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για τα χρήματα που του οφείλονται από την διετή του παρουσία, με τον μάνατζέρ του να έχει ήδη προτάσεις από Γερμανία, Βέλγιο και Κύπρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ