ΑΡΗΣ

Αναβάθμιση Μιχαλήτσου

ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος όπως όλα δείχνουν θα έχει νέο αναβαθμισμένο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Άρης.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μπορεί την στιγμή αυτή να έχει την θέση του τεχνικού συμβούλου της ΠΑΕ Άρης ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται ο ρόλος του να αναβαθμιστεί.

Κι αυτό γιατί χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων που πρόκειται να αποτελέσουνε την διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά, με την σύσταση της διοίκησης Πρωτοδικείου, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί το ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Ο Μιχαλήτσος στο παρελθόν έχει κάτσει στην άκρη του πάγκου του Άρη όπου την στιγμή αυτή παραμένουνε οι Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Το αν δε θα κάτσει όμως στην ίδια θέση το απόγευμα του Σαββάτου στο σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα φανεί μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Εν τω μεταξύ στην προγραμματισμένη για το βράδυ συνάντηση των μελών του Α.Σ. και της ΚΜΑ παρουσία των συνδέσμων και των βετεράνων θα οριστικοποιηθεί η δράση των επόμενων ημερών.

Τα ονόματα που έχουνε ήδη γίνει γνωστά ότι θα μετέχουνε στο σχήμα που θα συσταθεί διοίκησης Πρωτοδικείου είναι αυτά των Γιάννη Ψηφίδη, Κώστα Τικμπασάνογλου, Σπύρου Χριστοφορίδη και Θόδωρου Αγγελούση ενώ τέθηκε και συμμετοχή Άγγελου Σπυρίδωνα ως εκπροσώπου των βετεράνων.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της ημέρας τα μέλη της διοικούσας επιτροπής θα αποτελέσουν παρελθόν με τους Αλέκο Κατσιαούνη και Αντώνη Ζαμπέτα να βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου και αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Με αυτό που έπεται να είναι η σχετική ανακοίνωση για το θέμα της παραίτησής τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ