ΑΕΛ

Το ξέσπασμα του Πηλαδάκη!

Το ξέσπασμα του Πηλαδάκη!
Κώστας Πηλαδάκης INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο το ξέσπασμα του Κώστα Πηλαδάκη κατά των διαιτητών της αναμέτρησης ΑΕΛ - Πανσερραϊκός (video)

Το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό σημαδεύτηκε από τα πολλά λάθη της διαιτησίας που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για μία ώρα!

Μάλιστα ο Κώστας Πηλαδάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να φωνάζει κατά των διαιτητών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί επιστρέφει στην Αθήνα και αργά το βράδυ θα πάρει τις αποφάσεις του για το αν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ.

Σίγουρα αυτή είναι μία εξέλιξη που έχει φέρει μεγάλη ανησυχία στους φίλους της ομάδας, όμως από την άλλη πλευρά πρέπει να γίνει κατανοητή η απογοήτευση του γνωστού επιχειρηματία.

Όπως και να έχει αργότερα αναμένεται ανακοίνωση από την βυσσινί ΠΑΕ όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Κεχαγιάς: "Διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα"

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κεχαγιάς είπε: "Είναι μεγάλη απογοήτευση στο καλύτερό μας παιχνίδι να μην κερδίζουμε. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε εμείς το γκολ. Όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά φύγαμε από το γήπεδο σήμερα χωρίς καν ένα βαθμό.

Σίγουρα εκτός από τα δικά μας λάθη, υπήρξαν παράγοντες που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Είμαι 25 χρόνια στα γήπεδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, και κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί. Είδαμε να καταργούνται κανονισμοί. Εκτός εάν βγήκαν κάποιοι καινούριοι και διδάχτηκαν πρόσφατα και εγώ δεν τους ξέρω. Οπότε ζητάω συγγνώμη.

Να υποδεικνύεται παίκτης οφσάιντ από επαναφορά της μπάλας με πλάγιο άουτ δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Και μάλιστα μια φάση στην οποία ο παίκτης μας έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Να δεχτώ ότι κάνει λάθος ο βοηθός. Δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη ο διαιτητής; Είναι όλα αυτά ανθρώπινα λάθη; Μπορεί. Σε άλλη φάση που όλοι νομίζουμε ότι είναι πέναλτι υπέρ μας αποβάλλεται ποδοσφαιριστής μας με κόκκινη χωρίς να έρθει σε επαφή με τον αντίπαλο. Τι να πω; Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί η επόμενη μέρα για εμάς είναι δύσκολη".

Για τη συνέχεια της ΑΕΛ, τόνισε: "Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα γιατί η ομάδα είχε μια ανοδική πορεία και οι παίκτες έδειχναν να αφομοιώνουν σιγά σιγά αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σίγουρα έχουμε μια δυσκολία στο γκολ. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Πρέπει πολύ γρήγορα να πάρουμε αποτέλεσμα γιατί οι αντίπαλοι έχουν ξεφύγει αρκετά. Γι’ αυτό και είπα ότι η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για μας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ