FOOTBALL LEAGUE

Οφ-σάιντ από ... πλάγιο (!) και νέα ήττα για την ΑΕΛ

Οφ-σάιντ από ... πλάγιο (!) και νέα ήττα για την ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διεκόπη για μια ώρα (!) η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον Πανσερραϊκό (0-1) έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία και τον Πηλαδάκη να δηλώνει πως φεύγει. Δεύτερος ο Πανθρακικός. Δείτε τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Football League

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό στο "AEL FC ARENA" στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League, όπου η ομάδα των Σερρών νίκησε με 1-0.

Η αναμέτρηση είχε πολύ ένταση και διεκόπη για μία ώρα (!), καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν στο 74ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ντιόγκο πέτυχε γκολ για τον Πανσερραϊκό, κάνοντας το 0-1 και εκεί όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ, οι παράγοντες, αλλά και ο Κώστας Πηλαδάκης μπήκαν στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή του αγώνα.

Τι είχε προηγηθεί όμως για να φτάσουμε εκεί; Κάποιες αποφάσεις που θα συζητηθούν. Η μία φάση ήταν η αποβολή του Γκρούμπιεσιτς (δεν χτύπησε τον αντίπαλο του ο οποίος έκανε θέατρο) και η δεύτερη ήταν όταν ο βοηθός διαιτητής Δανέζης, υπέδειξε οφσάιντ από... πλάγιο!!!!

Αυτές οι δύο φάσεις σε συνδυασμό με το γκολ του Πανσερραϊκού, έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΛ να κάνουν "ντου" στο γήπεδο και να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή και τον Κωστή Πηλαδάκη που ήταν εκτός εαυτού να δηλώνει πως θα φύγει από την ΑΕΛ.

" Ντροπή σας. Βγάλατε από τα ρούχα του τον πιο ήσυχο άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Αλήτες, αλήτες. Είναι ντροπή! Δεν έρχονται εδώ για πλάκα οι διαιτητές. Δεν θέλετε σοβαρούς ανθρώπους στο ποδόσφαιρο. Θα φύγω", είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή οι διαιτητές κάνοντας σπριντ και συνοδευόμενοι από τα ΜΑΤ κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια διακόπτοντας το παιχνίδι.

Τελικά μετά από μια ώρα διακοπή (!) και με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού να υποστηρίζουν πως χτυπήθηκαν δύο παίκτες της ομάδας (δεν ήθελαν να συνεχιστεί ο αγώνας), το ματς άρχισε και πάλι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 0-1.

Δεύτερος ο Πανθρακικός

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, στην Κομοτηνή και στο ντέρμπι κορυφής ο Πανθρακικός με γκολ του Λιαπάκη στο 3ο λεπτό νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά και τον έπιασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες έχουν και ένα ματς λιγότερο (δεν έπαιξαν με τον Διαγόρα) και αν πάρουν τους βαθμούς, τότε θα είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Βέροια που είναι στην κορυφή με 40 βαθμούς.

Όσον αφορά την Βέροια, έμεινε στο 0-0 στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά ήταν καλύτερη στον αγώνα, ενώ αγωνιζόταν και με δέκα παίκτες από το 37' λόγω αποβολής του Αμαραντίδη.

Ο Πιερικός νίκησε με 2-0 τον Βύζαντα Μεγάρων και έφτασε στους 33 βαθμούς, ενώ μεγάλες νίκες πήραν η ΑΕΛ Καλλονής (3-0 την Καλλιθέα) και ο Ηρακλής Ψαχνών (2-0 τον Εθνικό Αστέρα).

Τα παιχνίδια Αναγέννηση Επανομής-Φωκικός και Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Γιαννιτσών έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1), με τον Γιακουμή να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστικής στην αναμέτρηση του Ευόσμου.

Ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα που μπήκε αλλαγή στο 61', γιατί αποβλήθηκε ο Λαμπάκης απέκρουσε δύο συνεχόμενα πέναλτι στο 61' (του Σερέτη) και στο 63' (του Γιόνδη).

Τα παιχνίδια Εθνικός Αστέρας-Ηρακλής Ψαχνών και Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Γιαννιτσών έγιναν κεκλεισμένων των θυρών.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή-Βέροια 0-0

Στο 37' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αμαραντίδης της Βέροιας

Παναχαϊκή: Πουρής, Φούφουλας (56' λ.τρ. Κοιλιάρας), Λαμπρόπουλος, Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης, Άντονι, Βλασόπουλος, Σκαρτσίλας (46' Ουρτάδο), Ντίνας, Ατματζίδης, Μαπούκου.

Βέροια: Καντιμοίρης, Σαμαράς, Καλί, Ντιέ, Μπαργκάν (69' Κανακούδης), Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Κάντι (86' Βεργώνης), Καλογέρης (90' Καλτσάς), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0

(3' Λιαπάκης)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης (66' Ρεκλείτης), Πόνσε (75' Γωνιάδης), Μίνγκας (85' Χλωρός), Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Τζάνης (17' Δημήτρης), Ραπτάκης (46' Μιρτσέτα), Δέντσας, Μαραγκός, Πάγκαλος (68' Χαϊκάλης), Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες, Ναζλίδης.

Πιερικός-Βύζας Μεγάρων 2-0

(57' πεν. Πουρτουλίδης, 87' Μοκάκε)

Στο 75' ο Β΄τζαντας Μεγάρων είχε δοκάρι με τον Φαρούκ

Πιερικός: Τσιντώτας, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου (77' Κραγιόπουλος), Πουρτουλίδης, Μοκακέ, Γκουγκουλιάς (63' Ρούσεφ), Πέντα (83' Τόσκας), Μπλαζέφσκι.

Βύζας Μεγάρων: Μιχελής, Νταντάμης, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Μωυσίδης, Οικονομόπουλος (65' Πέτρου), Πούρνος (65' Ροβίθης), Παυλίδης (76' Τριάντος), Φαρούκ, Ηλιόπουλος.

Καλλιθέα-ΑΕΛ Καλλονής 0-3

(54' Ζουρούδης, 71' Μανούσος, 90' πεν. Λεοζίνιο)

Στο 60' αποβλήθηκε ο Αρκούδας από την Καλλιθέα

Καλλιθέα: Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (71' Ντιαλό), Αρκούδας, Μαρουκάκης, Πρίπου (55' Φαρινόλα), Μουσταφίδης, Κατσίκης (82' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Ρουσάκης, Ηρακλής.

ΑΕΛ Καλλονής: Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Μήτσης (27' λ.τρ. Προβατίδης, 55' Τζιωρτζιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ζουρούδης (84' Σαμπάνης).

ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 0-1

(74' Ντιόγκο)

Στο 52' οριζόντιο δοκάρι ο Καρανίκας

Στο 70' αποβλήθηκε ο Γκρούμπιεσιτς από την ΑΕΛ

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (77' Λαζιμάν), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Βενετίδης (52' Ζεκίνια), Καρανίκας, Βούζας (79' Καούνος), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς.

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Καρατζάς, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου (82' Σιάκκας), Κιάσσος, Γκούρτσας (46' Μπανγκουρά), Παππάς (31' Ντα Κόστα), Τάντιτς.

Εθνικός Αστέρας-Ηρακλής Ψαχνών 0-2

(31' Αλεξάντροβιτς, 38' Σέγγος)

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος (46' Γκούσεφ), Μητσέας, Πασκούλεβ, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Μακρής (41' λ.τρ. Λαγός), Καζνέτσης, Γιακούμπι, Μαστρογιάννης, Ινγκλαντίν (70' Χαροντάκης).

Ηρακλής Ψαχνών: Τόλιος, Ζουλιώτης (65' Γανωτής), Ρεπετσάς, Γκότοβος, Γιώτας, Λιόσης, Μπακομήτρος, Δελήμπασης, Ντελέκος, Σέγγος (88' Μάτσος), Αλεξάντροβιτς (84' Τσοκάνης).

Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1

(31' Βοσκόπουλος- 72' Γιόνδης)

Ο Γιακουμής του Αγροτικούς Αστέρα απέκρουσε δύο πέναλτι της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο 61' του Σερέτη και στο 63' του Γιόνδη.

Από τον Αγροτικό Αστέρα αποβλήθηκαν οι Λαμπάκης (59') και Τσουκαλίδης (62')

Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος, Παμπόε.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καραογλανίδης, Τέλλος, Χατζόγλου, Σερέτης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης, Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος, Μπέκα.

Αναγέννηση Επανομής-Φωκικός 1-1

(67' πεν. Καραγιάννης- 48' Καλλέργη)

Στο 89' αποβλήθηκε ο Παπαζούδης της Αναγέννησης Επανομής

Αναγέννηση Επανομής: Φιρινίδης, Παγώνης, Γεωργίου, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής (60' Πεχλιβανίδης), Ασλανίδης, Ναλμπάντης (60' Μαυροματίδης), Μπεκιάρης, Καραγιάννης, Δεινόπαπας (75' Γεωργιάδης).

Φωκικός: Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης (78' Ζάγκος), Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Κανελλόπουλος.

Θρασύβουλος-Διαγόρας

Ο αγώνας δεν διεξήχθη, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Διαγόρας.

Βαθμολογία

1. Βέροια 40

2. Πανθρακικός 37

3. Πλατανιάς 37

4. Πιερικός 33

5. Παναχαϊκή 29

6. Καλλιθέα 28

7. Αναγέννηση Επανομής 28

8. Πανσερραϊκός 26

9. ΑΕΛ 24

10. Αναγέννηση Γιαννιτσών 25

11. ΑΕΛ Καλλονής 23

12. Αγροτικός Αστέρας 19

13. Θρασύβουλος 18

14. Ηρακλής Ψαχνών 18

15. Εθνικός Αστέρας 18

16. Βύζας Μεγάρων 16

17. Φωκικός 17

18. Διαγόρας 3

*Η Παναχαϊκή ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς.

*Ο Εθνικός Αστέρας έχει -3 βαθμούς από τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

*Ο Διαγόρας έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς, ενώ του ανακλήθηκε και το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

*Πλατανιάς, ΑΕΛ Καλλονής, Πανθρακικός, Καλλιθέα και Θρασύβουλος έχουν ένα ματς λιγότερο (Δεν έγιναν τα παιχνίδια με τον Διαγόρα)

Επόμενη αγωνιστική (20η)

Κυριακή (18/3)

Πανθρακικός-Παναχαϊκή (15.00, OTE TV)

Βέροια-Πιερικός (15.00)

Πλατανιάς-Καλλιθέα (15.00)

ΑΕΛ Καλλονής-Θρασύβουλος (15.00)

Πανσερραϊκός-Εθνικός Αστέρας (15.00)

Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής (15.00)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Φωκικός (15.00)

Δευτέρα (19/3)

Βύζας Μεγάρων-ΑΕΛ (15.00, OTE TV)

Ο αγώνας Διαγόρας-Αγροτικός Αστέρας δεν θα διεξαχθεί, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Διαγόρας.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ