ΑΕΚ

Χιμένεθ φεύγει, Ουζουνίδης περιμένει

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αποκάλυψε χθες τη βαθιά ρήξη που ήταν στα σκαριά ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Μανόλο Χιμένεθ και γράφει για την επόμενη μέρα που λογικά θα έχει νέο πρόσωπο τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το Sport24.gr αποκάλυψε χθες τη βαθιά ρήξη που ήταν στα σκαριά ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Μανόλο Χιμένεθ και γράφει για την επόμενη μέρα που λογικά θα έχει νέο πρόσωπο τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟ.

Από το 1,5 εκατ. ευρώ, έπεσε στο 1 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ αντιπρότεινε 850.000 ευρώ και την εφορία δική του, συν μπόνους 300.000 ευρώ στην περίπτωση εισόδου της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Τα διαβάσατε όλα αυτά χθες, αποκλειστικά στο Sport24.gr.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τους αριθμούς, η διαφορά είναι σημαντική. Εν τέλει, το οικονομικό σκέλος έπαιξε το ρόλο του στο να οδηγηθεί αυτή η ιστορία σε ναυάγιο, καθώς ο προπονητής θεώρησε από την πλευρά του ότι η "Ενωση" τού προσέφερε επί της ουσίας τα ίδια χρήματα με πέρυσι για να καλύψει επιπροσθέτως την ενσωμάτωση ενός ακόμη βοηθού στο επιτελείο του, από τη στιγμή που του ζήτησε να πάρει όλη την εφορία επάνω του.

Το deadline εξέπνεε σήμερα (25/5), ωστόσο η ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει την πρότασή της, εκφράζοντας ενόχληση για το γεγονός ότι ο προπονητής μιλούσε με άλλες ομάδες, ενώ δεν είχε απαντήσει στην Ένωση. Θεώρησαν ότι με αυτή η κίνησή του, χρησιμοποίησε την προσφορά που του έγινε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να βρει κάτι άλλο στην πατρίδα του.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

Η λογική πρεσβεύει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το απόλυτο φαβορί για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Το Sport24.gr πάντως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η Ένωση έχει εξετάσει περιπτώσεις ξένων προπονητών. Ωστόσο επειδή το φιάσκο με τον Μοντανιέ, το καλοκαίρι του 2016, παραμένει πολύ φρέσκο, η επιλογή του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, μοιάζει αυτή τη στιγμή με μονόδρομο.

Σοβαρή προεργασία για ξένο τεχνικό, επί της ουσίας δεν έχει γίνει, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι μεταγραφικές υποθέσεις πρέπει να προχωρήσουν, διότι αρκετές πλέον έχουν χαθεί ή μπορεί να ναυαγήσουν. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες και από το περιβάλλον του Μελισσανίδη, προκύπτει ότι όλοι όσοι συμβουλεύεται, του δείχνουν το δρόμο που οδηγεί στον Μαρίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ