ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Το παίρνει προσωπικά ο ΛεΜπρόν για να αποφύγουν οι Λέικερς το sweep

Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) brings the ball up court against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game Monday, Feb. 5, 2024, in Charlotte, N.C. (AP Photo/Jacob Kupferman)
Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) brings the ball up court against the Charlotte Hornets during the second half of an NBA basketball game Monday, Feb. 5, 2024, in Charlotte, N.C. (AP Photo/Jacob Kupferman) © 2024 JACOB KUPFERMAN/ AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 4 ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ντένβερ Νάγκετς για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν μπροστά τους ακόμη ένα βήμα για να καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι πρωταθλητές προηγούνται με 3-0 και απόψε έχουν την ευκαιρία να "σκουπίσουν" την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Αντονι Ντέιβις.

Στο Game 3, η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν επικράτησε με 112-105 μέσα στο Λος Άντζελες. Ο Νίκολα Γιόκιτς άγγιξε το triple-double (24 πόντοι, 15 ριμπάουντ 9 ασίστ), έχοντας βέβαια και άξιους συμπαραστάτες τους Άαρον Γκόρντον (29 πόντοι, 19 ριμπάουντ), Τζαμάλ Μάρεϊ (22 πόντοι) και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Και στα τρία ματς της σειράς μέχρι στιγμής, οι Νάγκετς είχαν το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Ακόμη πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι το γεγονός ότι το Ντένβερ συμπλήρωσε 11 διαδοχικές νίκες απέναντι στους Λέικερς και σε περίπτωση που τους κερδίσει και απόψε, θα τους κάνει δεύτερο διαδοχικό sweep στα playoffs. Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν οι Νάγκετς είχαν αποκλείσει τους Λέικερς με 4-0 στον ημιτελικό της Δύσης.

Στο παρελθόν, σε 151 σειρές που πήγαν στο 3-0, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Θα είναι αυτός ο ΛεΜπρόν που θα κάνει πρώτος κάτι τέτοιο; Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, αν και ο ίδιος δηλώνει ότι “κοιτάμε ένα παιχνίδι τη φορά. Ξέρουμε ότι αν χάσουμε τώρα πάμε σπίτι μας. Πάμε λοιπόν να πάρουμε ένα ματς”.

Ο “βασιλιάς” παίζει στη σειρά με τους Νάγκετς πάνω από 40 λεπτά κατά μέσο όρο και σκοράρει 26,3 πόντους. Στην πολυετή και πλούσια καριέρα του θα βιώσει απόψε για 5η φορά την απειλή ενός sweep. Στο περσινό αντίστοιχο ματς με το Ντένβερ, όπου τελικά οι Λέικερς δεν γλίτωσαν το 4-0 είχε αγωνιστεί και στα 48 λεπτά, σημειώνοντας 40 πόντους.

Πολύ πιθανό να το πάρει και απόψε προσωπικά, προκειμένου το Λος Άντζελες να παραμείνει ζωντανό. Στο 1.91 το Over 26,5 πόντοι του ΛεΜπρόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λ.Α. Λέικερς – Ντένβερ: ΛεΜπρόν Over 26,5 πόντοι (απόδοση 1.91), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ