ΑΕΚ

Deadline 48 ωρών της ΑΕΚ σε Χιμένεθ

Deadline 48 ωρών της ΑΕΚ σε Χιμένεθ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ. Η εμπλοκή της Λας Πάλμας που δεν έφερε αποτέλεσμα και η διαφορά στο οικονομικό.

Οι εν εξελίξει συζητήσεις της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ , για τις οποίες νωρίτερα μέσα στην ημέρα ενημερωθήκατε από το Sport24.gr, έφεραν τις δύο πλευρές μπροστά σε μια κατάσταση που σίγουρα είναι σημαντικά διαφορετική από αυτή που υπήρχε μία εβδομάδα πριν, όταν ο προπονητής συνομίλησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στο κότερο του δεύτερου.

Χθες (Πέμπτη) η ΑΕΚ έδωσε διορία στον Ισπανό τεχνικό να απαντήσει εντός 48 ωρών για το αν αποδέχεται την τελική πρότασή της για να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη περίοδο. Σύμφωνα με αυτήν, ο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του θα καρπωθούν 850.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται μπόνους συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ύψους 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, οι αξιώσεις του Χιμένεθ για εκείνον και το επιτελείο του ξεπερνούσαν αρκετά το 1 εκατ. ευρώ, ποσό στο οποίο «έπεσε» ο Ισπανός στη συνέχεια. Ακόμα κι έτσι όμως, παρατηρείται μια διαφορά 150.000 ευρώ, ενώ θέμα υπάρχει και με την πληρωμή της εφορίας και το ποσοστό που κάθε πλευρά θα αναλάβει. Ο προπονητής θέλει να την πάρει η ΠΑΕ όλη επάνω της, στην ΑΕΚ έχουν διαφορετική άποψη, δίχως να είναι γνωστό στον απόλυτο βαθμό τι αντιπροτείνουν.

Το θέμα, όπως και να έχει, οδηγήθηκε σε μια δύσκολη τελική ευθεία. Στην ΑΕΚ υπάρχει και μια μικρή ενόχληση διότι συνελέγησαν πληροφορίες ότι ο Χιμένεθ συζήτησε εκτενώς με τη Λας Πάλμας, ωστόσο αυτές παρακάμπτονται από τη στιγμή που είναι ελεύθερος και έχει το δικαίωμα. Δεν πρόκειται όμως να τον περιμένουν περισσότερο από τις 48 ώρες για τις οποίες ενημερώθηκε, άντε και μια ημέρα παραπάνω, καθώς κάποιες φορές τα (τρόπον τινά) τελεσίγραφα είναι ελαφρώς ελαστικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ