ΑΕΚ

"Η Λας Πάλμας έκανε πρόταση στον Χιμένεθ"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιβηρική, ο Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας και έχει στα χέρια του πρόταση για να αναλάβει την ισπανική ομάδα.

Οι Ισπανοί όχι μόνο συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στον μύλο του σεναρίου που εμπλέκει τον Μανόλο Χιμένεθ με τον πάγκο της Λας Πάλμας, αλλά πλέον κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "laprovincia.es", υπήρξε συνάντηση την περασμένη Κυριακή (20/5), του προέδρου της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά με τον Ισπανό τεχνικό.

"Στη συνάντηση αυτή που έγινε στη Μαδρίτη, ο πρόεδρος έκανε πρόταση στον Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιάνος προπονητής, πρωταθλητής με την ΑΕΚ, θα είναι ευτυχής να επιστρέψει στην Ισπανία, όμως εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με την ελληνική ομάδα, η οποία μάλιστα του έχει κάνει προσφορά που είναι καλύτερη οικονομικά.

Τώρα η… μπάλα είναι στο γήπεδο του Χιμένεθ, που καλείται να αποφασίσει και να δώσει απάντηση", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που επιμένει πως ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί τον πρώτο στόχο της Λας Πάλμας για την τεχνική ηγεσία.

"Η Λας Πάλμας έκανε πρόταση στον Χιμένεθ"

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβεβαίωση και από την Λας Πάλμας
Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πρώτα πέντε φιλικά
Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου
Συζητήσεις με Χιμένεθ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ