ΑΕΚ

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πρώτα πέντε φιλικά

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ /  --ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ--/ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / --ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ--/ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα φιλικά που θα δώσει τόσο στο Κίελτσε, όσο και πριν τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για την καλοκαιρινή προετοιμασία "έκλεισε" και ανακοινώθηκε. Ακόμα και ως προς το κομμάτι των φιλικών που θα δώσει η Ένωση τόσο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε, όσο και στην Αθήνα πριν από τα προκριματικά του Champions League.

Η ΑΕΚ αυτή την φορά θα δώσει τρια φιλικά στην Πολωνία και όχι τέσσερα όπως και πέρυσι. Το πρώτο ματς η Ένωση θα το δώσει στις 7 Ιουλίου την Βιτορούλ που είναι η πρωταθλήτρια Ρουμανίας.

Και στις 13 και 14 Ιουλίου, στο φινάλε του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας και την Κορόνα Κίελτσε.

Στην επιστροφή της Ένωσης στην Ελλάδα, θα δώσει φιλικό στις 22 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη και στις 26 με τον Απόλλωνα στην Αθήνα.

Ενώ γίνεται προσπάθεια να κλειστεί και ένα δυνατό φιλικό για γενική πρόβα στις 30 ή 31 Ιουλίου, πριν από το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ανδρέα Λαγωνικάκη, ο οποίος θα ενταχθεί στο τμήμα scouting.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συζητήσεις με Χιμένεθ
Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου
Το σχόλιο του Παπανικολάου για τη μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου
Το καλύτερο καλοκαίρι του Λιβάγια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ