ΑΕΚ

Την Πέμπτη τα λεφτά και νόμιμα!

Την Πέμπτη τα λεφτά και νόμιμα!
Ξενιάδης

Η Πέμπτη είναι η κρίσιμη μέρα για την ΑΕΚ καθώς αναμένονται τα 2,5 εκ. του Ξενιάδη προκειμένου να πάρει αρχικά μέσω ΑΜΚ το 20% της ΠΑΕ και να προχωρήσει η συμφωνία.

Βδομάδα εξελίξεων είναι η πρώτη του χρόνου για τα διοικητικά της ΑΕΚ, καθώς στην πρώτη επαφή ανάμεσα σε Βασίλειο Ξενιάδη και Σταύρο Αδαμίδη, η Πέμπτη (5/1), ορίστηκε ως η μέρα που ο ενδιαφερόμενος Έλληνας επενδυτής θα καταθέσει μέσω ΑΜΚ 2,5 εκ. και στην ουσία θα "κλειδώσει" την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μόλις ο κ. Ξενιάδης προχωρήσει στην απόκτηση του 20%, από εκεί και πέρα θα απομένει η έγκριση της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού και η κατάθεση των 7,5 εκ. ευρώ προκειμένου η ΑΕΚ να αλλάξει διοικητικά χέρια.

Ίσως και σήμερα επαφή νομικών

Το πρώτο πράγμα που θα γίνει και αναμένεται μέχρι αύριο Τρίτη, είναι η επαφή των δικηγόρων των δύο πλευρών προκειμένου να προχωρήσουν στην ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων για να γίνει νόμιμα η μετακίνηση των χρημάτων και η απόκτηση του 20% από τον κ. Ξενιάδη.

Σίγουρα όλες αυτές τις μέρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με τον παρελθόν και το παρόν του Έλληνα επιχειρηματία, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα ολοκληρωθούν από την στιγμή που ο κ. Ξενιάδης καταθέσει τα χρήματα και ξεπεράσει τα αυστηρά κριτήρια της ΕΕΑ.

Η διοίκηση δεν θα διαπραγματευτεί

Πάντως, από την πλευρά της διοίκησης, αυτό που περιμένει είναι τα 2,5 εκ. την Πέμπτη μέσω ΑΜΚ. Εάν και εφόσον δεν συμβεί κάτι τέτοιο, η ΠΑΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία επιπλέον διαπραγμάτευση.

Η συγκεκριμένη θέση της διοίκησης, προκύπτει από την σιγουριά που εκφράζει ο Έλληνας επιχειρηματίας, ξεκαθαρίζοντας και ο ίδιος στο ραντεβού της Παρασκευής (30/12) πως τα λεφτά δεν είναι το πρόβλημα και την Πέμπτη θα γίνει η πρώτη κατάθεση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ