ΑΕΚ

Τα βρήκαν ΑΕΚ και Ξενιάδης

Τα βρήκαν ΑΕΚ και Ξενιάδης
Ξενιάδης

Το ραντεβού ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Ξενιάδη ολοκληρώθηκε για τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. "Το θέμα θεωρείται λήξαν", η τοποθέτηση του επιχειρηματία.

Το ραντεβού ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Ξενιάδη ολοκληρώθηκε με τους δυο άνδρες να συναντιόνται σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός επιχειρηματίας θα πάρει το 51% της ΠΑΕ ΑΕΚ με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 10.000.000 ευρώ.

Εκείνο που καίει τους παίκτες όμως είναι τι θα γίνει με τα οφειλόμενα τους και πότε θα μπει το ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Έτσι περίπου 2.5 με 3 εκ. ευρώ θα μπουν άμεσα, σύμφωνα με τον επιχειρηματία, για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, ενώ τα υπόλοιπα θα μπουν με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Υπογραφές βέβαια δεν έχουν πέσει όμως η πρώτη τοποθέτηση της ΠΑΕ είναι:

"Συναντηθήκαμε με τον κ. Βασίλη Ξενιάδη, όπως οφείλουμε να κάνουμε με τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσία του κ. Χάρη Κοσμάτου και του κ. Νίκου Στράτου.

Ξεκαθαρίστηκε στην πλευρά του κ. Ξενιάδη ότι για να αποκτήσει το 51% χρειάζεται να καταβάλει 10,25 εκατ. ευρώ μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Από την επόμενη εβδομάδα θα συνεργαστούν τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών για να ανταλλάξουμε τα απαραίτητα έγραφα".

Λίγο αργότερα ο κ. Ξενιάδης μίλησε στο AEK365 και επιβεβαίωσε τη συμφωνία:

"Τα βρήκαμε επί της ουσίας, με τον κύριο Αδαμίδη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τους δικηγόρους των δύο πλευρών για τα νομικά θέματα που δεν θα δημιουργήσουν κάποιο θέμα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και να περιμένετε και τοποθέτηση επίσημη της ΑΕΚ".

Πλέον εκείνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να "δείξει" τα χρήματα και ουσιαστικά να κάνει δική του την ΠΑΕ ΑΕΚ, αν δεν συμβεί τότε οδηγούμαστε σε αδιέξοδο εκτός κι αν κάποιος άλλος από τους ενδιαφερόμενους με τους οποίους συζητάει ο Σταύρος Αδαμίδης κάνει κίνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ