ΑΕΚ

Τα εξω-αγωνιστικά θέματα, σημαντικότερα από το αποτέλεσμα

Τα εξω-αγωνιστικά θέματα, σημαντικότερα από το αποτέλεσμα
Ομαδική, Κοντοές, Μπέλεκ, Μανωλάς, Αραμπατζής INTIME SPORTS

Για 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς, αλλά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, δεν αφήνουν περιθώρια κριτικής. Το Sport24.gr αναλύει.

Μετά την ουραγό Δράμα, ήρθε η σειρά της Ξάνθης να πάρει χρυσό βαθμό μέσα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, με το 2012 να έχει μπει με το... αριστερό. Μια ΑΕΚ που είχε την διάθεση και το πάθος (σε σχέση με την Δόξα), αλλά στην τελική προσπάθεια τα έκανε μαντάρα.

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που έχει η ομάδα με το εύκολο γκολ, αλλά μακάρι να ήταν τέτοιου είδους τα προβλήματα της ΑΕΚ. Δυστυχώς ο δικέφαλος αντιμετωπίζει σοβαρότερα ζητήματα που σχετίζονται ακόμα και με την επόμενη μέρα και το μέλλον της ομάδας. Η κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, αφήνει σε δεύτερη μοίρα την αγωνιστική εικόνα (από τη στιγμή που δεν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα).

Οι ποδοσφαιριστές, πριν από το ματς με την Ξάνθη, ενημερώθηκαν πως την ερχόμενη βδομάδα θα υπάρξουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Παρόλα αυτά, ο προβληματισμός δεν κρύφτηκε με αποκορύφωμα το ξέσπασμα του Λεονάρντο (πρωταγωνιστή της φετινής ΑΕΚ) αλλά και τις ειρωνικές απαντήσεις του Κάρλος (του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι).

Δύο ποδοσφαιριστές που ο μεν τόνισε πως δεν αντέχει άλλο, ενώ άλλος τα βλέπει όλα θετικά (με ειρωνική διάθεση). Και αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο από το ματς με την Ξάνθη, παρά το τελικό 1-1. Οι δηλώσεις των παικτών που φανερώνουν την ψυχολογία τους και που με δεδομένο το σκοτάδι που υπάρχει στα "διοικητικά", η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αποκλείεται να μείνει ανεπηρέαστη, όσο και αν το παλεύουν οι παίκτες.

Όταν το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο, η γκέλα θα έρθει και αν δεν έρθει με την Ξάνθη, θα έρθει με τον Παναιτωλικό, θα έρθει με τον Αστέρα. Είναι ανθρώπινο, όσο και να μην το παραδέχεσαι, όταν σε απασχολούν χίλια πράγματα, δύσκολα αφοσιώνεσαι στην δουλειά σου.

Πραγματικά... στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Μπορεί το αποτέλεσμα με την Ξάνθη να ήταν απογοητευτικό για τους φίλους της ομάδας, μπορεί παίρνει αρκετή ανάλυση ο αγώνας, αλλά πραγματικά όταν ξέρεις ότι ο πρόεδρος της ομάδας σου ζητάει να μην υποβιβάζονται οι ομάδες της Superleague αν δεν μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, τότε όχι η Ξάνθη σε ενδιαφέρει, αλλά ούτε η χρονιά η ίδια.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι του χρόνου η ΑΕΚ θα αγωνίζεται και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη; Κανείς... Όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτή την ομάδα, επαγγελματικά, οπαδικά, με οποιονδήποτε τρόπο, αγωνιούμε για το μέλλον της Άθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και τις τύχες της. Το πλοίο πάει με μαθηματική κατεύθυνση προς τα βράχια... Ζητείται ελπίς!

ΥΓ: Την Τετάρτη η ομάδα πηγαίνει στην Τούμπα για νοκ άουτ ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες σε όλο αυτό το διάστημα έχουν αποδείξει πως τιμάνε την φανέλα με τον δικέφαλο. Στο χέρι τους να το ξανακάνουν και να κλείσουν στόματα. Για τα υπόλοιπα έχει ο Θεός...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ