ΑΕΚ

Λεονάρντο: "Δεν μπορώ άλλο"

Λεονάρντο: "Δεν μπορώ άλλο"
Λεονάρντο, MVP INTIME SPORTS

O MVP της αναμέτρησης, Λεονάρντο, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τα οικονομικά της ομάδας και τις υποσχέσεις. Κάρλος: "Εμένα με πληρώνουν".

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, πραγματικά εμφανίστηκε αγανακτισμένος για τις υποσχέσεις με τα οφειλόμενα προς τους παίκτες και τόνισε πως από εδώ και πέρα ο κάθε ένας είναι μόνος του.

Ο σκόρερ του δικεφάλου, αφού εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα όσα περνάνε οι παίκτες όλο αυτό το διάστημα, έστειλε μήνυμα για πρόκριση στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει από εδώ και πέρα. Ολοι έχουμε κάνει πολύ υπομονή. Αυτό το γνωρίζει ο κόσμος. Και εγώ προσωπικά δεν μπορώ άλλο! Την Τετάρτη πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα, να πάμε στην Τούμπα αποφασισμένοι για την νίκη".

- Για την στάση του κάθε παίκτη...

"Ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Δεν είναι ώρα να πω για μένα. Προσπαθούμε να τα ξεχνάμε όλα από την στιγμή που πάμε στο ξενοδοχείο. Μακάρι να βρεθεί λύση. Εχουμε ακούσει πάρα πολλά. Ότι θα πάρουν την ΑΕΚ άνθρωποι από όλα τα μέρη του κόσμου".

- Για την απόδοση του με την Ξάνθη...

"Πιστεύω ότι ο Θεός θα μου δώσει δύναμη αγωνιστικά, όπως σήμερα. Με τον Λεβαδειακό είχα κάνει ένεση, αλλά σήμερα ήμουν πολύ καλύτερα. Κάναμε προσπάθεια όλοι μας, αλλά πάλι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να κοιτάξουμε το δύσκολο ματς της Τούμπας, έχουμε μερικές μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς".

Κάρλος: "Εμένα δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο"

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Κάρλος για το επιθετικό πρόβλημα που έχει η ομάδα, ενώ σχετικά με τα οικονομικά θέματα, ήθελε να αποφύγει την συζήτηση και δήλωσε ειρωνικά πως όλα είναι καλά.

"Σίγουρα έπαιξε ρόλο η αστοχία. Η ομάδα είχε πάλι πολλές ευκαιρίες, φαίνεται όμως ότι υπάρχει επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα, σε αντίθεση με αυτό που παρουσιάζαμε στον πρώτο γύρο".

- Για την διαιτησία...

"Δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις των διαιτητών".

- Για τα διοικητικά και το οικονομικό πρόβλημα...

"Εγώ παίζω ποδόσφαιρο και αυτά τα προβλήματα είναι για να τα λύνουν άλλοι"

- Για το αν έχει παράπονο από την διοίκηση

"Ναι, πληρώνομαι κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (με ειρωνικό ύφος)", ενώ για το πως ο Λεονάρντο λέει άλλα, ο ίδιος είπε: "Αν είπε αυτό ο Λεονάρντο αφορά εκείνον, εγώ δεν έχω παράπονο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ