ΑΕΚ

Συνελήφθη ο Ξενιάδης

Συνελήφθη ο Ξενιάδης
Ξενιάδης

Ο Βασίλης Ξενιάδης, μετά το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία έγιναν αποκαλύψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Η Δίκη της Δευτέρας", η οποία είχε βασικό προσκεκλημένο τον Βασίλη Ξενιάδη και το θέμα ήταν η πρόταση του για την επένδυση στην ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγιναν σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του για οφειλές, όσο και για ανεκτέλεστη απόφαση εις βάρος του από το 2007.

Μετά το τέλος της εκπομπής η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του Βασίλη Ξενιάδη για παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες. Ο κύριος Ξενιάδης συνελήφθη για παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες. Πρόκειται για μικρά ποσά κι ως εκ τούτου καταβάλλοντας τα χρήματα μένει ελεύθερος.

Η σύλληψη έγινε από το τμήμα Ασφάλειας Πειραιά, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και την Τρίτη το πρωί αφέθηκε ελεύθερος.

Στην δημοσιότητα η φωτογραφία με το σκισμένο σακάκι

Η εφημερίδα " Δημοκρατία" έβγαλε στη δημοσιότητα την φωτογραφία του Βασίλης Ξενιάδη με το σκισμένο σακάκι ύστερα από επίθεση που είχε δεχθεί σε εταιρία στον Πειραιά. Ο Σαλιαρέλης αποκάλυψε πως η επίθεση έγινε από τον νυν πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συνελήφθη ο Ξενιάδης
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ