ΕΛΛΑΔΑ

Παραλήρημα Σαλιαρέλη κατά Μαρινάκη

Παραλήρημα Σαλιαρέλη κατά Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Δηλώσεις έκανε ο Αργύρης Σαλιαρέλης, που βάλλεται εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατηγορώντας τον για επίθεση κατά του ιδίου και του Βασίλη Ξενιάδη.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Σαλιαρέλης που εμπλέκεται (ως φίλος του Ξενιάδη) στο ενδεχόμενο απόκτηση των μετοχών της ΑΕΚ, εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σαλιαρέλης δήλωσε πως η προ ετών επίθεση στον Ξενιάδη έγινε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τους μπράβους του, αποκαλύπτοντας πως τα... θύματα έγιναν θύτες και κατέβασαν τα παντελόνια του Μαρινάκη πληρώνοντας τον με το ίδιο νόμισμα!

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους στημένους αγώνες, την κάτω βόλτα που έχει πάρει το πρωτάθλημα από την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρινάκης την προεδρία της Superleague και αποκάλυψε την ύπαρξη 3ης κασέτας.

Στη συνέχεια τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ομάδα που εμποδίζει το deal του Ξενιάδη με την ΑΕΚ και επεσήμανε πως ο Αδαμίδης δεν έχει στην κατοχή τους τις μετοχές ώστε να γίνει η αγορά της ΠΑΕ. Τέλος επεσήμανε πως στο άμεσο μέλλον θα ασχοληθεί και πάλι με τον Ολυμπιακό!

Σε συνέντευξή του στο Zougla.gr, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, δήλωσε: " Εγώ είμαι μπροστινός, δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει μόνος μου, με την τύχη μου θες, την ικανότητα μου θες, αλλά μόνος μου και δεν χρωστάω σε κανέναν, πολιτικό ή επιχειρηματία.

Γράφουν για ένα συγκεκριμένο επεισόδιο με τον κ. Μαρινάκη, εμένα και τον κ. Ξενιάδη. Μπορεί να είναι ανήκουστα αυτά τα πράγματα, αλλά είναι και αληθινά. Λένε όμως τη μισή αλήθεια. Προσπαθούσε να πουλήσει στον κ. Ξενιάδη τέσσερα καράβια. Απ' όσο ξέρω δεν είχε ακόμη την ιδιοκτησία. Φτιαχνόντουσαν στα ναυπηγεία.

Το deal χάλασε, δεν έχασε τίποτα, ούτε κέρδισε. Δεν έχασε κάτι ο κ. Μαρινάκης. Πήρε 5-6 μπράβους σε ένα γραφείο στο Παλαιό Φάληρο και ήρθε μέσα, ρωτώντας τον κ. Ξενιάδη πού βρήκε τα λεφτά και θέλει να αγοράσει τα καράβια. Τον ρωτούσε αν είναι από ναρκωτικά, αν είναι από λαθρεμπόριο. Του λέει ο άλλος ότι είναι δικά του λεφτά και τι τον νοιάζει αυτόν. Του τράβηξαν, του έσκισαν το σακάκι. Και λένε ότι κυκλοφορεί και βίντεο. Να φέρουν αυτό το βίντεο να το δούμε.

Μετά από αυτό το επεισόδιο πήρε το αεροπλάνο κι έφυγε. Μετά από δύο μήνες έγινε ένα παρόμοιο επεισόδιο, με τον κ. Μαρινάκη. Αυτό ξέχασε να το πει: ότι του κατέβασαν το παντελόνι. Τώρα είμαστε 1-1! Του δώσαμε να καταλάβει ότι να πηγαίνουν σε έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο 10 μπράβοι δεν είναι αντριλίκι. Είναι ό,τι χειρότερο. Του δώσαμε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να τα κάνει αυτά.

Εφοπλιστικοί κύκλοι λένε διάφορα. Ποιοι είναι αυτοί; Έπρεπε να έχουν και όνομα. Εγώ ξέρω ποιος είναι και είμαι σίγουρος. Πρόεδρος μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας που την αγαπώ και τη λατρεύω, ο οποίος έχει προηγούμενα με τον Ξενιάδη κι εμένα και είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποιεί τον Αδαμίδη για να πλήξει το χώρο του Ξενιάδη. Αλλά έτσι δεν πλήττεται ο Ξενιάδης. Θα έχει πρόβλημα αν πάει να αγοράσει τις μετοχές και δεν έχει λεφτά. Δεν παίζουμε την κολοκυθιά, διαφορές με τον Ξενιάδη και με μένα έχει ο Μαρινάκης".

Ο Αργύρης Σαλιαρέλης μίλησε και για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια: " Το ελληνικό ποδόσφαιρο πότε άρχισε πραγματικά να χαλάει; Πριν από δύο χρόνια. Από τους παράγοντες ξεκινούν τα πάντα. Όταν άλλαξε πρόεδρος στη Λίγκα άρχισαν όλα. Και ποιος ήταν τότε πρόεδρος; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Από εκεί δεν έγιναν όλα; Ποιοι είναι φυλακή τώρα; Τρεις άνθρωποι. Σαν απλός φίλαθλος έχω μια απορία. Μόνο αυτοί οι τρεις άνθρωποι έστηναν παιχνίδια;

Η κοινή λογική λέει πως τα έκαναν και άλλοι μαζί. Υπάρχει και τρίτη κασέτα και το ξέρω καλά. Άκουσα Μπιτσαξή να λέει πως δεν θέλω στις ιστορικές ομάδες λαμόγια. Αποκλείεται να μην ξέρει ότι υπάρχει τρίτη κασέτα και να μην την έχει ακούσει. Ξέρει ποιοι είναι τα λαμόγια. Αν ξέρει για τρίτη κασέτα ενδεχομένως να κρύβει και τα λαμόγια, αν ακουστεί η τρίτη κασέτα πρέπει να πάνε και άλλοι φυλακή. Τι εννοεί ο Μπιτσαξής με τη λέξη λαμόγια;"

Τέλος, προανήγγειλε την επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα του Ολυμπιακού: " Βλέπω τον Ολυμπιακό, άλλοτε φορές μου αρέσει και άλλοτε όχι. Σε λίγο καιρό, και να το ακούσουν οι Ολυμπιακοί, σε λίγους μήνες θα ακούσουν πάλι το Σαλιαρέλη στον Ολυμπιακό με έμμεσο τρόπο ή άμεσο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ