ΑΕΚ

Σαλιαρέλης: "Ποια μεγάλη ομάδα πιέζει να δοθούν οι μετοχές σε Ξενιάδη"

Σαλιαρέλης: "Ποια μεγάλη ομάδα πιέζει να δοθούν οι μετοχές σε Ξενιάδη"
INTIME SPORTS

Αποκαλυπτικός ήταν ο Αργύρης Σαλιαρέλης στο ραδιόφωνο αναφέροντας πως μεγάλη ομάδα πιέζει να μην δοθούν οι μετοχές στον Ξενιάδη. Διαβάστε τι είπε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Στην αποκάλυψη πως μεγάλος σύλλογος πιέζει προκειμένου ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ, Βασίλης Ξενιάδης να μην πάρει τις μετοχές της "Ένωσης" , προέβη ο Αργύρης Σαλιαρέλης.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή "Έφεση στον Σκάι", αναφέρθηκε στο λόγο που εμφανίστηκε στη συνάντηση του Βασίλη Ξενιάδη με τον Σταύρο Αδαμίδη, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχει καμία σχέση με το deal.

" Ο Ξενιάδης είναι φίλος μου και συνεταίρος μου στα πετρέλαια. Πήγα στο ραντεβού με τον Αδαμίδη για να ακούσω ως έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγων και όχι για να μετάσχω στο deal.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι είμαι Ολυμπιακός", τόνισε αρχικά ο Σαλιαρέλης, για να πεί μια κουβέντα που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

" Ο Ξενιάδης δίνει 10 εκ. ευρώ για τις μετοχές. Τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται. Η σημερινή διοίκηση της ΑΕΚ του ζήτησε 2,5 εκ. ευρώ για να πάρει τις ενεχυριασμένες μετοχές της από τη Morgan Stanley και όχι για να πληρώσει τους παίκτες.

Ας αναρωτηθούν οι ΑΕΚτζήδες ποια μεγάλη ομάδα βρίσκεται πίσω από τις πιέσεις να μην δοθούν οι μετοχές στον Ξενιάδη."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ