ΑΕΚ

"Συμφωνία με Χιμένεθ, αρνήθηκε η ΑΕΚ"

"Συμφωνία με Χιμένεθ, αρνήθηκε η ΑΕΚ"
Χιμένεθ INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα ο πρόεδρος της Έρκουλες αποκάλυψε πως είχε έρθει σε συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε και χάλασε η συμφωνία.

Η είδηση δεν είναι καινούργια, αφού για το ενδιαφέρον της Έρκουλες είχαμε ακούσει εδώ και καιρό. Αυτό που δεν ξέραμε όμως με σιγουριά ήταν η στάση του Χιμένεθ στην όλη ιστορία.

Από τη δύσκολη θέση μας έβγαλε ο πρόεδρος της Έρκουλες, Βαλεντίν Μποτέγια, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μανόλο Χιμένεθ είχε έρθει σε συμφωνία με την μαζί του, όμως δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις λόγω της άρνησης των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μποτέγια στην "Diario Information" για Χιμένεθ και ΑΕΚ:

Δεν είναι ρίσκο η συμφωνία με τον Τζούκιτς από τη στιγμή που έχει προπονήσει μία μόλις ομάδα στην καριέρα του;

"Ο Τζούκιτς ήρθε γιατί πιστεύει πως μπορούμε να αλλάξουμε πολλά στην ομάδα. Από την ημέρα που ήρθε βλέπω ένα άλλο κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και άλλη διάθεση".

Αυτή δεν ήταν η πρώτη σας επιλογή;

"Ο Μανόλο Χιμένεθ, πρώην της Σεβίλης, και φυσικά ο Τζούκιτς. Μάλιστα με τον Μαλόνο είχαμε συμφωνήσει, όμως η ομάδα του δεν τον άφησε να φύγει. Ο Τζούκιτς ήθελε να ξέρει αν θα είναι το απόλυτο αφεντικό. Ακούστηκαν πολλά ονόματα, όμως εμείς καταλήξαμε σε αυτά τα λίγα".

"Συμφωνία με Χιμένεθ, αρνήθηκε η ΑΕΚ"
Χιμένεθ δημοσίευμα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ