ΑΕΚ

Σιαλμάς, Κωνσταντόπουλος και... τέλος

Σιαλμάς, Κωνσταντόπουλος και... τέλος
Σιαλμάς, Γεωργέας, πανηγυρική INTIME SPORTS

Σιαλμάς, Κωνσταντόπουλος, πάθος. Οι τρεις λόγοι που η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει από την Λιβαδειά με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το Sport24.gr αναλύει...

Πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό υπήρξε το περιστατικό με την πρωτοχρονιάτικη πίτα και την υπομονή που ζήτησε ο Σταύρος Αδαμίδης στους παίκτες για τα οφειλόμενα. Πολλά συνέβησαν μεταξύ των παικτών και προς το παρών θα μείνουν εκεί μέσα, αλλά αρκετοί πιστέψαμε πως το παιχνίδι με στην Λιβαδειά, ύστερα και από τις αντιδράσεις στα αποδυτήρια, θα έκρυβε παγίδες.

Τελικά δεν δικαιωθήκαμε (ευτυχώς), αλλά σίγουρα η συνολική εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι σε ακόμα μια ομάδα Β' Εθνικής (από εκεί ήρθε σφήνα) δικαιολόγησε τους φόβους που γεννήθηκαν από το κλίμα στην ομάδα (λόγω των οικονομικών και μόνο). Ευτυχώς για τον δικέφαλο, δύο ποδοσφαιριστές της βγάλανε τα κάστανα από την φωτιά και το κλίμα κάπως θα ηρεμήσει, άγνωστο μέχρι πότε.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου το μόνο που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν πάθος και απο εκεί και πέρα τίποτα. Λάθη στην κυκλοφορία, λάθη στην άμυνα και λάθη στην δημιουργία. Μια ομάδα που έχει πετύχει 6 γκολ σε δέκα ματς, όπως Λεβαδειακός, έκανε στον δικέφαλο 15 φάσεις για γκολ. Αν μη τι άλλο, μόνο ανησυχητικό μπορεί να είναι το παραπάνω στοιχείο.

Καλό θα είναι η συγκεκριμένη εμφάνιση, μαζί με αυτή της Δόξας, να προβληματίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες προπονητή) για την συνέχεια, γιατί σίγουρα έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους για τα όσα συμβαίνουν, αλλά όταν οι ίδιοι έχουν ανεβάσει τον πήχη, εντός του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να δεχτούν και την κριτική.

Σιαλμάς με το Νο 11

Σε αυτή την εμφάνιση της ΑΕΚ, υπήρχαν όμως και δύο θετικά στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα να πάρει τη νίκη. Το πρώτο ήταν ο Δημήτρης Σιαλμάς ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (το πρώτο είναι μοναδικό) και σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση του.

Όπως ο ίδιος επισήμανε πολύ σωστά, δέχτηκε σκληρή κριτική για την εμφάνιση της Τρίτης και πως με τα δύο του χθεσινά γκολ δεν δικαιώθηκε. Ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι σίγουρα αυτό που λέμε "τίμιος". Μπορεί να σου παίξει μέχρι το 7, αλλά θα σου παίξει πάντα μέχρι εκεί και θα προσπαθεί να φτάσει το 8.

Του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτό, γιατί πονάει την φανέλα που φοράει και το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όταν ο ίδιος επιλέγει έναν αριθμό στην ΑΕΚ όπως το 11, που έχουν φορέσει τεράστιοι ποδοσφαιριστές του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε μόνος του βάζει τον πήχη κατευθείαν στο ταβάνι και αναμένεται να δεχτεί σκληρή κριτική από την μέρα που θα το βάλει μέχρι να το βγάλει.

Για ποιο λόγο; Γιατί ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχεται και τη δηλώνει η συγκεκριμένη επιλογή που κάνει: "Κύριοι εγώ είμαι ο Σιαλμάς και θα δείτε ότι αξίζω να φοράω αυτό το νούμερο". Μαγκιά και μπράβο για το θράσος του, απλά ξέρει ότι θα πρέπει να το αποδεικνύει σε κάθε προπόνηση και ματς. Στο χέρι του είναι να το κάνει και του το ευχόμαστε. Κριτική του έχουμε κάνει και εμείς, μακάρι να μας διαψεύσει. Εδώ είμαστε για να του αποδίδουμε σε κάθε ματς τα εύσημα.

Dimi με εμφάνιση ΑΕΚ

Ο δεύτερος λόγος που η ΑΕΚ πήρε τους 3 βαθμούς, είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο διεθνής τερματοφύλακας του δικεφάλου, έχει ακούσει και έχει ακούσει, μάλιστα έχασε και την θέση του κάτω από τα δοκάρια λόγω των εμφανίσεων του στην αρχή της σεζόν.

Στο ματς με τον Λεβαδειακό όμως έκανε τρομερή εμφάνιση, με την άμυνα μπροστά του να μην είναι στην καλύτερη της μέρα, παρόλα αυτά κράτησε την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι και στο 0-0 αλλά και στο 0-1 με μια φοβερή απόκρουση επιπέδου ΑΕΚ στην κεφαλιά του Τόμας.

Έδειξε όλα αυτά τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας που φοράει το δικέφαλο στο στήθος. Σιγουριά, ηρεμία, αποτελεσματικότητα. Εάν συνεχίσει έτσι θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Κωστένογλου, που θα έχει στα χέρια του εκτός από τον πολύ καλό Αραμπατζή και τον πολύ καλό Κωνσταντόπουλο.

ΥΓ: Δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε. Ο κόσμος πρέπει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, οι μέρες που περνάει ο σύλλογος είναι ιδιαίτερα κρίσιμες χωρίς δόση υπερβολής. Φως στο τούνελ δεν υπάρχει και το μόνο που μπορεί να "ανάψει" την ελπίδα είναι ο κόσμος της ΑΕΚ. Δύσκολη εποχή για όλο τον κόσμο, κρίσιμη εποχή για την Ένωση...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ