ΑΕΚ

Σιαλμάς: "Δεν σκύβω το κεφάλι"

Σιαλμάς: "Δεν σκύβω το κεφάλι"
Σιαλμάς, πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο MVP της ΑΕΚ, Δημήτρης Σιαλμάς, αναφέρθηκε στην σκληρή κριτική που δέχθηκε μετά το ματς με την Δράμα και τόνισε: "Να κερδίζει η ΑΕΚ και όλα καλα". Τι είπε ο Λεονάρντο

Ο σκόρερ και των δύο γκολ στη νίκη της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, αναφέρθηκε στα όσα άκουσε για τις χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα με την Δόξας Δράμας και τόνισε πως έχει μάθει να μην σκύβει το κεφάλι.

Όσον αφορά τον Λεονάρντο, ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και σχολίσε: "Να τιμάμε την φανέλα της ΑΕΚ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σιαλμά και Λεονάρντο:

"Δέχτηκα σκληρή κριτική στο ματς με τη Δόξα και όλη η ομάδα και αυτό είναι λογικό. Προσωπικά δεν ήμουν καλά ψυχολογικά αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να μην σκύβω ποτέ το κεφάλι και να συνεχίζω την σκληρή δουλειά. Δεν δικαιώθηκα με τα δύο γκολ. Εγώ θέλω η ΑΕΚ να κερδίζει. Ας χάνω 10 γκολ εγώ και να κερδίζει η ΑΕΚ, εγώ θα κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ", δήλωσε αρχικά ο επιθετικός της ΑΕΚ και συμπλήρωσε:

"Κάνω συνήθως αυτή την κίνηση, είδα χώρο και σούταρα. Σημασία έχει ότι μπήκε γκολ. Έχω πίστη στο Θεό, στην οικογένειά μου και τους φίλους μου. Αυτοί που με βοήθησαν στα δύσκολα. Δεχτήκαμε κριτική σαν ομάδα, αλλά καταφέρνουμε και ξεπερνάμε τα προβλήματα και συνεχίζουμε".

Λεονάρντο: "Πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε"

Ο Βραζιλιάνος μέσος αρχικά σχολίασε για την εξέλιξη του ματς αλλά και την πρώην του ομάδα, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση με τα οικονομικά του συλλόγου.

"Σίγουρα είναι ευχάριστο να επιστρέφεις σε ένα γήπεδο που έχεις περάσει ωραίες στιγμές. Έχω κάνει φίλους εδώ. Και οι δύο ομάδες είχανε ευκαιρίες, όμως ο Ντίμι ήταν σε πολύ καλή μέρα και τα δύο γκολ ήταν αυτά που έκριναν το ματς. Προσπαθήσαμε και οι δύο ομάδες να παίξουν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά ευτυχώς εμείς βγαίνουμε από το γήπεδο νικητές μετά από ένα κακό αποτέλεσμα με τη Δόξα. Σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί".

Όσον αφορά τα οικονομικά: "Αν έπρεπε να σκεφτόμαστε συνεχώς το οικονομικό πρόβλημα τότε δεν θα έπρεπε να βγαίνουμε ούτε καν στο γήπεδο. Σίγουρα είναι σοβαρό πρόβλημα αλλά εμείς πρέπει να το ξεχνάμε, η διοίκηση γνωρίζουμε ότι προσπαθεί για το καλύτερο. Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να μην σκεφτόμαστε τίποτα μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ