ΑΕΚ

Εκτός αποστολής Βάργκας και Καφές

Εκτός αποστολής Βάργκας και Καφές
Βάργκας, τραυματισμός, Άντερλεχτ INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ με τους Βάργκας και Καφέ να μένουν εκτός αποστολής καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Ίωση ο Αραμπατζής αλλά είναι στην 20αδα.

Οι απουσίες συνεχίζονται για την ΑΕΚ και ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Βάργκας και Καφέ καθώς και οι δύο κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Και οι δύο πρωταγωνίστησαν χθες στη συζήτηση που είχαν οι παίκτες για τα όσα τους είπε ο Αδαμίδης, με τον Κολομβιανό να αντιδρά έντονα (τη στιγμή που του οφείλουν τα λιγότερα σε σχέση με συμπαίκτες του), ενώ ο αρχηγός της ΑΕΚ Παντελής Καφές είχε μια λογομαχία με τον Λεονάρντο. Ο αποκλεισμός και των δύο, δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμειναν και οι Μπερνς, Χέλκανσον, Τσουκαλάς, Μπουγαϊδης και Λυμπερόπουλος (τιμωρημένος). Ο τελευταίος μαζί με τον Εγγλέζου και τον Φούντα(έχει ίωση στο αναπνευστικό σύστημα), έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας, Κλωναρίδης.

Να σημειώσουμε ότι στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιάννης Αραμπατζής λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας, αλλά θα ακολουθήσει την ομάδα στην Λιβαδειά(θα ταξιδέψει ξεχωριστά).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ