ΑΕΚ

Όλοι σας και μόνοι μας

Όλοι σας και μόνοι μας
INTIME SPORTS

Η πόρτα των αποδυτηρίων έκλεισε… Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκοψαν μόνοι τους τη βασιλόπιτα και δεν επέτρεψαν σε κανέναν άλλον την είσοδο. Η ρήξη ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στη διοίκηση βαθαίνει.

Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία και το… μαχαίρι για να κόψει την πίτα. Τα φλουρί έπεσε στον προπονητή τερματοφυλάκων Κωνσταντίνο Καμπόλη και οι ποδοσφαιριστές ευχήθηκαν να μην είναι η τελευταία φορά που τους βρίσκει όλους μαζί, στα ίδια αποδυτήρια, να εύχονται για καλύτερες ημέρες.

Δεν επετράπη η είσοδος σε μέλη της διοίκησης, ενώ το "παρών" δεν έδωσε ούτε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος ωστόσο, απουσίαζε από τα Σπάτα για επαγγελματικούς λόγους. Οι παίκτες, οι φροντιστές και το προπονητικό επιτελείο διαχώρισαν για ακόμα μία φορά τη θέση του από τους ανθρώπους που διοικούν.

Βέβαια όλοι μαζί δεν κατανοούν ένα εξής απλό πράγμα. Την πλάτη δεν τους έχει γυρίσει η διοίκηση αλλά οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, οι γνωστοί και ως α-μέτοχοι, η πιο αποτυχημένη ομάδα σωτηρίας στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Αλλά και εκείνοι πρέπει να αντιδράσουν με κάποιον τρόπο. Προς το παρόν το κάνουν με πράξεις προειδοποιητικές…

Σύντομα όμως αναμένεται να περάσουν και στο επόμενο στάδιο. Η αποχή από τις προπονήσεις δεν είναι μακριά… Η υπομονή τους θα αρχίσει να εξαντλείται μετά τις 15 Ιανουαρίου, ο χρόνος λιγοστεύει και κάποιοι εξ αυτών έχουν αποφασίσει να κοιτάξουν το μέλλον τους και εκτός ΑΕΚ.

Προσφυγές σύντομα θα προκύψουν, παίκτες οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει τους ατζέντηδές τους να κοιτάζουν την αγορά και να ετοιμάζουν (για κάθε ενδεχόμενο) τη φυγή τους υπάρχουν αρκετοί. Η ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί συνεχίζεται και η ολέθρια πτώση για την ΑΕΚ δεν αργεί. Και δυστυχώς, από κάτω δεν υπάρχει πλέον δίχτυ ασφαλείας…

Στα της προπόνησης

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν συμμετείχε λόγω ίωσης αναπνευστικού συστήματος και ο Γιάννης Κοντοές ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, λόγω της κάκωσης που υπέστη στη δεξιά ποδοκνημική, στον αγώνα με την Δόξα.

Αντίθετα, σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Νίκος Καράμπελας ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ