ΑΕΚ

Καλή η προσπάθεια, αλλά στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα μετράει

Καλή η προσπάθεια, αλλά στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα μετράει
Μπέλεκ, Σιαλμάς, απογοήτευση INTIME SPORTS

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΚ να κάνει την μεγαλύτερη γκέλα που θα μπορούσε να κάνει σε όλη τη χρονιά. Το Sport24.gr αναλύει...

Στο χθεσινό ματς η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δόξας Δράμας, που από σφήνα πήρε μέρος στο πρωτάθλημα της Superleague, παρουσιάζοντας στον αγωνιστικό χώρο μια πρωτόγνωρη νοοτροπία που δεν μας συνήθισε ο Κωστένογλου αρχικά και στη συνέχεια οι παίκτες του.

Η ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με ύφος χιλίων καρδιναλίων, (γιατί διακοπές δεν υπήρχαν και εισιτήρια δεν θα σκιζόντουσαν) και αφού πέταξε τα πρώτα 45, στην επανάληψη έτρεχε με αποτέλεσμα να πρέπει να νικήσει και την σκυλιασμένη Δόξα και τον χρόνο.

Όλοι έχουν ευθύνη, χωρίς δικαιολογία

Μερίδιο ευθύνης ανήκει σε όλους, από τον Σιαλμά που δεν έβρισκε δίχτυα με τίποτα μέχρι τον Κωστένογλου που μάλλον δεν κατάφερε στο χθεσινό ματς να παρουσιάσει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους. Γιατί σίγουρα εάν οι παίκτες κατέβαιναν όπως στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπου πάλι είχαν απέναντι τους 11 αντιπάλους μέσα στην περιοχή, με το ίδιο πάθος από το πρώτο μέχρι το 96', σίγουρα η νίκη θα ερχόταν.

Σίγουρα μπορούμε να γράψουμε πολλά για την εμφάνιση και το τελικό σκορ με την "υποβιβασμένη" Δόξα, αλλά μπορούμε να γράψουμε τα δεκαπλάσια για την διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, διότι αυτοί έχουν ευθύνη για όλα τα αποτελέσματα της σεζόν, όχι μόνο... για τις νίκες (μεγάλη κουβέντα).

Φυσικά στη συζήτηση μπαίνει και το οικονομικό (όλο το δίκιο με το μέρος των παικτών) αλλά και οι πολλές απουσίες (6 τον αριθμό), αλλά αυτά μηδενίζονται όταν απέναντι σου έχεις έναν αντίπαλο επιπέδου Β' κατηγορίας (χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε, απλά είναι η αλήθεια) που αντιμετωπίζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα επί 10. Απλά νικάς.

Συνέχεια με την ίδια νοοτροπία

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε σχολαστικά τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας ή του προπονητή στο ματς με την Δόξα. Πιστεύουμε ότι και οι ίδιοι κατάλαβαν πως κατέβηκαν και τι λάθη έκαναν.

Αυτό που θέλουμε να σημειώσουμε και να τονίσουμε, είναι η δήλωση του τεχνικού της ομάδας, σχετικά με την προσπάθεια των παικτών και να μην μηδενιστεί. Καταλαβαίνουμε ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση, να κρατάς τους παίκτες σου όταν μένουν απλήρωτοι έναν χρόνο, αλλά όταν θα γίνεται λάθος θα πρέπει να τονίζεται.

Καλή είναι η προσπάθεια, αλλά στην ΑΕΚ το αποτέλεσμα μετράει. Ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν είναι καλύτερη η Δόξα Δράμας από την Στουρμ Γκρατς. Δεν θα πρέπει να δικαιολογούμε τα πάντα και να βλέπουμε παντού θετικά στοιχεία, γιατί έτσι υποβαθμίζεις τη δουλειά που έχεις κάνει και τα όσα έχεις καταφέρει!

Προτιμάμε τη νοοτροπία Κωστένογλου από το πρώτο του ματς: "Δεν με ενδιαφέρει ποιους παίκτες θα έχω, εγώ θέλω να πηγαίνουμε για τη νίκη και μόνο, γιατί είμαστε ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ