ΑΕΚ

Πρόβλημα (ξανά) με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Πρόβλημα (ξανά) με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή (11/01) προπόνηση της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σαν τα... μανιτάρια ξεφυτρώνουν καθημερινά τα προβλήματα για τον Ζοσέ Μοράις, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Χθες (10/1) ήταν ο Ντίντακ Βιλά που δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω τραυματισμού. Σήμερα (11/1) ήταν η σειρά του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός στόπερ αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Είναι το πρόβλημα που είχε κρατήσει τον Τσιγκρίνσκι εκτός αγωνιστικής δράσης τον τελευταίο έναν μήνα και αυτό που ακολούθησε της θλάσης που είχε υποστεί στο δεξί πόδι.

Ο Τσιγκρίνσκι έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή προπόνηση. Και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που μοιάζει δύσκολο, από την στιγμή που και πάλι ο Ουκρανός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Όσο για τον Ντίντακ, έβγαλε σήμερα κομμάτι του προγράμματος αλλά και πάλι δεν προπονήθηκε κανονικά. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία, πως τελικά θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα του ντέρμπι… δύσκολα για την ΑΕΚ
Η κάθε ημέρα ενός φευγάτου
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ