ΑΕΚ

Ολοκληρώνει την απόκτηση του Βινίσιους η ΑΕΚ

Ολοκληρώνει την απόκτηση του Βινίσιους η ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ, Βινίσους ντε Φρέιτας της Λάτσιο, θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ για τον Γενάρη. Το μήνυμα του Χιμένεθ για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό.

Με την απόκτηση του Βινίσους ντε Φρέιτας ολοκληρώνει τα... ψώνια της στη χειμερινή μεταγραφική αγορά η ΑΕΚ.

Μετά την συμφωνία με τον ίδιο τον 24χρονο Βραζιλιάνο μπακ, η Ένωση τα "βρήκε" και με την Λάτσιο, προκειμένο, εκτός συγκλονιστικής ανατροπής, έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ, με ελεύθερη μετακίνηση και με τους Λατσιάλι να κρατούν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Και με την απόκτηση του Βινίσους ντε Φρέιτας , ολοκληρώνονται και οι κινήσεις της Ένωσης για τον φετινό Γενάρη.

ΧΙΜΕΝΕΘ: "ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΙΘΗΚΑΜΕ..."

Ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για όσα έγιναν στην Ξάνθη, αλλά κυρίως για την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Από το αποτέλεσμα με το οποίο επέστρεψε η ΑΕΚ από την Ξάνθη, ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος.

"Θέλω πάντα να κερδίζω", έλεγε ο Χιμένεθ. Όμως από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, ήταν απολύτως ικανοποιημένος και αυτό τους μετέφερε ο Ισπανός τεχνικός και στην ομιλία που έκανε στη σημερινή (30/1) προπόνηση. Πάντως ο Χιμένεθ αναφέρθηκε κυρίως στη ρεβάνς της Τετάρτης (1/2) με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο και ζήτησε εγρήγορση.

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην Ξάνθη και είμαι πολύ ευχαριστημένος από σας. Δεν θα πω συγχαρητήρια σε κανέναν ξεχωριστά, γιατί όλοι προσπαθήσατε πάρα πολύ και τα δώσατε όλα.

Όμως θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο ιδιαίτερα σ’ αυτούς που ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν πολύ. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Λεβαδειακό.

Όποιος νομίζει πως έχει τελειώσει η πρόκριση, είναι γελασμένος. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και πολύ μεγάλη συγκέντρωση, για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν προχωρά με Μπαρμπόζα η ΑΕΚ
Μελισσανίδης: "Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"
Σε φουλ ρυθμούς με το "καλημέρα" ο Αραούχο
"Τελειώνει" η ΑΕΚ με τον Βινίσιους
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πουέρτας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ