ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"

Μελισσανίδης: "Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και έστειλε μήνυμα. Γαλανόπουλος - Σιμόες οι τυχεροί.

Όπως κάθε χρόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Και μάλιστα έστειλε και μήνυμα στου ποδοσφαιριστές, που αφορά τους φετινούς στόχους.

"Καλή χρόνια σε όλους, προσωπική επιτυχία και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειες σας. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και πραγματικά το πιστεύω ότι όλοι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αλλά βέβαια το ποδόσφαιρο χρειάζεται τύχη. Δεν την είχαμε, αλλά έχουμε κάνει και τα δικά μας λάθη. Δεν είμαι όμως εδώ για λόγια λυπητερά, είμαι σίγουρος ότι θα κατακτησουμε το κύπελλο όπως και πέρυσι και ότι θα πάμε στα πλέι οφ για να παίξουμε για Ευρώπη και έξοδο στο Champions League".

Όσο για τα φλουριά, ο πρώτος τυχερός ήταν ο νεαρός Κώστας Γαλανόπουλος. Και το φλουρί αντιστοιχούσε σε ταξίδι στη Βιέννη για δυο άτομα. Επίσης ο Γιόχανσον και ο Πέκχαρτ κέρδισαν από ένα τάμπλετ. Ενώ έγινε κλήρωση για 1000 ευρώ, την οποία κέρδισε ο Σιμόες.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ

Όταν ο Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε το κομμάτι του από την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, είχε και το πρώτο τετ α τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

"Καλωσόρισες στην ομάδα μας, σου εύχομαι κάθε επιτυχία μαζί μας και να γνωρίζεις πως σε ο,τι χρειαστείς θα είμαστε δίπλα σου" ήταν η ατάκα του Μελισσανίδη με τον Αραούχο να απαντά "σας ευχαριστώ πολύ για όλα και κυρίως για όσα κάνατε και προσωπικά για να βρίσκομαι σήμερα εδώ! Θέλω να γνωρίζετε ότι οι πάντες στην ομάδα με έχουν κάνει να αισθάνομαι υπέροχα από την πρώτη μέρα"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ