ΑΕΚ

Όλο και πιο κοντά ΑΕΚ και Λάζοβιτς

Όλο και πιο κοντά ΑΕΚ και Λάζοβιτς

Όπως σας ενημέρωσε την Δευτέρα (12/5) το Sport24.gr, στο χέρι της Ένωσης είναι πλέον η απόκτηση του Σέρβου επιθετικού. Διαβάστε την Τρίτη (13/5) τα συνολικά δεδομένα για την απόκτησή του.

Είναι δεδομένη η επιθυμία της ΑΕΚ να ντύσει τον Ντάνκο Λάζοβιτς στα κιτρινόμαυρα πραγματοποιώντας το πρώτο σπουδαίο μεταγραφικό επίτευγμά της από το εξωτερικό, πολύ νωρίς ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο είναι στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη για το αν θα προχωρήσει η μεταγραφή ή αν η Ένωση θα αλλάξει γραμμή πλεύσης.

Ο επικεφαλής τους ποδοσφαιρικού τμήματος εμφανίζεται διατεθειμένος να πραγματοποιήσει την υπέρβαση για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, ωστόσο δεν έχει σκοπό να ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια, έχοντας πάντα στο μυαλό του ότι η Ένωση θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική και ενώ έχει ήδη πραγματοποιήσει ένδεκα μεταγραφές, οι συντριπτικά περισσότερες εκ των οποίων είναι επιπέδου Σούπερ Λίγκας.

Η Ένωση έχει ορίσει ως ταβάνι στις πάγιες ετήσιες αποδοχές του Λάζοβιτς τις 250.000 ευρώ το χρόνο, άρα του προσφέρει 500.000 ευρώ συνολικά για τα επόμενα δύο έτη, ωστόσο στην προσφορά που του έχει κάνει προβλέπονται και επιμέρους μπόνους στόχων τα οποία μπορούν να του αποφέρουν επιπλέον 100-150.000 ευρώ τη σεζόν

Η ρήτρα και η Παρτιζάν

Ως γνωστόν και όπως διαβάσατε στο Sport24.gr για την Ένωση προβλέπεται και ένα... παραθυράκι μέσω του οποίου υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής ως ελεύθερος, με σχετική ρήτρα που προβλέπεται από το συμβόλαιο του για ομάδα του εξωτερικού, όμως στην ΑΕΚ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν σε αυτή τη νόμιμη "αρπαγή" του Λάζοβιτς.

Μέσα στις προθέσεις τους είναι και το να συζητήσουν με την Παρτίζαν ώστε να καταβληθεί σε αυτήν ένα μικρό ποσό, προκειμένου να αναπτυχθούν δεσμοί και καλές σχέσεις με τη σερβική ομάδα για μελλοντικές περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως ενδιαφέρουν την Ένωση ή άλλου είδους συνεργασίες.

Αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει αν η ομάδα στην οποία σήμερα αγωνίζεται ο Λάζοβιτς αντιληφθεί τη μειονεκτική θέση στην οποία βρίσκεται και δεν προβάλλει παράλογες απαιτήσεις ή δεν επιχειρήσει να εφεύρει εμπόδια για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Εν κατακλείδι από τη στάση της ΑΕΚ εξαρτάται αν ο 31χρονος επιθετικός θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει προφορικά σε πολλά πράγματα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο και περιμένει πλέον την τελική κίνηση της Ένωσης για να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ