ΑΕΚ

Την ΑΕΚ περιμένει ο Κουρμπέλης

Την ΑΕΚ περιμένει ο Κουρμπέλης
INTIME SPORTS

Το τέλος των play off της Super League θα σημάνει και την τελική διαπραγμάτευση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης για τη μεταπήδηση του ταλαντούχου μέσου στην Ένωση.

Αποφασισμένοι είναι στην Ένωση να επιτύχουν την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, εφόσον ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιαστεί προσγειωμένος στις απαιτήσεις του.

Στην Τρίπολη πάντως βοά ο τόπος για μεταγραφή που δύσκολα χαλάει κι ενώ ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί διακαώς την ένταξή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ...

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πραγματοποιήσει 12 μεταγραφές με εξέλιξιμους και έλληνες ποδοσφαιριστές να κυριαρχούν στις επιλογές της, κάτι που άλλωστε αποτελούσε και εξ αρχής επιθυμία της, από τότε δηλαδή από τη στιγμή που ξεκίνησε να χτίζεται από την αρχή.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν αποφασίσει να ντύσουν στα Κιτρινόμαυρα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, οι πληροφορίες του οποίου μιλούσαν για μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ.

Το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται ακόμα σε αυτή τη διαδικασία για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αναγκάζει την Ένωση να περιμένει, πριν πραγματοποιήσει την τελική κίνησή της.

Το Σάββατο στις 17 Μαΐου η ομάδα της Τρίπολης αγωνίζεται κόντρα στον Ατρόμητο και από εκεί και πέρα οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών της ολοκληρώνονται, με τους ιθύνοντες την Ένωση να ετοιμάζουν την επίθεσή τους.

Μάλιστα, αν η πλευρά του Αστέρα Τρίπολης έχει προσγειωμένες απαιτήσεις, τότε το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Άλλωστε, η πόλη όπου εδράζεται ο Αστέρας ήδη βοά για μια τελειωμένη και σίγουρη μεταγραφή, αυτή δηλαδή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ