ΑΕΚ

Ο επενδυτής είναι ΑΕΚάρα

Ο επενδυτής είναι ΑΕΚάρα
Μπέλεκ, κόσμος, πανηγυρική INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τον επενδυτή που ενδιαφέρεται να ενισχύσει την ΑΕΚ. Πρόκειται για ΑΕΚτζή που ακολουθεί την ομάδα από παιδί μικρό. Είναι ο λαός της Ένωσης!

Η ΑΕΚ έπαιξε το καλύτερο της παιχνίδι από την έναρξη της σεζόν και μετά από χρόνια, είχε πάνω από 20 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι της. Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν διεκδικούν ένα κομμάτι από το όμορφο απόγευμα που χάρισαν στον κόσμο της ομάδας.

Στο γήπεδο εκτός από τον Νοτιά, εμφανίστηκε και ο ισχυρός επενδυτής που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ΑΕΚ. Ο μόνιμος επενδυτής του δικεφάλου που είχε απομακρυνθεί από το γήπεδο τον τελευταίο καιρό και την Κυριακή το μεσημέρι, επέστρεψε δειλά δειλά στη θέση του.

Ο Γιάννης Αραμπατζής θα είναι στα γραφεία τουSport24.grτην Τρίτη (6/12) και ώρα 15:30 για να συζητήσει μαζί σας όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ κι όχι μόνο.

Μοναδικός επενδυτής ο κόσμος

Ο Νίκος Κωστένογλου αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, αμέσως αναφέρθηκε στον κόσμο: " Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Κάνω έκκληση να είναι κοντά μας, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα αντέξουμε στο μέλλον".

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στο ματς και μετά ξαναμίλησε προς τον κόσμο: "κάνω ξανά έκκληση στον κόσμο μας να βρεθεί κοντά μας. Αναγνωρίζω ότι έχει πικραθεί, ότι έχει ταλαιπωρηθεί. Όμως βλέπετε ότι χωρίς την παρουσία του δεν μπορούμε".

Αυτές οι δηλώσεις είναι τόσο αληθινές, είναι τόσο πραγματικές που δεν γίνεται να τις ακούσεις, να τις διαβάσεις και να μην προβληματιστείς μέσα σου. Να μην αναρωτηθείς: "Εντάξει αυτοί είναι υπάλληλοι, λεφτάδες, τυχαίοι, απίθανοι και την έχουν εκεί την ΑΕΚ, εγώ τι είμαι όμως; Τι σχέση έχω εγώ με αυτούς;"

Οι παίκτες φωνάζουν, ο προπονητής φωνάζει, η ΑΕΚ φωνάζει για βοήθεια από τον κόσμο και πρέπει ο λαός του δικεφάλου να επιστρέψει, να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του και τότε δεν θα μας ενδιαφέρει αν ο επενδυτής έχει λεφτά, ή δεν έχει.

Το απόγευμα της Κυριακής, όλοι είδαν πως η ΑΕΚ αντιμετώπισε 12 αντιπάλους και πιθανότατα, εάν το γήπεδο είχε 3000 όπως με Αστέρα, να μην είχε κερδίσει. Η ατμόσφαιρα όμως του κόσμου, παρότρυνε τους παίκτες εκεί που παίζουν στο 95% να παίξουν στον 120% και το αποτέλεσμα ήρθε πανηγυρικά. Την Κέρκυρα την κέρδισε και ο κόσμος, παρότι ήταν 7050 στο γήπεδο. Φανταστείτε να έρθουν 20000...

Στην εμφάνιση βάζουμε άριστα

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ τι να πούμε; Όλοι οι παίκτες ήταν άριστοι. Από τον Αραμπατζή που χρειάστηκε μόνο μια φορά και φώναξε παρών, μέχρι τον Θωμά Τσίτα που μπήκε για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΚ και είχε δύο ευκαιρίες για γκολ ενώ βοήθησε στο μέγιστο με την ταχύτητα του, καλύπτοντας χώρους.

Για την προσπάθεια του Κωστένογλου από τον πάγκο, που είδε δύο βασικούς παίκτες να γίνονται αναγκαστική αλλαγή και ενώ το σκορ ήταν στο 0. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα, στο συγκεκριμένο ματς η ΑΕΚ θύμισε όμορφα, κιτρινόμαυρα απογεύματα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΥΓ1: Για όσους πήγανε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, κάποιες ερωτήσεις: "Δεν ήταν ωραία η ατμόσφαιρα; Δεν έπαιξε ωραία μπάλα η ΑΕΚ; Δεν αξίζουν αυτοί οι παίκτες να ξαναπάτε στο γήπεδο; Η απάντηση σε όλες είναι ναι, για αυτό το λόγο το άλλο Σάββατο κάτω από 20000 θα είναι χτύπημα στην καρδιά της ΑΕΚ.

ΥΓ2: Μην ξεχνάτε να ντύνεστε καλά και να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ