ΑΕΚ

Ο Γιάννης Αραμπατζής live στο Sport24.gr

Ο Γιάννης Αραμπατζής live στο Sport24.gr

Ο Γιάννης Αραμπατζής θα είναι μαζί σας την Τρίτη (6/12) στις 15:30 με διάθεση να σχολιάσει τη φετινή εξαιρετική πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και να απαντήσει σε όλες τις απορίες/ερωτήσεις σας.

Το Sport24.gr συνεχίζει να παρέχει τις καλύτερες Interactive υπηρεσίες στους αναγνώστες του. Μετά τους Μπατίστ, Νικοπολίδη, Αδαμίδη αλλά και το blog του Φουστέρ, φέρνει στην οθόνη του υπολογιστή σας τον Γιάννη Αραρμπατζή.

Ο τερματοφύλακας της πρωτοπόρου στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα είναι στα γραφεία του Sport24.gr την Τρίτη (6/12) και ώρα 15:30 για να συζητήσει μαζί σας όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ κι όχι μόνο.

Συντονιστείτε στο www.sport24.gr μπείτε στην Live συζήτηση με τον πορτιέρο της Ένωσης. Ρωτήστε τον ότι θέλετε για την πορεία της ομάδας, τη δική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια και ότι άλλο εσείς θέλετε.

Στείλε από τώρα τις ερωτήσεις σου μέσω twitter με hastag #araba99 ή γράψε αυτό που θέλεις για τον Γιάννη Αραμπατζή κάτω από αυτό το άρθρο. Η συνέχεια θα δοθεί στο live του Sport24.gr την Τρίτη στις 15:30 το μεσημέρι.

Εκτός από την ευκαιρία να μιλήσετε με τον Γιάννη Αραμπατζή θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μία αυθεντική μπλούζα υπογεγραμμένη από τον ίδιο.

Να είστε όλοι εκεί...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ