ΑΕΚ

Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Μάκης Κασνακίδης στο Sport24.gr

Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Μάκης Κασνακίδης στο Sport24.gr

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης και ο επικεφαλής των Supporters, Μάκης Κασνακίδης βρέθηκαν στα γραφεία του Sport24.gr και συζήτησαν για πάνω από 2,5 ώρες με τους αναγνώστες, απαντώντας σε δεκάδες ερωτήσεις για τα αγωνιστικά, τα μεταγραφικά, το γηπεδικό, τα οικονομικά και φυσικά το μέλλον της ΑΕΚ.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αρναούτογλου, έφτασε στα γραφεία του Sport24.gr λίγο μετά τις 10.30 μαζί με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μάκη Κασνακίδη οι οποίοι ήταν έτοιμοι για μία κουβέντα εφ όλης της ύλης με τους φίλους της Ένωσης κι όχι μόνο. Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να καλύψουν όλες τις απορίες αφού οι αναγνώστες ήταν χιλιάδες και οι ερωτήσεις πάρα μα πάρα πολλές.

Το θέμα της μεταγραφής του Νάτσο Σκόκο, το σχέδιο των Supporters, το οικονομικό μέλλον της Ένωσης, οι επερχόμενες μεταγραφές του καλοκαιριού και τα σχέδια για τον Δικέφαλο της νέας σεζόν ήταν λίγα από τα θέματα που έθεσαν στους καλεσμένους του Sport24.gr.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης τόνισε πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην περίπτωση της μεταγραφής του Νάτσο Σκόκο, αφού η Αλ Αΐν κάλυψε τη ρήτρα του παίκτη και η Ένωση δεν μπορούσε να προσφέρει στον Αργεντινό το συμβόλαιο που έδιναν οι Άραβες. Παράλληλα όμως επεσήμανε πως το κενό θα καλυφθεί: " Ο Σκόκο θα αντικατασταθεί επάξια, έχουμε συγκεκριμένους στόχους και σε συνεργασία με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή θα τους υλοποιήσουμε. Ημερίδα του λέοντος των χρημάτων από την πώλησή του θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση του Νάτσο. Θα είναι παίκτης ποιότητας".

Στη συνέχεια και όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα της Ένωσης ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε πως στόχος του είναι να παίζει η ΑΕΚ με επτά Έλληνες ποδοσφαιριστές ενώ για τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα είπε: " Πέρσι, η επιστροφή των δύο αρχηγών της ΑΕΚ αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από πολλούς, εντός της οικογένειας της ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητές του και την προσφορά τους. Θέλουμε να μείνουν μαζί μας, όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για τα επόμενα χρόνια και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της προσπάθειάς μας. Πιστεύω ότι σύντομα, θα έχουμε θετικές εξελίξεις".

Όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας, ο πρόεδρος του Δικεφάλου τόνισε πως οι μέτοχοι έχουν πει πως θα βοηθήσουν και θα βοηθήσουν ενώ εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά αισιόδοξος για το εγχείρημα των Supporters.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης τόνισε πως περιμένει τη βοήθεια του κόσμου ενώ για την μέχρι τώρα προσπάθεια δήλωσε: " Αυτή τη στιγμή, με το 23% που έχουμε σαν Supporters, μπορούμε να έχουμε 2 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ. Όταν ξεπεράσουμε το 30% που θα γίνει σύντομα, θα έχουμε τρία μέλη και πιστεύω στο άμεσο μέλλον θα έχουμε το 51%, οπότε θα μπορούμε να εκλέγουμε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο κάθε Supporter θα έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι".

Για τον Σάχα, ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε πως η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να τον κρατήσει αν και το συμβόλαιό του είναι ακριβό ενώ αποκάλυψε πως η προσωπική του αδυναμία είναι ο Γεωργέας: " Ο Φούλης αποτελεί προσωπική μου αδυναμία. Χρειάζεται όμως και κάποιον επάξιο δίπλα του. Νομίζουμε πως αυτός θα είναι ο Κοντοές".

Επίσης, ο Αδαμίδης έβαλε τέλος στα σενάρια για μετακόμιση στην Ριζούπολη καλώντας παράλληλα τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ΑΕΚ: " Οικονομικά η μετακίνηση στην Ριζούπολη θα μας έβλαπτε. Ένα γεμάτο ΟΑΚΑ μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ισχυρή έδρα. Οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να γυρίσουμε στο γήπεδο".

Τέλος, ο Σταύρος Αδαμίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί σται αισθήματα που τρέφει για τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως θέλει μία ποδοσφαιρική εκδίκηση για το φετινό 6-0: " Όλοι ξέρουν τα συναισθήματα που τρέφω για τον μεγάλο μας αντίπαλο και εγώ προσωπικά από την θέση του προέδρου θα ζητάω πάντα ποδοσφαιρική εκδίκηση. Όποιος παρενοχλεί την ΑΕΚ, όπως αποδείξαμε πολλές φορές φέτος, θα μας βρίσκει μπροστά του. Όλοι τους και μόνοι μας..."

Για την υπόθεση με τον Μάκη Ψωμιάδη ο Αδαμίδης δήλωσε: " Και εγώ και οι προκάτοχοί μου, κυνηγήσαμε και συνεχίζουμε και κυνηγούμε την υπόθεση πάρα πολύ ζεστά. Για το σύστημα δικαιοσύνης στην Ελλάδα, δεν θα ήθελα να μιλήσω γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν παρα πολλά... μπίμπ! "

Κλείνοντας οι δύο καλεσμένοι του Sport24.gr αποχαιρέτησαν τους αναγνώστες με τα παρακάτω μηνύματα:

Σταύρος Αδαμίδης:Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Sport24.grγια την φιλοξενία. Μακάρι να είχα περισσότερη ώρα, ωστέ να μπορούσα να απαντήσω σ' όλα σας τα ερωτήματα. Εμείς οι ΑΕΚτζήδες έχουμε όλοι διαφορετικές απόψεις για όλα τα θέματα της ομάδας. Ποιος πρέπει να είναι πρόεδρος, ποιος προπονητής, ποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν και λοιπά. Στο τέλος της ημέρας όμως, είμαστε όλοι ΑΕΚ και η αγάπη για την ομάδα μας μας ενώνει. Η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη αυτή την στιγμή και όλοι πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας και την φροντίδα μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου, έχουμε επιλέξει συνειδητά το να λέμε πάντα την αλήθεια και να είμαστε ειλικρινείς απέναντί σας. Είναι δύσκολος ο δρόμος και πολλές φορές πιο δύσβατος απ' ότι το περιμένουμε. Δουλεύουμε μεθοδικά, με μεράκι και αγάπη και προστατεύουμε την ΑΕΚ απ' όποιον την πολεμά. Κι αυτοί που την πολεμούν είναι σίγουρα πολλοί. Θέλω όλοι να γίνουμε Supporters, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και μαζί να χαράξουμε μια πορεία υγείας και συνεχούς αγωνιστικής ανάτασης. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ερωτήσεις σας και τους προβληματισμούς που εκφράζεται για την ομάδα. Εσείς μας δείχνετε τον δρόμο.

Μάκης Κασνακίδης: " Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ που ήδη έχουν συμμετάσχει στην προσπάθεια που κάνουμε για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα που αγαπάμε. Επίσης θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ να πάρουν μέρος σ' αυτή την προσπάθεια, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας, που είναι μια ομάδα δυνατή, πρωταγωνίστρια, που θα ανήκει στον κόσμο της".

Αναλυτικά οι ερωτήσεις των αναγνωστών του Sport24.gr στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μάκη Κασνακίδη και οι απαντήσεις του προέδρου της ΠΑΕ και των Supporters:

Από: Guest
yparxei periptwsh na ksanadoume thn AEK sthn filadelpheia;eilikrina apadhste mou ti ginetai me ayto to thema giati to thewrw para poli shmadiko ki gia ton kosmo kai gia thn epityxia ths omadas.....an petyxei to plano twn supporters tha boresei h AEK na ksanaxtisei ton nao ths;

Σταύρος Αδαμίδης: " Όπως είπα και πριν, δύο είναι οι μεγάλοι μας στόχοι για του χρόνου. Το γηπεδικό και η καταπολέμηση της βίας. Κινούμαστε μεθοδικά, ωστέ το όνειρο επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια να γίνει πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που ΠΑΕ, Ερασιτεχνική και Δήμος, έχουν άριστη συνεργασία με στόχο την επιστροφή. Δεν θέλω να βγαίνω και να μιλάω πολύ για το γηπεδικό, αλλά ευελπιστώ ότι σύντομα θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις σ' αυτό το μέτωπο. Βασικός όρος είναι η επιτυχία του πλάνου των Supporters".

Από: extreman
κ.αδαμιδη γιατι η αεκ με το μικρο μπατζετ δεν προσλαμβανει εναν τ.διευθυντη με γνωσεις σκαουτιν και αναλωνεται σε ανουσιες επαφες με περιορισμενης δυνατοτητας παιχτες απο το ελλ. πρωταθλημα?

Σταύρος Αδαμίδης: " Η ΑΕΚ έχει και τεχνικό διευθυντή και τμήμα σκάουτινγκ, μετά από δύο χρόνια χωρίς ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα του σκάουτινγκ. Οι οικονομικές μας δυνατότητες είναι μικρές και όλες οι επιλογές που γίνονται, γίνονται βάση μελέτης και αγωνιστικού σχεδιασμού".

Από: aekfans21gr
Καλημέρα κύριε Αδαμίδη και Κασνακίδη... Οι ερωτήσεις μου: 1) Τι συνέβη ακριβώς με την προσφυγή κατά των Supporters A.E.; 2) Αληθεύει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να χαλάσει την μεταγραφή του Γεωργιάδη;

Μάκης Κασνακίδης: " Καταρχάς δεν πρόκειται για προσυφγή. Ορισμένοι δεν θέλουν να δουν την ΑΕΚ να προοδεύει και προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να καθυστερήσουν την προσπάθειά μας. Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, η Supporters Α.Ε βρίσκονται σε διαδικασία έγκρισης από την επιτροπή κεφαλαιοαγοράς, η οποία θα ληφθεί μέσα στην εβδομάδα".

Σταύρος Αδαμίδης: " Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για εμπλοκή άλλης ομάδας στην μεταγραφή του Γεωργιάδη. Οπωσδήποτε όμως δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από τα οικονομικά μας δεδομένα".

Από: bill 21
kurioi kalhmera sas o laos ths aek exei kanei megalu upomonh k exei anteksei megalh pikra! pote tha stamathsei ayto epitelous?ti tha kanete me autous pou asxolountai synexeia me thn aek? p.x beos...marinakhs.....oxi allh pikra to 6-0 kurioi den ksexniete oti k na ginei!!!! na ste kala euxaristo basilhs

Σταύρος Αδαμίδης: " Όλοι ξέρουν τα συναισθήματα που τρέφω για τον μεγάλο μας αντίπαλο και εγώ προσωπικά από την θέση του προέδρου θα ζητάω πάντα ποδοσφαιρική εκδίκηση. Όποιος παρενοχλεί την ΑΕΚ, όπως αποδείξαμε πολλές φορές φέτος, θα μας βρίσκει μπροστά του. Όλοι τους και μόνοι μας..."

Από: Γιωργος Ροδος
τι γινεται με τις αποδεσμευσεις παιχτων δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν παιχτες με συμβολαιο οπως του γκερειρο και του γιαχιτσ που δεν προσφερουν στην ουσια τιποτα και να ψαχνουμε να μαζευουμε λεφτα για να τους πληρωνουμε.

Σταύρος Αδαμίδης: " Παραλάβαμε μια ΠΑΕ, η οποία υπολειτουργούσε εταιρικά και είχε μεγάλα συμβόλαια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην προσφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών. Δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές, αλλά αυτοί που άνοιγαν το πορτοφόλι της ΑΕΚ και υπόσχονταν χρήματα, χωρίς να τα έχουν. Δουλεύουμε μέρα νύχτα, ώστε να βρούμε λύσεις με αυτούς τους ποδοσφαιριστές".

Από: nikos_r
Κύριε Μάκη Κασνακίδη γνωρίζετε πόσα διαρκείας και πόσα μέλη έχει η πιο εμπορική ομάδα αυτή τη στιγμή στον κόσμο η Μπαρτσελόνα;Αν ναι τι σας κάνει να πιστεύετε ότι σε μια αγορά όπως η Ελληνική,η 3η ομάδα της χώρας σε κόσμο θα μπορέσει να κόψει όσα εισιτήρια διαρκείας κόβει και η Μπαρσελόνα;Επίσης τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η ΑΕΚ θα αποκτήσει το 1/3 των μελών της Μπαρτσελόνα μιας ομάδας με παγκόσμια εμβέλεια και διαστημικό ποδόσφαιρο η οποία προέρχεται από μια χώρα με 5απλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα ;Ειλικρινά πιστεύετε ότι αναπαράγοντας αυτό το ουτοπικό νούμερο όλη την ώρα ο κόσμος δεν σας περνάει για φαντασμένο το λιγότερο;

Μάκης Κασνακίδης: " Για μένα δεν είναι η τρίτη ομάδα της χώρας. Για μένα είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα και η πρώτη στον κόσμο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις είμαστε 1.500.000 και είμαστε πολλοί που πιστεύουμε πως η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα κι αυτοί είναι πάνω από 50.000. Η ανταπόκριση του κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου, δείχνει πως το νούμερο των 50.000 δεν αποτελεί ουτοπία, αλλά ρεαλιστικό στόχο".

Ερώτηση από τον χρήστη του twitter Jivass
Κύριε Αδαμίδη με τη σημερινή κατάσταση στο ποδόσφαιρο και την οικονομική κρίση, τελικά αξίζει να ασχολείται κανείς με το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Σταύρος Αδαμίδης: " Το ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητας των 1.500.000 Ενωσιτών. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο αποτελεί μια μικρογραφία του ελληνικού δημοσίου, με φαίνομενα διαφθοράς, σήψης και ασυδοσίας. Αξίζει όμως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να σώσουμε την ομάδα που αγαπάμε και να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση για όλους αυτούς, που θέλουν ένα υγιές ποδόσφαιρο. Πρώτος στόχος όμως, είναι να προσαρμόσουμε τα οικονομικά μας δεδομένα, όπως κάνουν όλα τα νοικοκυριά και όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα του 2011".

Από: chris
Κυριε αδαμιδη και κασνακιδη πσιτευετε οτι η αεκ μπορει να εξαφανισει τα χρεη???Αν ναι σε ποσα χρονια και ποιος 8α ειναι ο αντικαταστατης του σκοκο???Πιστευω μεταγραφη οχι κανενα δανεισμο για ολοκληρο σκοκο???

Μάκης Κασνακίδης: " Οπωσδήποτε υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής και τακτοποίησης όλων των οικονομικών εκρεμμοτήτων της ΑΕΚ. Βασική προϋπόθεση όμως, είναι η συμμετοχή του κόσμου. Η ΑΕΚ μπορεί σε 2 χρόνια να έχει εξυγιανθεί πλήρως. Χρειάζεται όμως υπομονή και καμία παρέκκλιση από μια σοβαρή οικονομική και αγωνιστική πολιτική".

Σταύρος Αδαμίδης: " Ο Σκόκο θα αντικατασταθεί επάξια, έχουμε συγκεκριμένους στόχους και σε συνεργασία με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή θα τους υλοποιήσουμε".

Από: aekara
kalimera kurie adamidh.oson afora tin pwlish tou scocco den tha anaferthw gt mporei na itan enas polu poiotikos paixtis alla to edeixne to polu se 5 match tou prwtathlimatos,opote to thewrw ena polu kalo deal arkei na paroume isaksio paixti stin thesi tou.Auto pou thelw na episimanw kuriws einai to tmima scouting.mipws na diale3ete pio prosextika tous anthrwpous pou tha epimelithoun gia to tmima....lew egw....epishs den xreiazetai na eisai proponiths gia na katalaveis pws o kurios baha einai polu o kurios gentzoglou pantelws adiaforos gia thn ilikia tou, o kurios karampelas filotimos alla ligos....na erthw egw gia t tmima scouting na ferw paixtarades(asteieuomai).Elpizw na min 3anafagwthoun lefta kai epitelous i aek na orthopodisei.AEK GIA PANTA!!!!!

Σταύρος Αδαμίδης: " Αυτό που έχω καταλάβει στον έναν και πλέον χρόνο που είμαι σ' αυτή την θέση, είναι ότι η κρίση ορισμένων ποδοσφαιριστών ως φίλαθλος, διαφέρει πολλές φορές από τις απόψεις του προπονητή και των ειδικών. Το τμήμα σκάουτινγκ λειτουργεί σωστά, βελτιώσεις πάντα χρειάζονται και είμαστε εδώ για να τις κάνουμε και να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα. Ότι κινήσεις γίνονται, γίνονται με βασικό γνώμονα το καλό της ΑΕΚ".

Από: Αλέξανδρος
Κύριοι κατ αρχη συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σας που κινούντε κατα τη άποψή μου στην σωστή κατεύθυνση.Θα ήθελα να προτείνω ,όπως γίνεται μέχρι τώρα με τα εισιτήρια διαρκείας,να χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό της Dinners ΑΕΚ και για την εγγραφή στους Supporters έτσι πιστεύω οτι θα εξασφαλισθεί και μεγαλύτερη συμμετοχή και θα διευκολυνθεί οικονομικά ο κόσμος μέσω των δόσεων .Η προεξόφληση μεσω της dinners δεν θα στερήσει απο τους supporters τα απαραίτητα μετρητα

Μάκης Κασνακίδης: " Υπάρχει αυτή η σκέψη, το επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή και πιστεύω πως οι φίλοι της ΑΕΚ, από την άλλη εβδομάδα θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν μέσω πιστωτικών καρτών".

Από: zak_piper
Ο Ντέμης μιλούσε για 4ετές πλάνο λιτότητας, ανταυτού είδαμε μία ΑΕΚ που πρωταγωνίστησε για το τίποτα. Αποτέλεσμα 0 τίτλοι και τα ίδια χρέη! Πόσο καιρό πρέπει να στηρίζουμε μία μη ανταγωνιστική ομάδα προκειμένου να ξεχρεώσει κ να σταθεί ξανά δυνατή στα πόδια της;

Σταύρος Αδαμίδης: " Δεν θέλω να μιλήσω για τους προκατόχους μου. Σίγουρα όμως, ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, η ΑΕΚ έχει μειώσει τις υποχρεώσεις της, έχει κατακτήσει έναν τίτλο και βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω ότι σε 2 χρόνια, η ΑΕΚ θα ισοσκελίσει τα έσοδα της και τα έξοδα της, όπως άλλωστε επιτάσσει το Financial Fair Play της UEFA. Πολλοί αγνοούν ότι σε 2 χρόνια, όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες, θα μπορούν να ξοδεύουν το 75% των εσόδων τους, για το αγωνιστικό κομμάτι. Η έννοια του μεγαλομετόχου δεν θα υφίσταται. Είμαστε η μόνη ομάδα που το λέει και ξέρει που βαδίζει, βάση της πραγματικότητας".

Από: arrostos21
lete oti oi mikrometoxoi ton supporters aftoi ton 200evrw tha simetexoun energa stis apofaseis p.x an gia adikatastati tou scocco eimaste metaksi tou abdoun kai to georgiadi kai egw thelw to georgiadi kai oxi ton abdoun pws mporw na to ekfrasw afto?kai kati akoma ta diarkeias pistevw oti einai pali akriva..o panathinaikos persi to fthinotero to eixe 150evrw kai me ch.le kai molis eixe pari protathlima..eimai foititits kai prepei na doulepsw to kalokairi gia na vgalw afta ta 200evrw...

Μάκης Κασνακίδης: " Σαν μέτοχοι στην Supporters Α.Ε, θα έχουμε την δυνατότητα να εκλέγουμε Διοικητικό Συμβούλιο και να εγκρίνουμε τον προϋπολογισμό της ομάδας. Όσον αφορά το αγωνιστικό, υπάρχει και θα υπάρχει διοίκηση, τεχνικός διευθυντής και προπονητικό τιμ που θα πρέπει να αποφασίζει".

Σταύρος Αδαμίδης: " Οι βασικές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για το μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου θα είναι φθηνότερες μέχρι και 20%. Σ' αυτές τις τιμές θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση για τους Supporters. Καταλαβαίνουμε απόλυτα την οικονομική συγκυρία και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους φιλάθλους μας".

Από: Guest
καλημέρα σε όλους κύριοι. 'Ηθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια επαφή με τους κυρίους Μελισσανίδη και Χατζηιωάννου ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια των supporters?

Μάκης Κασνακίδης: " Έχουμε έρθει σε επαφή και σίγουρα θέλουμε και περιμένουμε την βοήθειά τους. Σ' αυτή την προσπάθεια, δεν πρόκειται να αποκλείσουμε κανέναν ΑΕΚτζή".

Από: Panagiotis Mixos
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σταύρος Αδαμίδης: " Πέρσι, η επιστροφή των δύο αρχηγών της ΑΕΚ αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από πολλούς, εντός της οικογένειας της ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητές του και την προσφορά τους. Θέλουμε να μείνουν μαζί μας, όχι μόνο για του χρόνου, αλλά και για τα επόμενα χρόνια και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της προσπάθειάς μας. Πιστεύω ότι σύντομα, θα έχουμε θετικές εξελίξεις".

Από: Giorgos_giannena
Καλημέρα κύριε Αδαμίδη.1ον είναι εφικτός ο στόχος των 6 εκατομμυρίων που χρειαζόμαστε μέχρι τα τέλη Ιουνίου?περιμένετε να πληρωθούν μέσω των Supporters ή θα βοηθήσει κάποιος μέτοχος?και 2ον θα ήθελα να βγάλετε κάποια ανακοίνωση για το οτι στον τελικό του μπάσκετ γίναν έκτροπα αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο ενω με μάς ανακάλυψαν όλοι την Αμερική.Καλή συνέχεια και να ξέρετε οτι όσο είστε αληθινός οι ΑΕΚτσήδες θα είμαστε μαζί σας.

Σταύρος Αδαμίδης: " Ο στόχος αποπληρωμής των υποχρεώσεών μας είναι σίγουρα εφικτός. Οι μέτοχοι έχουν δεσμευτεί ότι θα βοηθήσουν και θα το κάνουν, όπως το κάνουν πάντα. Σίγουρα το θέμα της βίας δεν είναι φαινόμενο ΑΕΚ, αλλά φαινόμενο του ελληνικού αθλητισμού. Η αυστηρότητα της πολιτείας όμως, πάντα εξαντλείται πάνω στην ΑΕΚ".

Από: giannhs
προεδρείο θα εκλέγουν οι Supportes? Αυτό με ενδιαφέρει εμένα... Αν οι Αεκτζήδες θέλουν Αδαμίδη, Ντέμη ή τον Αλεσάντρο Σοάρες να είναι πρόεδρος, να γίνεται πράξη.

Μάκης Κασνακίδης: " Αυτή τη στιγμή, με το 23% που έχουμε σαν Supporters, μπορούμε να έχουμε 2 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ. Όταν ξεπεράσουμε το 30% που θα γίνει σύντομα, θα έχουμε τρία μέλη και πιστεύω στο άμεσο μέλλον θα έχουμε το 51%, οπότε θα μπορούμε να εκλέγουμε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο κάθε Supporter θα έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι".

Από: VOY-XOY KATERINI.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΤΑΙ?ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 28.000-30.000 ΘΕΣΕΙΣ.ΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ.

Σταύρος Αδαμίδης: " Με τον κόσμο της Κατερίνης έχω ιδιαίτερες σχέσεις και σύντομα θα βρισκόμαστε κοντά σας. Όλοι οι παίκτες που επιλέγονται, επιλέγονται βάση της δυνατότητας προσφοράς τους και βάση των οικονομικών μας δεδομένων. Γήπεδο μεγαλύτερο των 30.000 θέσεων δεν μπορεί να ανεγερθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για τα του τελικού, όπως είπα και προηγουμένως, έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στην πολιτεία για την καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων και ευελπιστούμε πως τα φαινόμενα της βίας θα εξαλειφθούν τη νέα χρονιά. Καλούμε όλους τους υγιείς ΑΕΚτζήδες στο γήπεδο, ώστε να απομονώσουμε τους πολύ λίγους που μόνο κακό κάνουν στην ΑΕΚ".

Από: nikos
kalimera sas kurioi. me to thema tis bias ti exete na protinete sta armodia organa kai ti exete skopo na kanete oste na prostatapsete tin amada kai olous emas oste na min janadoume adeio to gipedo. ejalou pisteyo oti kai apo tis apofaseis sas aytes tha enisxisete i oxi tin prospatheia sas meso ton supporters

Από: Guest
Καλημέρα σας. 1) Πόσες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει ο Μίτσελ? 2) Αν δεν μαζευτούν μέσω εγγραφών στους Supporters και μέσω των διαρκείας τα απιτούμενα χρήματα για την αδειοδότηση, θα καλυφθεί από κάποιους η διαφορά? Υπάχρι κόσμος που δε δίνει τα 200€ γιατι πιστεύει ότι αν δεν τα δώσουν και οι υπόλοιποι 40+ χιλιάδες , η ομάδα δε θα πάρει αδειοδότηση. Δεν περισεύουν σε πολλούς τα 200€ ώστε να τα δώσουν χωρίς να ξξέρουν αν θα πίάσουν τόπο.

Σταύρος Αδαμίδης: " Ο Μίτσελ θέλουμε να παραμείνει στην ΑΕΚ και βρισκόμαστε σε επαφές, ώστε να εξασφαλίσουμε την παρουσία του στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Σίγουρα όμως, δεν θα παρεκκλίνουμε από την οικονομική μας πολιτική. Αν ο κόσμος ανταποκριθεί στο κάλεσμα, η παραμονή του Μίτσελ θα είναι σίγουρα ευκολότερη".

Μάκης Κασνακίδης: " Οι δύο βασικοί μέτοχοι έχουν πει πως θα συνεχίσουν να βοηθούν της ΑΕΚ, μέσω της προσπάθειας των Supporters. Το πλάνο των Supporters δεν εκπονήθηκε για την αδειοδότηση του Ιουνίου. Είναι ένα πλάνο για να έχουμε μια ΑΕΚ δυνατή, η οποία θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα και θα βγαίνει στην Ευρώπη με αξιώσεις. Τα 200 ευρώ του κάθε φίλου της ΑΕΚ θα πιάσουν τόπο, γιατί θα βλέπει μια ομάδα δυνατή, που κι αυτός θα είναι μέρος της δημιουργίας της".

Από: Byzantinos
Κυριε Αδαμιδη καλημερα, μπορει να γινει κατι με τον Κυριακο που μενει ελευθερος απο την liverpool? και θα ηθελα να μαθω αν προκοιτε να δωσουν λεφτα και αλλα μελη που εχουν μετοχες οπως ο Ντεμης (και οχι μονο ο παπας και ο νοτιας)

Σταύρος Αδαμίδης: " Σίγουρα ψάχνουμε για σέντερ μπακ, νομίζω όμως πως το κασέ του Κυργιάκου μετά από την θητεία του στην Λίβερπουλ, είναι απλησίαστο για τις ελληνικές ομάδες. Ευελπιστούμε πως όλοι οι Ενωσίτες και ο Ντέμης, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα"

Από: Nick gerolimos
Κ. Αδαμιδη πιστεύω πως μετα απο αρκετά χρόνια βρέθηκε κάποιος που πονάει κ αγαπάει την ΑΕΚ . Αυτός είστε εσείς, κ σε συνεργασία με τον κ. Jimenez πιστεύω θα βγει κατι καλο. Συνεχιστε έτσι.! Μην την αφήσουμε μονη.

Από: Παναγιωτης Κορινθος
Καλημερα κυριε Αδαμιδη!! θα ηθελα να σας ρωτησω αν στα φετινα εισητηρια διαρκειας θα υπαρχει θυρα επαρχιας. Ειναι δυνατον να τελειωσουν οι μεταγραφες της ΑΕΚ πριν ξεκινησει η προετοιμασια της? Με τους παικτες που κανουμε προετοιμασια με αυτουσ ν παιζουμε,οχι να παιρνουε παικτες τον Αυγουστ κ να ειναι ανετοιμοι.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σταύρος Αδαμίδης: " Δυστυχώς η ΑΕΚ, δεν ορίζει τους κανόνες της ποδοσφαιρικής αγοράς. Θα προσπαθήσουμε, ωστέ το ρόστερ της ΑΕΚ να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο με την έναρξη της προετοιμασίας".

Σταύρος Αδαμίδης: " Συγκεκριμένη θύρα επαρχίας δεν θα υπάρχει, όμως οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι και θα πλησιάζουν τις τιμές των περσινων εισιτηρίων της επαρχίας".

Από: alexandros
κυριε αδαμιδη η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη ειναι σε παρομοιο οικονομικο επιεπεδο με την ελλαδα!!! ΜΗΝ κανετε το ιδιο λαθος με τους πολιτικους που προσπαθουν να ξεζουμησουν τον λαο για να βγαλουν 2 δραχμες αυτο ειναι λαθος ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Για να γινει κατι μεγαλο θελει εργα ρισκα κε οραμα!!! ΔΕΝ γινετε ολα να πηγαινουν στισ τρυπεσ εγο θελω να δω μπαλα μπασκετ!!! Οταν βλεπω τετια χαλια πωσ θα ερθω στο γηπεδο απο την πατρα , πως θα δωσω λεφτα στοθς σαπορτερρς!!! Μην 3επουλατε καντε συνολο δυνατο ανταγωνιστικο, βαλτε το μπρος το γηπεδο μονο ετσι ο κοσμος θα πιστεψει!!!

Από: σπυρος
ολοι αυτοι που παιρνετε κυριε αδαμιδη θα πρεπει να παιζουν διπλα σε 3-4 παιχταραδες αφου αυτοι δεν υπαρχουν και οπως φαινεται δεν μπορουν να ενταχθουν τετοιοι παιχτες στο ροστερ της ΑΕΚ,πως θα χτυπησουμε πρωταθλημα(γιατι ειμαι 16 χρονων και ακομα πρωταθλημα δεν εχω δει)?

Από: Φάρσαλα
Τα πάνω διαζώματα του ΟΑΚΑ θα κλείσουν τελικά;Και αν κλείσουν θα ανοίγουν π.χ. για ένα σημαντικό μάτς όπου ο κόσμος δεν θα χωράει μόνο στα κάτω διαζώματα;

Σταύρος Αδαμίδης: " Το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ όντως θα κλείσει, ώστε να μειώσουμε το κόστο λειτουργίας του ΟΑΚΑ και να δημιουργήσουμε πιο ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Αν οι ανάγκες και η ζήτηση των εισιτηρίων το επιτάσσουν, η δυνατότητα να ανοίγουν οι θύρες του πάνω διαζώματος υφίσταται".

Από: Nikolas
Πάρτε ΄Ελληνοπουλα στην Α.ΕΚ. να ξέρουν τισ σημαίνει ο δικέφαλος στο στήθος... όχι άλλοι μισθοφόροι παίχτες που πατάν πάνω σε συμβόλαια... πάρτε Γεωργιάδη, Ανάκογλου, Παπαστεργιανό, και κάντε μια έξυπνη κίνηση δείτε ένα πιτσιρικά που έβγαλε μάτια φέτος στο πρωτάθλημα νέων με πάνω από 25 γκολ ( Θωμάς Τσίτας του Ηρακλη.. τζάμπα τον παίρνετε)... πάρτε ένα πιτσιρικά σέντερ φορ.. καλώ προπονητή έχουμε ας χτίσει μια νεανική ομάδα... και θα σας στηρίξουμε όλοι... είναι σίγουρο.. τόπος στα νιάτα με την βοήθεια των μεγάλων αρχηγών φυσικά...

Από: Guest
θα ηθελα να να μαθω αν οντως σκοπευουν να δωσουν περισσοτερο χωρο σε ταλεντα τα οποια καθοδηγουνται απο ενα αξιολογο προπονητη??καθως και ποσο ειναι διατεθειμενοι να στηριξουν αυτο το πλανο ?

Σταύρος Αδαμίδης: " Τρεις παίκτες έχουμε κλείσει μέχρι στιγμής και οι τρεις είναι Έλληνες και σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε του χρόνου η ενδεκάδα της ΑΕΚ, να αποτελείται σε σταθερή βάση, από τουλάχιστον 7 Έλληνες ποδοσφαιριστές".

Από: xpanta
Καλημέρα και πάλι. Αγοράζω διαρκείας από το 2004 κάθε χρόνο. Φέτος θέλω να συμμετέχω στους supporters με 200€ (περιμένω την επιστροφή από την εφορία γιατί δεν έχω πολλά λεφτά). Όμως αν πληρώσω στους supporters δε θα μου περισσεύουν για διαρκείας. Τι να κάνω; Διαρκείας ή supporters?

Μάκης Κασνακίδης: " Με συμφωνία που έχουμε έρθει με την ΠΑΕ για τα διαρκείας, το φθηνό διαρκείας για τους Supporters βγαίνει στα 165 ευρώ. Άρα, με ένα ευρώ την ημέρα, μπορείς να έχεις και διαρκείας και να είσαι μέτοχος. Από την επόμενη εβδομάδα, αυτό θα μπορείς να το κάνεις και με πιστωτική κάρτα, με δόσεις".

Από: kostas
kurie admidh mporeite na mas peite an o proponhths mas tha meinei stin omada kai alla xronia giati an einai mono gia auton dn mporei na ftiaxtei omada apo tin arx

Σταύρος Αδαμίδης: " Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Μανόλο. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και αν ο απολογισμός είναι θετικός στο τέλος της θητείας του, σίγουρα θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας. Η ΑΕΚ όμως δεν είναι ελληνικό δημόσιο. Θα μένουν στην ΑΕΚ και θα πληρώνονται μόνο όσοι προσφέρουν".

Από: Nikos
Το error στο site των supporters ειναι λογο της αδειας τησ επιτροπης η ειναι πραγματικο?

Μάκης Κασνακίδης: " Με την έγκριση της επιτροπής κεφαλαιοαγοράς, η οποία θα ληφθεί τις επόμενες 2-3 μέρες, το πρόβλημα στο site θα λυθεί".

Από: Aίλινος
Σε προσφατη συνεντευξη σας παραδεχτηκατε ότι επι προεδρίας σας τα πρόστιμα που επιβλήθησαν στην ΑΕΚ ήταν περισσοτερα απο κάθε άλλη χρονιά, αλλα το κράτος (που κατα τη γνωμη σας έχει την αποκλειστική αρμοδιοτητα να παρει μέτρα), είναι το ίδιο ανευθυνο-υπευθυνο κρατος που έχουμε εδώ και δεκαετίες. Δεδομένου ότι οι οργανωμένοι οπαδοι δεν έχουν καλο ιστορικο καταπολέμησης τετοιων φαινομένων στους κολπους τους (δεν έχουν άλλωστε ουτε καν λιστα μελών) και οτι ενα μεγαλο μέρος των χρημάτων απο τα 200αρια των νεων σαπορτερς κινδυνέυουν να πάνε στην αποπληρωμή προστίμων, τι σκοπευετε να κάνετε αν τα φαινομενα εξακολουθησουν και στη νεα χρονια για να προστατευσετε την ομάδα - πέρα απο δηλωσεις που απο τα επεισόδια στη Καλλιθέα και μετα δεν μας έχουν ληψει;

Σταύρος Αδαμίδης: " Λαμβάνουμε συγκεκριμένα μέτρα για την πώληση των διαρκείας και συγκεκριμένα μέτρα εντός γηπέδου κατά την διάρκεια των αγώνων, ώστε οι λίγοι που δημιουργούν προβλήματα, να μην έχουν την δυνατότητα εισόδου στους αγώνες της ομάδας μας. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τους συνδέσμους, ώστε να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος".

Από: Guest
Με Μανωλά τι γίνεται? Με αυτά που ακούγονται για τη ρήτρα του ακόμα και να ανανεώσει θα θέλετε να τον πουλήσετε οπόταν πως γίνεται να λέτε πως θέλετε ελληνοποίηση όταν πουλάτε τον Μανωλά?

Σταύρος Αδαμίδης: " Έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα και ευελπιστούμε ότι η απάντησή του θα είναι θετική. Αν δεν απαντήσει θετικά, θα πρέπει να φέρει πρόταση, ώστε η ΑΕΚ να αποκομίσει οφέλη. Η ρήτρα του θα είναι υψηλή, για τα δεδομένα της αγωνιστικής του αξίας. Το μοναστήρι να είναι καλά κι αυτό πρέπει να κοιτάξουμε..."

Από: Guest
giati kanate tn katagelia gia tn volo? giati kanate ayto pou vrizame ta proigoumena xronia?

Σταύρος Αδαμίδης: " Το θέμα με την ένσταση είναι μόνο ηθικό. Παράγοντες ομάδες με βεβαρημένο παρελθόν, δεν μπορούν να αλωνίζουν και να κάνουν ό,τι θέλουν στα ελληνικά γήπεδα. Τα φαινόμενα ασυδοσίας, πρέπει να σταματήσουν. Το γεγονός ότι συνεχίζουμε την διαδικασία της ένστασης δείχνει ότι δεν προσβλέπαμε σε αγωνιστικά οφέλη".

Από: bill45
ποια ειναι η γνωμη σας για την αποφαση του πιλαβιου να κλεισει την επο?συμφωνεις με αυτην και εαν πρεπει να συνεχιστει για περισσοτερο χρονο εαν και αυτο θα σημαινει π.χ να μην αρχισει το νεο πρωταθλημα....ευχαριστω

Σταύρος Αδαμίδης: " Μας φάνηκε ως μια σπασμωδική κίνηση και όχι ως μια λύση συνολική για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κύριος Πιλάβιος, ο οποίος είναι έντιμος, δεν πρέπει να είναι ισορροπιστής, αλλά θα πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις και επιτέλους να υπεραπιστεί με θέρμη τα συμφέροντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν επιτέλους το κάνει, θα μας βρει αρωγούς στην προσπάθειά του".

Από: alex agni
Σας παρακαλω στελνω την ερωτηση μου για 2η φορα. Απαντηστε μου σας παρακαλω. Επειδη η οι Supporters ειναι Α.Ε. ποιος εγγυαται οτι δε θα βρεθει καποιος μια μερα των ημερων θα μαζεψει μερικα μυρια και θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια; Συγγνωμη για το αποτομο υφος της ερωτησης αλλα εκτιμω οτι η ειλικρινεια μεταξυ μας και η διαφανεια ειναι κατι που το θελουμε ολοι μας.

Μάκης Κασνακίδης:" Ο κόσμος της ΑΕΚ και ο τρόπος που έχουμε φτιάξει το καταστατικό των Supporters εγγυάται ότι η διοίκηση της ΠΑΕ θα ενεργεί σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που έχουμε εγκρίνει και θα ελέγχουμε κάθε τρίμηνο τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ μέσω της τριμελούς επιτροπής ελέγχου και διαφάνειας, η οποία θα εκδίδει ένα πόρισμα που μαζί με τα οικονομικά στοιχεία θα λαμβάνει κάθε μέτοχος της Supporters Club A.E. Η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από έναν πρώην ανώτατο δικαστικό, έναν ορκωτό λογιστή και μια προσωπικότητα της ΑΕΚ, η οποία θα είναι κοινής αποδοχής".

Από: Panagiotis
Είστε ότι καλύτερο έχει για πρόεδρο η ΑΕΚ από εποχής Μελλισανίδη. Η στάση σας μέχρι τώρα σε πάρα πολλά και δύσκολα θέματα ήταν επιτυχημένη. Δείχνετε τον "τσαμπουκά" όπου χρειάζεται και το βασικό, δεν ήρθατε σε συγκρούσεις με τους οργανωμένους που κατά καιρούς δημιουργούσαν προβλήματα απ'το πουθενά. Συνεχίστε έτσι....

Από: Panagiotis Mantzaridis
καλημερα, εγω μεχρι τωρα συμφωνω με τις κινησεις που κανετε (πωληση σκοκο) και την οικονομικη εξυγιανση που επιχειρειτε. δυστηχως στην ελλαδα δεν εχουμε την παιδια που εχουν πχ στην ντορμουντ πουλησε που το γηπεδο της και εχει 50000 διαρκειας και η οποια μετα σιγα σιγα βρηκε το δρομο της και πηρε πρωταθλημα. αλλα αυτο προυποθετει καλο τμημα σκαουτινγκ.

Από: krhth 21
an de petixei to sxedio ton supporters ti ginete?? san ton basket tha ginoume na palevoume na sothoume stin katigoria?

Σταύρος Αδαμίδης:" Το αν πετύχει το πλάνο των Supporters εξαρτάται απ' όλους εμάς του ΑΕΚτζήδες. Αν πραγματικά αγαπάμε την ΑΕΚ και νομίζαμε πως όλοι μας την αγαπάμε πολύ. το σχέδιο των Supporters θα αποτελέσει εφαλτήριο για κάτι πολύ ουσιαστικό, πολύ καινοτόμο και πολύ υγιές. Πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στην ομάδα, στα δύσκολα".

Από: Γιώργος Μουζάκι
κ. Αδαμίδη και κ. Κασνακίδη, η κοινωνία βράζει, η ανεργία φουντώνει και ο κόσμος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Tα λίγα ευρώ που θα έχει ο φίλαθλος για την ομάδα μας φέτος είναι ιερά. Πιθανόν να στερηθεί κάτι άλλο για να έρθει στο γήπεδο ή για να βάλει χρήματα στην κίνηση των supportes. Σας παρακαλώ πολύ να δείξετε μεγάλο σεβασμό σε αυτά τα χρήματα δεν έχει ούτε η ΑΕΚ μας ούτε η διοίκηση άλλη ευκαιρία.

Από: Panagiotis
καλημερα, εγω μεχρι τωρα συμφωνω με τις κινησεις που κανετε (πωληση σκοκο) και την οικονομικη εξυγιανση που επιχειρειτε. δυστηχως στην ελλαδα δεν εχουμε την παιδια που εχουν πχ στην ντορμουντ πουλησε που το γηπεδο της και εχει 50000 διαρκειας και η οποια μετα σιγα σιγα βρηκε το δρομο της και πηρε πρωταθλημα. αλλα αυτο προυποθετει καλο τμημα σκαουτινγκ. και ερχομαι στο προκειμενο: ο γκρεταρσον ρε παιδια δεν τραβαει. διωχτε τον να κλεισετε στοματα και να εχετε και την εξωθεν καλη μαρτυρια. φερτε καποιον ελληνα παλιο παιχτη (πχ τσαρτα ωστε να ειμαστε ακομα δικτυωμενοι ισπανια ακομη και οταν φυγει ο χιμενεθ σε μερικα χρονια). σε ενα οπαδικο σαιτ να μπειτε θα δειτε οτι ειναι το μονο στο οποιο συμφωνουν ολοι....μου φαινεται ακατονητο στην καβαλα πχ να βγαινουν παιχτες που αγορασε και σε μας οχι. ποιο πριν γραψατε "Η ΑΕΚ όμως δεν είναι ελληνικό δημόσιο. Θα μένουν στην ΑΕΚ και θα πληρώνονται μόνο όσοι προσφέρουν. " εκ του αποτελεσματος ο αρναρ δεν εχει ρποσφερει τπτ. καταλαβαινω οτι η θεση σας ειναι δυσκολη αλλα προεχει το κλαο της αεκ....καλη επιτυχια στην καλοκαιρινη μας οδυσσεια

Από: Chris Gonidakos
itan toso anagkaio na poulisoume ton poiotikotero paixti tis omadas mas;

Σταύρος Αδαμίδης:" Η Αλ Αΐν κάλυψε την ρήτρα του ποδοσφαιριστή και διπλασίασε τις αποδοχές του. Όταν καλύπτεται μια ρήτρα, οι ομάδες δεν έχουν δυνατότητα επιλογής για το αν θα πουληθεί ο παίκτης ή όχι. Το συμβόλαιο του Νάτσο, κόστιζε στην ΑΕΚ 1.700.000 ευρώ μεικτά και βάση των νέων οικονομικών συνθηκών η ομάδα ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει σε τέτοια υποχρέωση. Ο Νάτσο έφυγε σαν κύριος και θα συνεχίζει να αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ".

Από: ALEX
AN H ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΟΣΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΑ ΑΕΚ ΕΙΝΑ Η MORGAN STANLEY Η ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΙΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Από: stavros
απ την στιγμη που ειναι δεδομενη η πωληση Σκοκο, υπαρχει πλανο αντικαταστασης του?

Σταύρος Αδαμίδης:" Βεβαίως και υπάρχει".

Από: γιάννης
Υπάρχει νομικό πλαίσιο για καταγγελία στη ΦΙΦΑ στη περίπτωση που ο τεχνικός διευθυντής π.χ. ο κ. ΜΟΥΡΘΙΑ ψάχνει προπονητή για αντίπαλο ομάδα στο πρωτάθλημα π.χ. ΟΛ.ΒΟΛΟΥ???

Σταύρος Αδαμίδης:" Δυστυχώς οι καταγγελίες βάσει δημοσιευμάτων και ενδείξεων δεν έχουν καμία τύχη".

Από: aek salonika
k.Adamidi katarxas na sas sugxarw me ti metagrafh tou bougaidi..isws einai i kaluterh ependush mexri twra p exete kanei.tha thela na rwtisw to plano sas einai i AEK na xtisei ena kormo apo pitsirikades pou plai stous empeirous(lumpe della px) tha anevasoun to epipedo tous..kati san protupo tis arsenal dld?

Σταύρος Αδαμίδης:" Προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε".

Από: ARTA21
ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!

Από: Tilemachos Tegos
Ακούγαμε για τον Σκόκο ότι θα μείνει και θα χτίσει τη νέα ΑΕΚ και μετά πουλήθηκε αφότου έκανε ένα γερο συμβόλαιο, ακούγαμε για τον Μπλάνκο ότι θέλει να μείνει και το ήθελε η διοίκηση, με τον Τζιμπούρ ξοδέψατε κοντά στα 6 εκατομμύρια και έφυγε τζάμπα και με 100.000 στην τσέπη από την ΑΕΚ, που βρέθηκε λοιπόν το οικονομικό πρόβλημα με τον Μπλάνκο;

Σταύρος Αδαμίδης:" Στον Ίσμαελ κάναμε μια πρόταση 600.000 ευρώ, που μαζί με πολύ εφικτά μπόνους, θα έφτανε τις 700-750.000 ευρώ. Μεικτά θα έφταναν τα 1.100.000 ευρώ. Κάναμε την υπέρβαση, για την παραμονή του".

Από: Ηλιας Τζελεπης
καλημερα κ.Αδαμιδη.Γιατι στον σκοκο μπηκε τοσο μικρη ΡΗΤΡΑ , την στιγμη που ο βιερινια του παοκ εχει ρητρα 10 εκ.;;;; γιατι η ΑΕΚ ξεπουλαει τα περιουσιακα της στοιχεια σε τοσο χαμηλες τιμες;;;;

Σταύρος Αδαμίδης:" Ήταν απαράβατος όρος με τον μάνατζερ του, για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του".

Από: Trooper Theodoros
Καλησπέρα . Ξανακάνω για δεύτερη φορά την ερωτησή μου καθώς ακόμα δεν δημοσιεύτηκε: Η αναφορά που έκανε ο κύριος Αδαμίδης σε πηγαδάκια οτι η ΑΕΚ θα χτυπήσει μεγάλο κανόνι απο την ισπανία αφορά τον ΚΙΝΙ και τον μικρό της Μπάρτσα ή είναι σε συζητήσεις με άλλο παίχτη???Αν ναι μπορείτε να μας αναφέρεται το ονομά του?

Σταύρος Αδαμίδης:" Στα "πηγαδάκια" δεν αποκαλύπτω ποτέ στόχους της ομάδας".

Από: Panagiotis Mantzaridis
μιας και δεν απαντησατε πριν στο μεγαλο μηνυμα μου: κρινεται επιτυχημενη την παρουσια του γκρεταρσον? οι περισσοτεροι την κρινουμε αποτυχημενη. στο πλαισιο του οτι ολοι κρινονται υπαρχει περιπτωση αλλαγη τεχνικου διευθυντη

Σταύρος Αδαμίδης:" Είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνουμε απ' έξω, όταν δεν ξέρουμε τις δυσκολίες και τις συνθήκες εργασίας ενός τεχνικού διευθυντή. Θα σας πω ότι η επιστροφή "Λύμπε", Δέλλα ήταν επιθυμία τόσο δική μου, όσο και του κύριου Γκρέταρσον. Ο κύριος Γκρέταρσον δουλεύει πολύ με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ".

Από: giannis
i8ela na rwtisw gia to 8ema xorigou me ton opap, pisteuw auth i kinisi prepei na sunodeuete me isxuro xorigo.2on,to 8ema skouting stin AEK gia mena san Aektzis, einai TRAGIKO, oi akadimies tis aek, den einai auto pou 8a eprepe. Pws ginete i AEK , o telefteos paixtis pou efere kai petuxe itan,(apo autous pou den jerame) na itan o blanco(B'argentinis) kai o scocco.oi alles omades pws fernoun talenta, paradeigma asteras kai kavala ka8e xrono fernoun

Σταύρος Αδαμίδης:" Ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να είναι ο χορηγός της φανέλας μας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Όσο για το θέμα σκάουτινγκ και ακαδημιών, μπορώ να σας πως ότι 5 παίκτες από τις ακαδημίες μας έχουν ήδη προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και επιπλέον 3-4 θα συμμετέχουν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους του χρόνου. Γίνεται καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής, χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και βελτίωση. Αυτό είναι δεδομένο".

Από: Roli Savvaris
ehete desmeusi apo kapoion gia tin hrimatodotisi tou gipedou? pera apo auta pou tha parete os daneio apo tis trapezes(milao gia ta peripou 30 mirria pou hreiazontai se metrita)

Σταύρος Αδαμίδης:" Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Έχουμε κάνει επαφές και έχουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας, για την χρηματοδότηση του γηπέδου. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Από: Leo
Προσπαθώ και εγώ 2η φορά .Κε Κασνακίδη οι supporters έχουν ως στόχο να ασχολούνται μόνο με τη ποδοσφαιρική ΑΕΚ ? Θεωρώ ότι το μπάσκετ έχει μεγαλύτερη ανάγκη .Επίσης ποια η σχέση των supporters με την ερασιτεχνική ? Ξέρετε εγώ είμαι ΑΕΚ όχι ΑΕΚ στη μπάλα .Ευχαριστώ πολύ .

Μάκης Κασνακίδης: " Η προσπάθεια των Supporters ξεκίνησε με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Για εμάς η ΑΕΚ είναι μια. Εφόσον η γενική συνέλευση της Supporters A.E το αποφασίσει και υπάρχουν δυνατότητα θα μπορούμε να βοηθήσουμε οποιοδήποτε τμήμα της ΑΕΚ".

Από: Apostolos
exw 6 xronia deiarkias sto OAKA to opoio kai ta 6 xronia einai adeio ektos apo 3-4 match.Den pistevete pws mia metakinisi stin Rizoupoli tha wfelouse tin omada oikonomika kai agwnistika logo tou xamilou enoikiou kai tis atmosfairas pou dimiourgeite? episis oi diaithtes tha fovounte pleon ton lao tis AEK se auto to gipedo. Diladi o Olympiakos pou itan ekei gia mia periodo exase tipota?

Σταύρος Αδαμίδης:" Ο Ολυμπιακός εκείνη την περίοδο συμμετείχε στο Champions League και είχε αυξημένα έσοδα. Οικονομικά η μετακίνηση στην Ριζούπολη θα μας έβλαπτε. Ένα γεμάτο ΟΑΚΑ μπορεί να αποτελέσει μια πολύ ισχυρή έδρα. Οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να γυρίσουμε στο γήπεδο".

Από: angel21
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΑ ΤΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΑΓΚΙΡΙΜΠΑ ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ?ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ....ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΝ ΝΤΙΟΠ?

Σταύρος Αδαμίδης:" Ο Αγκιριμπά είχε πολύ θετικά παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, θα συμμετέχει στην προετοιμασία και θα πάρει τις ευκαιρίες του. Οι Έντερ, Ζορμπάς δεν ανήκουν πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ".

Από: Παναγιώτης
Κύριε Αδαμίδη,λέτε ότι θέλετε να ελληνοποιήσετε την ομάδα.Συνέχεια όμως ακούω για ξένους παίχτες.όντως σκοπεύετε να φέρετε Έλληνες ή πάλι θα καταλήξουμε με παίχτες,όπως ο Νασούτι?Έχετε σκεφτεί να κάνετε κίνηση για παίχτες,όπως ο Φορτούνης,ο οποίος παρεπιμπτόντως θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή?Τελευταίο γιατί δεν κάνετε μερικά ταξίδια στις αραβικές χώρες για να αναζητήσετε επενδυτές γιατί Πρόεδρε το ξέρεις καλά ότι οι Άραβες δειψάνε για κάτι τέτοια.

Σταύρος Αδαμίδης:" Τρεις ποδοσφαιριστές έχουμε κλείσει εώς τώρα και οι τρείς είναι Έλληνες. Η ελληνοποίηση που ξεκίνησε πέρσι είναι μια πραγματικότητα. Επενδυτές αναζητούμε και θα συνεχίσουμε να αναζητούμε".

Από: Thomas Pap
αυτος ο φακελος ποτε θα κατατεθει επιτελους για το γηπεδο κ ποτε θα χουμε απαντησεισ μιληστε επιτελουσ ξεκαθαρα μενουμε στη νεα φιλαδελφεια κ καθε μερα που το βλεπουμε μεσα στα μπαζα κ στα χωραφια δακρυζουμε..δωστε επιτελουσ μια οριστικη απαντηση να μην ελπιζουμε κ μεις αδικα ®21

Σταύρος Αδαμίδης:" Οι ρυθμοί με τους οποίους κινείται η ελληνική πολιτεία, είναι αργοί. Όταν καταθέσουμε τον πλήρη φάκελο, θέλουμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα είναι οχυρωμένος από κάθε άποψη, ώστε να μην την πατήσουμε όπως οι προηγούμενοι".

Από: kaiser
Κυριοι η ΑΕΚ εχει τους οικονομικους πορουςνα ωγαλει την χρονια φετος με τον σχεδιασμο που κανετε η παλι στο τελος τηης χρονιας θα εχουμε ανοιγμα? Και κατι τελευταιο σας παρακαλω θερμα σταματηστε να πσαχνεται δεξι μπακ εχουμε τον Γεωργεα και μακαρι να ειχαμε αλλους 10 να παιζουν με το παθος του Γεωργεα.

Σταύρος Αδαμίδης:" Και φέτος η ΑΕΚ θα έχει άνοιγμα, το ύψος του οποίου θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή του κόσμου. Σίγουρα όμως, το άνοιγμα θα συνεχίσει να έχει μειωμένη πορεία, όπως είχε και φέτος".

Σταύρος Αδαμίδης:" Ο Φούλης αποτελεί προσωπική μου αδυναμία. Χρειάζεται όμως και κάποιον επάξιο δίπλα του. Νομίζουμε πως αυτός θα είναι ο Κοντοές".

Από: Nikos Vel
ti ua ginei me ton sebastia saja ua meinei kai tou xronou h ua fugei to kalokairi

Σταύρος Αδαμίδης:" Ο Σάχα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και καλός επαγγελματίας. Το συμβόλαιό του όμως είναι υψηλό και προσπαθούμε να βρούμε κάποια λύση. Θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο, ώστε να μείνει κοντά μας και τη νέα χρονιά".

Από: Θάνος από ΒόλοΞανακάνω κι εγώ την ερώτηση γιατί δεν πέρασε. Πολύ καλή μέχρι στιγμής η προβολή του εγχειρήματος των supporters σε ΜΜΕ και εξωτερικό αλλά νομίζω ότι αυτό που λείπει είναι η σωστή προβολή επιφανών Αεκτζήδων που θα συμβάλλουν πιο ουσιαστικά στην όλη προσπάθεια. Κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση?? Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει όραμα! Συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας

Μάκης Κασνακίδης:" Οι παλαίμαχοι ήδη προωθούν το εγχείρημα και είναι δίπλα μας. Την Κυριακή στην Κρήτη, ο Μπατίστα ήταν μαζί μου και χθες στην Θήβα είχαμε τον Τόνι Σαβέφσκι. Υπάρχει πλάνο και τις επόμενες εβδομάδες να βγούμε στην επαρχία, μαζί με τους παλαιμάχους. Το όραμα είναι ένα ΟΑΚΑ με 50.000 κόσμο σε κάθε αγώνα της ΑΕΚ και μια ομάδα, η οποία θα τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα και θα κυνηγάει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Από: γιαννης-θηβα-αεκ
λετε κ ξαναλετε για "ανοιγμα'. μια μικρομεσαια ομαδα(ατρομητος) εχει εσοδα 8εκ. ο αρης εχει 13-14. η αεκ με εσοδα πανω απο 20 πως γινεται καθε χρονο να εχει "ανοιγμα"(ενω το ροστερ της δεν υπερβαινει τα 7 εκ;)

Σταύρος Αδαμίδης:" Το ρόστερ της ΑΕΚ πρόπερσι ξεπερνούσε τα 17.500.000 ευρώ, πέρσι έπεσε στα 15.500.000 ευρώ και φέτος θα πέσει ακόμη περισσότερο. Ή προσαρμόζουμε τα οικονομικά μας δεδομένα και επιβιώνουμε ή αγνοούμε τα προβλήματα και μεγαλώνουμε το πρόβλημα της ΑΕΚ. Σκοπός μας είναι με σωστές κινήσεις, το ρόστερ να είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό. Και πάλι, δεν θέλω να μιλήσω για τους προηγούμενους, εγώ όμως έχω διαλέξει τον δρόμο της αλήθειας και θα αφήσω την ΑΕΚ σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι την βρήκα".

Από: savvas
Ξανά οι ερωτήσεις γιατί χρονίσαμε: 1) Συμφωνείτε ότι πρέπει να καταθέσετε πρόταση ώστε να επιτρέπεται ο δανεισμός 2 μόνο παικτών σε ομάδες της σούπερ λιγκ και να αποφεύγεται η δημιουργία υποκαταστημάτων? 2) Συμφωνείτε ότι πρέπει να καταργηθεί το σύστημα της τιμωρίας των κίτρινων καρτών με επιλογή, καθότι πχ ο Αμπντούν επιλέχτηκε να παίξει με εμάς και όχι με τον ΟΣΠΦ? 3) Θέλω να γίνω σαπόρτερ αλλά σκέφτομαι ότι τα λεφτά μου θα πάνε σε πρόστιμα από αυτούς που εισβάλουν στο γήπεδο. Τι έχετε να μου πείτε επί τούτου?

Σταύρος Αδαμίδης:" Το θέμα των δανεισμών το έχουμε επισημάνει και φυσικά δημιουργεί πρόβλημα αξιοπιστίας, όπως και το θέμα επιλογής τιμωριών. Τα έχουμε επισημάνει και περιμένουμε την απαραίτητη ανταπόκριση από τα θεσμικά όργανα".

Μάκης Κασνακίδης: " Η συμμετοχή σου στο πλάνο των Supporters, θα βοηθήσει την ομάδα που αγαπάς για να την βλέπεις, όπως όλοι μας την φανταζόμαστε"

Α
πό: Guest
proedre iparxoun ekselikseis panw sto thema metagrafis georgiadi-anakoklou? kserw oti ta ikonomika tis omadas ine stena k prospathite na tous klisete me mia logiki timi ke simfono me afto giati varethika na mas pianoun ton kolo i alles omades gia metagrafes (panionios)

Σταύρος Αδαμίδης:" Ο Γεωργιάδης είναι ένας παίκτης που σίγουρα μας ενδιαφέρει. Όπως είπα προηγουμένως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού, ούτε να παρεκκλίνουμε του οικονομικού μας σχεδιασμού".

Από: fotis
αν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον τρόπο διοίκησης που εφαρμόζετε πλέον στην ομάδα και τον θεωρώ πολύ πιο υγιή,δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να υπάρχουν γύρο απ'αυτήν τόσοι εφοπλιστές και οικονομικά επιφανείς άνθρωποι και να παραμένουν τόσο αδιάφοροι?εσείς που τους συναναστρέφεστε σίγουρα θα ξέρετε περισσότερα..

Σταύρος Αδαμίδης:" Ο κύριος Παππάς, έχει δώσει την ΑΕΚ πάνω από 16.000.000 ευρώ και ο κύριος Νοτιάς μαζί με το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο έχει συνεισφέρει περί τα 30.000.000 ευρώ. Τους υπόλοιπους μπορείτε να τους ρωτήσετε οι ίδιοι. Σίγουρα όμως προτιμώ μια ΑΕΚ, στην οποία 50.000 άνθρωποι θα συνεισφέρουν 200 ευρώ και θα αποτελούν ενεργά μέλη της, παρά μια ΑΕΚ των δύο εφοπλιστών, που θα δίνουν από 5.000.000 ευρώ έκαστος".

Από: παρις απο κορυδαλλο
Κ Καζνακιδη λογω της τεραστιας οικονομικης κρισης που υπαρχει δεν θα ηταν προτιμοτερο να βγαζατε της μετοχες προς πωληση μια μια πχ 10 ευρω κ να επερνε ο καθε αεκτζης οσες μπορουσε?τωρα με τα 200 ευρω υπαρχει πολυς κοσμος που αδυνατει να αγορασει.

Μάκης Κασνακίδης:" Έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει το πλάνο και με τα προνόμια που προσφέρουμε σε κάθε επίπεδο συμμετοχής, αυτό δεν θα ήταν εφικτό. Η δυνατότητα κάποιου να βάλει 10 ευρώ απευθείας στην ΠΑΕ, υπάρχει και υπήρχε. Αυτό έγινε και δεν βοήθησε ποτέ την ΑΕΚ".

Από: Παναγιώτης
Πρόεδρε πιστεύω ότι αν κερδίσουμε την δίκη με τον Ψωμιάδη η ομάδα θα σώθει καθώς η αποζημείωση είναι αρκετή για να μας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία είναι η ομάδα.Ποια είναι η άποψή σου για την δίκη και ποια πιστεύεις θα είναι η έκβαση της?

Σταύρος Αδαμίδης: " Και εγώ και οι προκάτοχοί μου, κυνηγήσαμε και συνεχίζουμε και κυνηγούμε την υπόθεση πάρα πολύ ζεστά. Για το σύστημα δικαιοσύνης στην Ελλάδα, δεν θα ήθελα να μιλήσω γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν παρα πολλά... μπίμπ! "

Από: broth
O λαος ειναι στους δρομους. Ολος ο κοσμος ειναι χρεωμενος, δεν ειναι οτι διαλεγει να δωσει τα λεφτα του καπου αλλου και οχι στο ποδοσφαιρο, τα δινει στις τραπεζες για να μην του παρουν το σπιτι. Εσεις ομως ειπατε οτι θα βρειτε 50.000 ατομα να βαλουν απο 200 ευρω + 50.000 διαρκειας. Ηταν υπολογισμος στο ποδι, χωρις να γνωριζετε τις αναγκες του κοσμου. Βασικα απλα υπολογισατε ποσα λεφτα χρειαζεται η ΑΕΚ και κανατε μια διαιρεση. Και το 1.500.000 αεκτζηδες που λετε δεν ισχυει, δεν ασχολουνται ολοι στην Ελλαδα με το ποδοσφαιρο. Και οταν ειναι 4 αεκτζηδες σε μια οικογενεια δεν μπορειτε να περιμενετε να βαλουν απο 200 ευρω.

Από: Guest
ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ;;;;ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ.

Από: Guest
ke.kasnakidi epeidi opws tha xerete yparxei provlima sto site twn supporters se ti poso vriskomaste autin tin stigmi?thewreite me to xeri stin kardia oti to egxeirima proxwraei kala?

Μάκης Κασνακίδης:" Το εγχείρημα προχωράει καλύτερα απ' ότι είχαμε σχεδιάσει στην αρχή και πιστεύω πως με την σωστή ενημέρωση και με την καμπάνια που έχουμε ξεκινήσει στην επαρχία, η συμμετοχή θα αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Σε όλες τις συναντήσεις που είχαμε στην Κύπρο και στην Ελλάδα, το κλίμα είναι πάρα πάρα πολύ θετικό. Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να βοηθήσει και ζητάει ειλικρίνεια και διαφάνεια κι αυτά αποτελούν τους δύο πυλώνες του εγχειρήματος"

Από: Baios Original
4η φορα το γραφω και ευχομε τωρα να περασει για να διαβασω γλωσσα ειρεμος.Ο αντικαταστατης του Σκοκο τι παικτης θα ειναι????Σε τι επιπεδου ομαδα παιζει???Ειναι βασικος???Ευχαρισω για 4η φορα.

Σταύρος Αδαμίδης:" Επειδή ίσως παρεξηγήθηκε μια προηγούμενη απάντησή μου, για την επένδυση των χρημάτων από την μεταγραφή του Σκόκο, η μερίδα του λέοντος αυτών θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση του Νάτσο. Θα είναι παίκτης ποιότητας".

Από: alexis-aekara
Ρωταω για δευτερη φορα γιατι αυτη η ερωτηση δεν εχει απαντηθει ακομα.. εξελιξεις με θεμα την εταιρεια ενδυσης για τη νεα χρονια υπαρχουν?

Σταύρος Αδαμίδης:" Εκτός απροόπτου θα συνεχίσουμε με την Puma".

Από: Kostas21
Ποτε θα χτιστουν οι ακαδημιες στα Σπατα ? Η ερωτηση γινεται, διοτι απο οτι φαινεται "ανακοινωσατε" πως θελετε να κανετε ακαδημιες αλλου λογω οτι στα Σπατα θα παρει καιρο... Λες και υπαρχει η πολυτελεια για αγορα νεας γης, σε αλλο μερος..

Σταύρος Αδαμίδης:" Αυτή τη στιγμή, έχουμε δύο γήπεδα άριστης ποιότητας στα Σπάτα, στα οποία προπονείται η πρώτη ομάδα. Όταν ολοκληρωθεί και το τρίτο γήπεδο, θα προπονείται και η δεύτερη ομάδα εκεί. Οι Supporters βρίσκονται σε επαφή με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, ωστέ να αξιοποιηθεί ένας χώρος στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστέ να στεγαστούν συνολικά οι υπόλοιπες ομάδες μας. Αυτή η λύση θα είναι προσωρινή, μέχρι να ολοκληρωθεί η 2η και η 3η φάση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και να μεταφερθεί συνολικά όλη η οικογένεια της ΑΕΚ"

Από: mike_ro
Κλημερα κυριοι Αδαμιδη και Κασνακιδη. Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια των Supporters ειμαι υπερ της κινησης και θα συμμετεχω 100%. Θα ηθελα να σας ρωτησω ποτε θα πειτε πιο συγκεκριμενα πραγματα σε σχετικα με τον προγραμματισμο της προσπαθειας που γινετε. Δηλαδη α)ποτε θα γινουν οι εκλογες στους supporters, β) μεχρι ποτε θα μπορουμε να γινουμε συνδρομητες, γ) ποτε θα πρεπει να καταβαλετε η ετησια συνδρομη, δ)οποιαδηποτε αλλη διευκρυνηση μας δωσετε που θα φανει χρησιμη. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Μάκης Κασνακίδης:
Α) Οι εκλογές θα γίνουν με το κλείσιμο της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία θα είναι σε 4 μήνες.
Β) Οποιαδήποτε στιγμή από τώρα μέχρι το κλείσιμο της ΑΜΚ. Προτιμότερο τώρα.
Γ) Όποτε βγαίνει μια νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία θα βγαίνει περίπου τέτοια εποχή κάθε χρόνο.
Δ) Από την επόμενη εβδομάδα όπως είπα και πριν, θα μπορεί να συμμετέχει ο κόσμος της ΑΕΚ και με πιστωτικές κάρτες από την ιστοσελίδα μας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σου.

Μάκης Κασνακίδης: " Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ που ήδη έχουν συμμετάσχει στην προσπάθεια που κάνουμε για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα που αγαπάμε. Επίσης θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ να πάρουν μέρος σ' αυτή την προσπάθεια, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας, που είναι μια ομάδα δυνατή, πρωταγωνίστρια, που θα ανήκει στον κόσμο της".

Σταύρος Αδαμίδης:" Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Sport24.grγια την φιλοξενία. Μακάρι να είχα περισσότερη ώρα, ωστέ να μπορούσα να απαντήσω σ' όλα σας τα ερωτήματα. Εμείς οι ΑΕΚτζήδες έχουμε όλοι διαφορετικές απόψεις για όλα τα θέματα της ομάδας. Ποιος πρέπει να είναι πρόεδρος, ποιος προπονητής, ποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν και λοιπά. Στο τέλος της ημέρας όμως, είμαστε όλοι ΑΕΚ και η αγάπη για την ομάδα μας μας ενώνει. Η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη αυτή την στιγμή και όλοι πρέπει να δείξουμε την αγάπη μας και την φροντίδα μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου, έχουμε επιλέξει συνειδητά το να λέμε πάντα την αλήθεια και να είμαστε ειλικρινείς απέναντί σας. Είναι δύσκολος ο δρόμος και πολλές φορές πιο δύσβατος απ' ότι το περιμένουμε. Δουλεύουμε μεθοδικά, με μεράκι και αγάπη και προστατεύουμε την ΑΕΚ απ' όποιον την πολεμά. Κι αυτοί που την πολεμούν είναι σίγουρα πολλοί. Θέλω όλοι να γίνουμε Supporters, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και μαζί να χαράξουμε μια πορεία υγείας και συνεχούς αγωνιστικής ανάτασης. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ερωτήσεις σας και τους προβληματισμούς που εκφράζεται για την ομάδα. Εσείς μας δείχνετε τον δρόμο ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ