OPINIONS

ΑΕΚ να την αγαπάς ξανά!

ΑΕΚ να την αγαπάς ξανά!
Κάλα Σιαλμάς Αραμπατζής INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αρθρογραφεί για την ΑΕΚ που καλεί δικαίως ξανά τον κόσμο κοντά της και τα μικρά θαύματα του Νίκου Κωστένογλου.

Την θέλουν ισοπεδωμένη. Αλλά την ΑΕΚ, όπως η ιστορία έχει διδάξει, πρέπει να την φοβάσαι όταν είναι κατάχαμα. Θα βρει το κουράγιο, τον τρόπο, τη δύναμη να σηκώσει κεφάλι και να αντεπιτεθεί.

Ο γνωστός Αμπάρκιολης έκανε τα δικά του. Ο γίγας Σάββας είναι πάλι μαζί μας, γνωστή και η προπαγάνδα του (πήραμε το πρώτο δείγμα απέναντι στο μεγαθήριο που ονομάζεται Παναιτωλικός). Μας νοιάζουν όλα αυτά; Όχι, όταν βλέπουμε την ΑΕΚ του Κωστένογλου, δεν μας χαλάει τίποτα.

Εν μέσω της πλέον πονηρής διοικητικής αστάθειας στην ιστορία της ομάδας, η ΑΕΚ σηκώνει αγωνιστικά κεφάλι με τον Αργυρίου, τον Ρίκκα, τον Τσίτα, τον Μπέλεκ, τον Σιαλμά. Μαγκιά της, μας κάνει να την αγαπάμε ξανά.

Προσπαθεί (σήμερα το κατάφερε) να αποδίδει κυριαρχικό ποδόσφαιρο ακόμα και όταν απουσιάζουν οι πλέον ποιοτικοί ποδοσφαιριστές της. Και έχει στις τάξεις της έναν τερματοφύλακα που δείχνει ότι μπορεί να γίνει σπουδαίος: Γιάννης Αραμπατζής! Θα είναι εδώ για εσάς την Τρίτη, για να απαντήσει στα δικά σας ερωτήματα, αποκλειστικά στο Sport24.gr.

Αυτή την παρέα των πραγματικών-απλήρωτων αγωνιστών, για την οποία σας έγραφα ξανά και ξανά ότι καμία σχέση δεν έχει με τους δήθεν υπερ-παικταράδες που πέρασαν για να κατατρώγουν τα σαρκία της και τώρα είτε βολοδέρνουν σε ασιατικά-μίζερα πρωταθλήματα, είτε πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά γκολ-οφσάιντ στην Ελλάδα της ποδοσφαιρικής προπαγάνδας, πρέπει εσείς να τη στηρίξετε. Μείνετε κοντά της τώρα στα δύσκολα, μην της γυρνάτε την πλάτη.

Ναι, την ερωτεύεσαι ξανά…

Την έκανε να φαίνεται διαφορετική ο Κωστένογλου… Επενδύει σε όλο το έμψυχο δυναμικό της και αποδίδει κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε ξανά. Δεν ήταν η Κέρκυρα η μεγάλη αντίπαλος; Όντως... Από την ίδια ομάδα όμως ηττήθηκε πέρυσι, να μην ξεχνάμε λοιπόν σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίζεται και κυρίως με ποιους αστάθμητους παράγοντες έχει να «νταραβεριστεί».

Η ΑΕΚ εξελίσσεται αγώνα με τον αγώνα, γίνεται ξανά μία παρέα παικτών που το θέλουν πολύ, οι οποίοι έχουν να αποδείξουν πράγματα και να πετύχουν ακόμα περισσότερα. Απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς τους (δήθεν) πρωτοκλασάτους της, διότι διαθέτει ξανά στο τιμόνι της έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει ότι το DNA της, κάτι που είναι από μόνο του αρκετό (με τη σωστή διαχείριση) να την καθιστά πρωταγωνίστρια.

Σε χέρια ενός ανθρώπου που βάζει τη δουλειά του πάνω από όλα και την ομάδα από τον εαυτό του, ξέρουμε ότι θα παραμείνει ανταγωνιστική ως το τέλος. Εφόσον την αφήσουν ασφαλώς. Με κόντρα διαιτησία, με δέκα απώλειες παικτών πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στάθηκε όρθια και πήρε μία ακόμα μία περήφανη νίκη. Και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία με χίλια μύρια προβλήματα. Μην της γυρνάτε την πλάτη ακόμα, το ΟΑΚΑ είναι εκεί και σας περιμένει.

Υ.Γ. (και) Προς Σάββα Γκέντσογλου: Οι λοιποί απλήρωτοι τραγουδάνε (και χορεύουν ποδοσφαιρικά) ακόμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ