ΑΕΚ

Ο Μπαχούι, ο Ντίας και η... έκπληξη

Ο Μπαχούι, ο Ντίας και η... έκπληξη

Η ΑΕΚ "χτυπά" σε διαφορετικά μέτωπα, προκειμένου να προχωρήσει (και άμεσα) την κίνηση για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Η ΑΕΚ θέλει παίκτη από την μεταγραφική αγορά και τον θέλει άμεσα. Με βάση τον τρόπο που κινήθηκε στις περιπτώσεις του Αϊντάρεβιτς και του Βράνιες, θα τον ήθελε ήδη στα Σπάτα και να κάνει προπονήσεις. Όμως οι περιπτώσεις που έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ δεν είναι εύκολες, γι αυτό και δεν έχει επικεντρωθεί μόνο σε μια. Ο Ναμπίλ Μπαχούι παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις της Ένωσης.

Ωστόσο όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr, δεν είναι μια καθόλου εύκολη περίπτωση. Και μάλιστα για πολλούς λόγους. Ενώ παράλληλα δεν είναι μια περίπτωση που μπορεί να ξεκαθαρίσει τόσο άμεσα. Άλλωστε μέσα σ’ όλα τα άλλα, ο Μπαχούι έχει να σκεφτεί και τον γάμο του.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη για να τον πείσει για το πρότζεκτ της ΑΕΚ, αλλά και ο παίκτης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το Αμβούργο προκειμένου να βρει χρυσή τομή για διαζύγιο. Και κάπου ανάμεσα, «φουντώνει» και το ενδιαφέρον μνηστήρων. Ως εκ τούτου η περίπτωση Μπαχούι, παραμένει και περίπλοκη και δύσκολη. Αλλά και πολύ καλή για να πάει τόσο εύκολα στην… άκρη.

Αντίθετα κερδίζει πόντους η περίπτωση του Περέιρα Ντίαζ, κυρίως διότι πλέον είναι πιο ξεκάθαρη. Σύσσωμος ο Τύπος της Μαλαισίας αναφέρει τον Αργεντινό ως ελεύθερο από τον Τζοχόρ. Επομένως η ΑΕΚ έχει να κάνει μόνο με τον Ντίαζ και το υψηλό… κασέ του. Διότι στην Ένωση δεν είναι προφανώς διατεθειμένοι να δώσουν τρελά χρήματα για έναν παίκτη που αγωνιζόταν στην Μαλαισία.

Από την άλλη μεριά, το γεγονός πως πλέον είναι ελεύθερος και πως είναι και παίκτης που αγωνίζεται και στην επίθεση αλλά και στα άκρα, δίνει πόντους στην περίπτωση του Αργεντινού. Η ΑΕΚ μιλά και με την πλευρά του Ντίαζ. Και αν υπάρξει προσέγγιση στο οικονομικό, ίσως τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα.

Βεβαίως υπάρχει πάντα και η παράμετρος της έκπληξης. Όσο η ΑΕΚ δεν κλείνει παίκτη για την γραμμή κρούσης, τόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Άλλωστε τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά και ενδιαφέροντα.

Όπως η φημολογία πως υπάρχει κινητικότητα για μια κίνηση έκπληξη. Ή όπως το γεγονός πως τελικά ο Ανσαριφάρντ οριστικά δεν μετακομίζει στον Ολυμπιακό και έχει κάνει άλλη επιλογή για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Φυσικά όλα αυτά είναι μόνο στο επίπεδο της φημολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δοκιμή Μοράις με Αϊντάρεβιτς και Βράνιες
Χωρίς Πατίτο η τελευταία προπόνηση της χρονιάς
"Τέλος, φτιάχνουμε άλλη ΑΕΚ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ